lauba1005191

Zagreb je ovog vikenda tresla disco groznica. Prvo izdanje novog klupskog programa Ciferšlus, koji se održao u zagrebačkoj Laubi, prošlo je iznad svih očekivanja. Rasprodana disco večer privukla je stotine posjetitelja željnih dobre zabave ali i novih saznanja iz svijeta umjetnosti.

Ovaj novi koncept, poput onih u svijetu, posjetiteljima pruža višeosjetilno putovanje glazbom i upoznavanje suvremenih umjetničkih djela. Svjetski producent i DJ Purple Disco Machine energičnim je nastupom zagrebačku publiku rasplesao brojnim disco hitovima koje i nemamo priliku često slušati. Urbani zvuk izvrsno se uklopio u prostor Laube u kojem su bili izloženi i eksponati hrvatskog umjetnika Kristiana Kožula iz serije su Asylum i Discoware. One sadrže radove čiji je zajednički nazivnik bio suprotstavljanje simboličkih vrijednosti nađenog objekta (kolijevke i invalidskih kolica) i aplicirane ornamentacije, kako bi se stvorio novi emocionalni kontekst doživljaja.

Ciferšlus je kao spoj umjetnosti i glazbe nastao u radionici mladih kreatora zagrebačke scene zabave čija su događanja BSH uvijek rasprodana. Ovaj novi koncept pokazao se kao dobitna kombinacija. Drugo izdanje Ciferšlusa očekuje nas 4. listopada, a posljednji ovogodišnji party na rasporedu je 13. prosinca.

Tekst: Press
Fotografije: Dino Ninković

PODJELITE ČLANAK!
Pin It

FOTO: DALMACIJA

Oglašavanje - Reklama

FOTO: ZAGREB

Oglašavanje - Reklama

FACEBOOK

PREPORUKA ZA ČITANJE

Pretraživanje

Kontakti

PartyHR, Vaša party zona! Portal PartyHR posvećen je mnogim stvarima koje čine zabavu, o ljudima koji ju stvaraju i atmosferi koja ju prati.

U današnje vrijeme teško da se netko može zamisliti bez izlazaka, pa bili oni fini, burni, dnevni ili noćni, sve je to postalo kao jedan opijum koji danas ljude opušta i stvara im užitak.

Kontaktirajte nas:
Press služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Uredništvo: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Foto služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Marketing: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Marketing  Impressum  Uvjeti korištenja  Kontakt

FOTO: ZAGREB

FOTO: ISTRA

FOTO: OSTALO