medvedgrad1711211

Hrvatski brend BSH Events obilježio je osam godina vrhunske glazbe, zabave i zavidnog poslovnog uspjeha. Odgovornim druženjem, poštujući sve epidemiološke mjere, a istovremeno uz potrebnu dozu zabave i veselja, ovaj svestrani tim još jednom je potvrdio mjesto predvodnika organizacije sigurnih glazbenih događanja u ovim izazovnim vremenima. U osmoj obljetnici uz nastupe DJ zvijezda Marco Faraonea, Joey Daniela, osnivača brenda Pabla Pande te Alda Morra uživao je dozvoljen broj posjetitelja u zagrebačkom club & more Mint-u.

Posebnu pažnju privukao je nastup upravo Marca Faraonea, popularnog talijanskog DJ-a i producenta rodom iz Toscane. Njegovi hitovi poput No Filter, Hope, I Will Wait među omiljenim su glazbenim poslasticama na Faraoneovoj rezident destinaciji Ibizi, a upravo energiju i jedinstvenu atmosferu najpoznatijeg svjetskog party odredišta prenio je i oduševljenoj zagrebačkoj publici. Rođendansko druženje upotpunila je markantna nizozemska DJ zvijezda Joey Daniel koji je u svojoj desetogodišnjoj karijeri uspio osvojiti srca publike u gotovo svim značajnim klubovima i festivalima koje možemo zamisliti. Late Nights, Wake Up Call, Crossing Boarders samo su neki od hitova kojima je razveselio Zagrepčane i njihove goste. U čast osme godišnjice posebno emotivan nastup imao je jedan od osnivača Brenda BSH Events - DJ Pablo Panda čijim su izvedbama posjetitelji poklonili poseban pljesak. Još jedna domaća DJ snaga i jedan od redovnih gostiju BSH glazbenih događaja Aldo Morro zaokružio je posebnu večer i potvrdio kako domaća DJ scena zaista ima još mnogo toga pokazati.

BSH Events s organizacijom glazbenih događanja započeo je 2013. godine osluškujući želje zagrebačke publike. Od tada su organizirali više od 40 glazbenih događanja diljem Hrvatske. Njihove partije i festivale posjetilo je više od 100 tisuća rasplesanih gostiju.

Zalazak sunca na povijesnoj utvrdi Medvedgrad iznad Zagreba uz zaraznu glazbu i ples, partiji na  tvrđavama u Trsatu i Puli, dubrovačkom Revelinu te Vidikovcu u Parku Maksimir, nesvakidašnji party let sa starog terminala Zračne luke Zagreb samo su dio BSH glazbene čarolije o kojoj se i danas priča. Tu je i BSH Island Festival koji se kroz pandemiju koronavirusa ubrzo profilirao kao party safe događaj te postao primjer odgovornog partijanja čiji je model preuzet diljem Europe.

Nakon više od 500 sati glazbe koju su pružili gostima iz cijelog svijeta BSH Events ovog su rujna suorganizirali i prvu Croatia Beach Music Conference koja je dala odgovore na mnoga goruća pitanja kako poslovati u svijetu zabave za vrijeme pandemije.

Tekst: Press
Fotografije: Dino Ninković

PODJELITE ČLANAK!
Pin It

FOTO: DALMACIJA

Oglašavanje - Reklama

FOTO: ZAGREB

Oglašavanje - Reklama

FACEBOOK

PREPORUKA ZA ČITANJE

Pretraživanje

Kontakti

PartyHR, Vaša party zona! Portal PartyHR posvećen je mnogim stvarima koje čine zabavu, o ljudima koji ju stvaraju i atmosferi koja ju prati.

U današnje vrijeme teško da se netko može zamisliti bez izlazaka, pa bili oni fini, burni, dnevni ili noćni, sve je to postalo kao jedan opijum koji danas ljude opušta i stvara im užitak.

Kontaktirajte nas:
Press služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Uredništvo: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Foto služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Marketing: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Marketing  Impressum  Uvjeti korištenja  Kontakt

FOTO: ZAGREB

FOTO: ISTRA

FOTO: OSTALO