Kupola Schmeck na Fuliranju - Gramophonedzie - 07.12. Ispis E-mail
Autor: Press centar   Objavljeno: Nedjelja, 09. prosinca 2018. god. u 11:19

schmeck0712181

 

Zagrebački advent sve je topliji i veseliji. Kupola Schmeck ugostila je svjetsku DJ zvijezdu Gramophonedzie koji je napravio pravi show za 150 sretnika koji su uspjeli ući u ovo zdanje koje uređenjem podsjeća na neka lijepa stara vremena. Marko Miličević u svjetski DJ vrh probio se 2010. godine velikim hitom „Why Don't You“ koji se i danas izvodi na vodećim svjetskim festivalima i klubovima. Zagrebačka ga publika dobro poznaje, to su pokazali i ovog vikenda. Brojni gosti koji su pristigli u Zagreb nisu mogli vjerovati kog su ugledali za DJ pultom kupole koja je u samo nekoliko dana od otvaranja adventa postala jedno od najpopularnijih mjesta.

 

Schmeck predstavlja najnoviji koncept fuliranja sa stilom. Grijana kupola smještena na Fuliranju na Strossmayerovom trgu i nešto je sasvim novo što ćemo doživjeti na ovogodišnjem zagrebačkom adventu. Totalno otkačeno uređenje sa starinskim štihom iz prošlog stoljeća jednostavno je neodoljivo svim generacijama. Ljuljačke, stari bicikli koji vise s krova kupole, razne vinyl ploče, klavir koji vikendom služi kao stol za DJ-a te još mnoštvo detalja zaintrigirat će vas na prvi pogled.

 

Koncept Schmecka je omogućiti pružiti posjetiteljima da probude u sebi pravu gospodu. Uz Schmeck ime organizatori ideje često koriste Social Club. Social Club se koristi upravo iz razloga što organizatori žele pružiti Zagrebu mjesto gdje se živi i dolazi svaki dan, gdje se druže sve generacije. Mjesto gdje vikend ne počinje u petak. Mjesto gdje vikend nikad ne završava.

 

Iako je Schmeck uglavnom fokusiran na internacionalni program i koncept, organizatori nisu propustili pružiti i domaći dio priče pa će tako 20. prosinca predbožićni koncert održati Klapa Kampanel. Najpopularniji zagrebački party BSH održat će se 15.12. Počinje s pucnjem gričkog topa (u podne), a tu je i veliko druženje za Badnjak na kojem će se ispred kupole kuhati bakalar i druženje za staru godinu.


Tekst: Press
Fotografije: Dino Ninković

 

Najave događanja

 

        Kontaktirajte nas  |  Press služba: press@party.hr  |  Uredništvo: urednistvo@party.hr  |  Foto služba: photo@party.hr  |  Marketing: marketing@party.hr
logo
© 2019 PartyHR. All Rights Reserved.