Foto - Zagreb

Brzi prikaz posljednjih 50 galerija

 Diamond - Goga Sekulić - 14.01. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Subota, 15. siječnja 2011. god. u 17:27

 

Ovog petka u clubu Diamond bilo je vrlo veselo, a publiku je ovoga puta zapalio koncert zanosne Goge Sekulić. „…devojka za jedno veče, misli briga me, al' kod tebe su još uvek moje gaćice!“, pjevala je u Diamondu Goga svoj dobro poznati hit, no jedno je sigurno, za nastup Goga ovog puta nije zaboravila svoje gaćice, no moramo priznati da je izgledala dosta „golo“ u svojoj odjevnoj kombinaciji. Koncert je pratila i naša poznata pjevačica Nicole Bulat, a pravi zgoditak su bile prekrasne plesačice.


Opširnije...
 
Posh - Oproštajni koncert Saše Maček - 14.01. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Subota, 15. siječnja 2011. god. u 15:39

 

Ovog petka u Posh Fantasy Baru održao se veliki oproštajni koncert bubnjarskog virtuoza Saše Mačeka. U duetu sa dj Jumbom, odsvirao posljednji gig samo jedan dan prije odlaska u Los Angeles, gdje će sa svojim novim bendom CALL THE COPS započeti američku turneju u kojoj se nadaju da će pokoriti sve svjetske glazbene ljestvice.


Opširnije...
 
IN BAR - WhatsUp - 14.01. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Subota, 15. siječnja 2011. god. u 12:23

 

U petak se u IN BARU održao brandirani popularni klupski program WHATSUP! Za glazbu su bili zaduženi DJ Chill i Turkthedj. Party je trajao dugo u noć uz odličnu glazbu koja je svo vrijeme držala atmosferu na samom vrhuncu.


Opširnije...
 
Diamond - Akvinta & Jameson party - 08.01. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Nedjelja, 09. siječnja 2011. god. u 02:25

 

U subotu je Diamond club pripremio za sve svoje posjetitelje pravu poslasticu, veliki Akvinta & Jameson party. Vesela ekipa popunila je vrlo brzo cijeli klub i luda zabava mogla je početi. Irish Whiskey tekao je potocima, atmosfera je bila užarena i cijelo vrijeme na samom vrhuncu. Zabava je trajala dugo u noć.


Opširnije...
 
Diamond - Doček Nove godine - 31.12. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Subota, 01. siječnja 2011. god. u 11:06

 

Diamond Club priredio je za svoje posjetitelje jedan od najboljih novogodišnjih dočeka u gradu Zagrebu. Dj Sova i Marko raspalili su sve prisutne puštajući najveće narodne hitove, koji su šireći se elitnim Diamondom digli one najtromije na noge i natjerali ih u ples, naravno uz podršku sexy novogodišnjih plesačica. Šampanjac je tekao potocima cijelu večer, a slavlje je trajalo čitavu noć.


Opširnije...
 

   Stranica 432 od 452

Najave događanja

 

        Kontaktirajte nas  |  Press služba: press@party.hr  |  Uredništvo: urednistvo@party.hr  |  Foto služba: photo@party.hr  |  Marketing: marketing@party.hr
logo
© 2019 PartyHR. All Rights Reserved.