La Grma Zagreb - Ili si na Adventu ili na eventu! - 01.12. Ispis E-mail
Autor: Press centar   Objavljeno: Petak, 02. prosinca 2016. god. u 18:12

lagrma0112161

 

U blagdanskom ugođaju novootvorenog prostora La Grme najpoznatiji biljni liker na svijetu je na tradicionalnom božićnom partyju predstavio svoju novu komunikacijsku platformu Your Jägermeister. Your Story. Novom platformom Jägermeister poručuje da ostaje uz svoje potrošače bez obzira kakve odluke kada je riječ o zabavi oni donosili - bilo da žele ostati kod kuće u dobrom društvu ili uživati s prijateljima na koncertu, otići iz kluba u ponoć ili ostati do zore. Osim toga, ona simbolizira i spoznaju kako svi mi odabiremo svoje postupke i na taj način definiramo svoje sudbine, jednom riječju svatko ponaosob piše svoju priču.

 

Više od 300 gostiju sinoć je odabralo uživati u jedinstvenom događanju ILI SI NA ADVENTU ILI NA EVENTU koje je između ostalih privuklo i brojna poznata lica - glumice Bojanu Gregorić, Anu Maras Harmander i Kristinu Krepelu, modni dvojac ELFS, glazbenike Damira Kedžu i Filipa Dizdara, voditeljicu Koranu Gvozdić, manekenku Ivanu Mišuru koja je stigla u pratnji glumca Luje Kunčevića, bivšu miss Hrvatske Tinu Živković, grafitera Slavena Kosanovića Lunara, poduzetnicu Sarah Josipović te brojne druge.

 

Poznata voditeljica Iva Šulentić pobrinula se za odličnu atmosferu tijekom večeri dok je za glazbeni doživljaj bio zadužen atraktivan ženski trio Gelato Sisters, koji čine sestre Neda i Sanja Parmać i Romana Pavliša, mladi band The Roomors te odlični DJ dvojac Pill Jackson i Itch.

 

Najiščekivaniji tulum ove godine oduševio je prisutne dojmljivom scenografijom koja je, među ostalim, uključivala brojne brendirane svjećice i kuglice, slike s motivom jelena, umjetni snijeg, borove, kamin, girlande, lampice i razne druge ukrase koji su stvorili jedinstvenu blagdansku atmosferu. Kako bi se dočarao duh nove platforme, uzvanici su mogli birati između dva koncepta zabave - raskošnog adventa na otvorenom ili dekoracijama bogatog kućnog božićnog partyja. Na tragu ILI - ILI koncepta gosti su mogli odabrati i žele li uživati u ledeno hladnom Jägermeisteru odnosno nekom od „State of the art“ koktela i ostalih produženih pića ili pak probati posebno pripremljena topla pića u kombinaciji s omiljenim biljnim likerom.

 

Uzvanicima je, također, ponuđena mogućnost da sami upišu svoju priču povezanu s Jägermeisterom u knjigu dojmova, uživo vide kako se izrađuju božićni ukrasi, a u „Iskustvenom kutku“ mogli su omirisati gotovo svih 56 sastojaka Jägermeistera. Cijeli prostor dodatno je bio u znaku nove platforme zahvaljujući zabavnim naljepnicama na vratima i signalizacijom po prostoru te inovativno uređenom garderobom.

 

Poznat po kreiranju jedinstvenih i inovativnih zabavnih iskustava za sva osjetila, Jägermeister je iznova oduševio posjetitelje i novim, osvježenim izgledom boce i etikete te logotipom čuvenog jelena. Ivo Tudorić, brend menadžer Jägermeistera za Hrvatsku, ovom je prilikom izjavio: „Koliko je  Jägermeister kao brend prihvaćen u Hrvatskoj i svijetu najbolje pokazuje činjenica da je riječ o najprodavanijem biljnom likeru, kako globalno tako i u našoj zemlji.

 

Njegujući izravnu komunikaciju s našim potrošačima uvijek se trudimo voditi računa o njihovim željama i očekivanjima. Zato smo se i ove godine potrudili osigurati zanimljiv koncept potpuno na tragu nove komunikacijske platforme Your Jägermeister. Your Story. koja im ostavlja na izbor kako će se zabaviti uz omiljeni biljni liker“.

 

Crno-narančasta kombinacija i prepoznatljivi Jelen i ove su se godine pokazali kao najbolja uvertira u nadolazeće blagdansko i slavljeničko raspoloženje, a cijelom dojmu pridonijele su i uvijek atraktivne Jägerete.

 

Tekst / Fotografije: Press

 

Najave događanja

 

        Kontaktirajte nas  |  Press služba: press@party.hr  |  Uredništvo: urednistvo@party.hr  |  Foto služba: photo@party.hr  |  Marketing: marketing@party.hr
logo
© 2017 PartyHR. All Rights Reserved.