Foto - Zagreb

Brzi prikaz posljednjih 50 galerija

 FLY! bar - Djevojačka večer - 20.05. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Petak, 21. svibnja 2010. god. u 16:46

 

Ovog četvrtka je Fly! bar nastavio sa novim konceptom After work party-a. Koncept kakav još nitko kod nas nije ponudio, a dobro je poznat u zapadnim zemljama kao što je Italija, gdje se nakon završetka radnog vremena okupljaju brojni mladi i poslovni ljudi.


Opširnije...
 
FLY! bar - Nedjelja - 16.05. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Ponedjeljak, 17. svibnja 2010. god. u 19:28

 

Program koji od nedjelje do nedjelje dobiva na popularnosti i posjećenosti, ide dalje. U najboljim i najvećim narodnim ritmovima DJ MARKA, popraćenim mnogim iznenađenjima. Dio zabave se kao i do sada preselio ispred Fly-a, kako bi se smanjila gužva oko šanka i čekanje pića, otvoren je veliki šank na terasi kluba.


Opširnije...
 
Aquarius - Mexico Loco Party - 15.05. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Nedjelja, 16. svibnja 2010. god. u 16:04

 

Subota je u Aquariusu bila rezervirana za Mexico Loco Party. Odlična housa glazba bila je puštana na dva floora: A1; DJ Doctor Shrynk presents Special guest Fabijan Jakopetz aka Dechko&Damir Pushkar i A2; Lady DJ Suubaru & DJ Miss Kali. Uz svaku kupljenu Coronu, vesela se ekipa besplatno krijepila uz Tequilu. Zabava je trajala do ranih jutarnjih sati.


Opširnije...
 
FLY! bar - Željko Samardžić warm up party - 14.05. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Subota, 15. svibnja 2010. god. u 11:38

 

Ovaj petak se u Fly! baru održao Jack Daniels & Željko Samardžić warm up party, zagrijavanje prije koncerta i ponavljanje gradiva, odnosno Željkovih pjesama! DJ Marko cijelu večer je puštao najpoznatije Željkove hitove.

 

Vesela ekipa se ludo provela uz pjesme: Ljubavnik, Stari lav, Udala se moja crna draga, Pokaži mi što znaš, Bezobrazno zelene, Nedaj da te rade, Ljubavna adresa, Dajte neku lošu, Živim u blizini, 9000 metara, Ohladi i mnoooogeee drugeeee!. Zabava je trajala do ranih jutarnjih sati.


Opširnije...
 
FLY! bar - After work party & Djevojačka večer - 13.05. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Petak, 14. svibnja 2010. god. u 16:24

 

Ovog četvrtka je Fly! bar započeo sa sasvim novim konceptom After work party-a. Koncept kakav još nitko kod nas nije ponudio, a dobro je poznat u zapadnim zemljama kao što je Italija, gdje se nakon završetka radnog vremena okupljaju brojni mladi i poslovni ljudi.


Opširnije...
 

   Stranica 432 od 434

Najave događanja

 

        Kontaktirajte nas  |  Press služba: press@party.hr  |  Uredništvo: urednistvo@party.hr  |  Foto služba: photo@party.hr  |  Marketing: marketing@party.hr
logo
© 2019 PartyHR. All Rights Reserved.