Club H2O Zagreb - Closing party - 16.06. Ispis E-mail
Autor: Press centar   Objavljeno: Ponedjeljak, 18. lipnja 2018. god. u 08:01

h2o1606181

 

Plesalo se diljem Hrvatske nakon pobjede naše reprezentacije. Izvrsna energija i glazbeni hitovi rasplesali su i lijepu voditeljicu Eciju Ivušić koja je u društvu prijatelja zatvorila plesnu sezonu zagrebačkog kluba H20. Posljednji ples nisu propustile ni glumica Katarina Baban, manekenka Antea Kodžoman kao ni Snježana Mehun koja je pobjedu nogometaša slavila u društvu TV voditelja Dalibora Petka.

 

Stotine mladih uživalo je u plesnim performansima umjetnika koji su kroz cijelu sezonu nastupali u ovom popularnom zagrebačkom klubu. Umjetnici su u Zagreb na posljednji party stigli izravno s Ibize na kojoj ljetna sezona već traje tjednima. Glamurozni kostimi, savršeno uvježbane i iznimno zahtjevne plesne koreografije u kombinaciji s najpopularnijih svjetskim i domaćim hitovima pokazali su zašto je upravo ovaj klub jedan od najpopularnijih tijekom cijele sezone u Zagrebu.

 

Jedinstveni spoj umjetnosti, suvremenog plesa i zabave bez sumnje su oduševili svakog. Klub H2O neodoljiv je spoj najmodernijih svjetlosnih i zvučnih efekata, a njegov prostor jednostavno odiše dobrom atmosferom koja će se nastaviti s prvim danima jeseni i povratkom s ljetnih avantura.

 

Tekst: Press
Fotografije: Bruno Zlomislić

 

Najave događanja

 

        Kontaktirajte nas  |  Press služba: press@party.hr  |  Uredništvo: urednistvo@party.hr  |  Foto služba: photo@party.hr  |  Marketing: marketing@party.hr
logo
© 2018 PartyHR. All Rights Reserved.