tolja1003231

Unaprijed rasprodan koncert Marka Tolje, bio je savršen razlog i svojevrsna nagrada za proslavu 15 godina karijere. Čarolija koncerta bila je podijeljena u tri čina, a Marko je svoju publiku najprije proveo kroz presjek svoje diskografije te otpjevao neke stare hitove poput „Stare dobre stvari", „Ljubav u boji", "Déjà Vu", "Sama si i ti" - pjesmu koja je zaslužna za osvajanje njegovog prvog Porina za najbolju mušku vokalnu izvedbu. Uslijedile su pjesme novijeg datuma poput "Za sreću drugo ime", "Zaplesale su sjene", "Ova ljubav", "Ljubavi promijenit ćemo ime".

U drugom činu, Marko je sam uz klavir na vrlo intiman način izveo tri nove pjesme koje će se uskoro naći na njegovom studijskom albumu Pianissimo. Kraj večeri izgledao je poput putovanja u doba Hollywooda, točnije u jazz bar u kojem je atmosfera bila neopisiva.

Na ovaj način, Marko je još jednom dokazao zašto je baš on jedan od najboljih vokalista na estradi i da se podjednako dobro snalazi u popu, jazzu i swingu. Na pozornici mu se pridružila kolegica i prijateljica Mia Dimšić s kojom je izveo njihov Porinom nagrađen duet „Sva blaga ovog svijeta".

„Koliko god da je "utakmica u nogama", Lisinski će uvijek biti Lisinski. Iako je prošlo već osam godina od mog prvog Lisinskog, trema je svejedno bila ista kao tada. Trebat će mi sigurno par dana da mi se slegnu svi dojmovi. A puno ih je! Veliko hvala mojoj publici koja mi iz godine u godinu pruža bezrezervnu podršku i dozvoljava mi da živim svoj san. Truditi ću se i dalje da u svakom svom nastupu i pjesmi pružam svoj maksimum i tako zajedno stvaramo emocije i ovakve uspomene" - dodao je Marko.

Brojna poznata lica poput Viktorije Rađe, Ivana Huljića, Predraga Martinjaka, Dalibora Petka, nisu propustila ovaj koncert za pamćenje.

Tekst: Press
Fotografije: Hrvoje Banić

PODJELITE ČLANAK!
Pin It

FOTO: DALMACIJA

Oglašavanje - Reklama

FOTO: ZAGREB

Oglašavanje - Reklama

FACEBOOK

PREPORUKA ZA ČITANJE

Pretraživanje

Kontakti

PartyHR, Vaša party zona! Portal PartyHR posvećen je mnogim stvarima koje čine zabavu, o ljudima koji ju stvaraju i atmosferi koja ju prati.

U današnje vrijeme teško da se netko može zamisliti bez izlazaka, pa bili oni fini, burni, dnevni ili noćni, sve je to postalo kao jedan opijum koji danas ljude opušta i stvara im užitak.

Kontaktirajte nas:
Press služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Uredništvo: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Foto služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Marketing: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Marketing  Impressum  Uvjeti korištenja  Kontakt

FOTO: ZAGREB

FOTO: ISTRA

FOTO: OSTALO