Foto - Zagreb

Brzi prikaz posljednjih 50 galerija

 Opera Club Zagreb - Friday Service - 15.11. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Ponedjeljak, 18. studenog 2019. god. u 12:55

opera300819

 

U petak u prepunom Klubu Opera održao se je Friday Service party (RNB Confusion), uz vrhunske DJ-je. Mnogobrojna ekipa zabavljala se je u odličnoj atmosferi koja je konstantno bila na samom vrhuncu. Zabava je trajala do sitnih noćnih sati.


Opširnije...
 
Club H2O Zagreb - Novo vrijeme - 09.11. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Četvrtak, 14. studenog 2019. god. u 12:04

 

U subotu je u Clubu H2O u Zagrebu bilo vrlo veselo uz odličnu glazbu i atmosferu na samom vrhuncu sve do jutra, u posebnoj večeri naziva "Novo vrijeme". Club H2O nudi novi koncept zabave, s dosad neviđenim svjetlosnim efektima u Hrvatskoj, podiže pojam zabave i plesanja na novu dimenziju. Poput razvikanih svjetskih klubova vodi nas u novo neistraženo putovanje zabavom i osjećajima. Središte zabave H20 najavljuje vrhunske provode uz poznate hitove, performere i brojna glazbena iznenađenja.


Opširnije...
 
Ritz Club Zagreb - Ginekologija - 08.11. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Četvrtak, 14. studenog 2019. god. u 12:00

 

'Ginekologija' party u Ritz Clubu u Zagrebu u petak je donio nevjerojatan spoj glazbe i ljepote. Atraktivne plesačice zaludile su publiku svojim plesom u prepunom Ritz Clubu.


Opširnije...
 
Opera Club Zagreb - +ONE / Juliet Sikora - 08.11. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Utorak, 12. studenog 2019. god. u 14:39

 

U petak u prepunom Klubu Opera u Zagrebu održao se je +ONE party uz odličnu glazbu za koju je zadužena bila atraktivna Juliet Sikora. Mnogobrojna ekipa zabavljala se je u odličnoj atmosferi koja je konstantno bila na samom vrhuncu. Zabava je trajala do sitnih noćnih sati.


Opširnije...
 
Metropolis Club Zagreb - Crvena jabuka - 08.11. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Utorak, 12. studenog 2019. god. u 14:12

metropolis0811191

 

Crvena jabuka napravila je pravu trosatnu koncertnu poslasticu za koju se skoro dva tjedna prije početka koncerta tražila karta više. Metropolis club sa svojom publikom proslavio je sedam godina rada, a ovaj maraton odlične svirke i atmosfere bio je svakako pravi poklon publici. Legendarna Crvena jabuka ni dan danas ne silazi sa vrha ne samo hrvatske već i regionalne scene. Njihovi koncerti obilježeni su uvijek s odličnom atmosferom, gdje zajedno pjevaju sa publikom i tako je bilo i ovoga puta. Krenuli su sa prekrasnom baladom „Da znaš da me boliš" i potom nanizali mnoštvo hitova iz svog dugogodišnje uspješne karijere.


Opširnije...
 

   Stranica 3 od 464

Najave događanja

 

        Kontaktirajte nas  |  Press služba: press@party.hr  |  Uredništvo: urednistvo@party.hr  |  Foto služba: photo@party.hr  |  Marketing: marketing@party.hr
logo
© 2019 PartyHR. All Rights Reserved.