lisinski0903221

Spektakularan koncert 'Otvoreno srce' prepun emocija i atmosfere zbog koje se publika odmah podigla na noge, priredila je sinoć diva hrvatske glazbene scene - Danijela Martinović u koncertnoj dvorani Vatroslav Lisinski. Već od prve pjesme publika je nadglasala glazbenicu koja ove godine obilježava 30 godina glazbene karijere.

Do posljednjeg mjesta ispunjena i danima prije rasprodana koncertna dvorana Vatroslava Lisinskog, savršeno je opisala povezanost glazbenice i njezine publike. Danijela im se odužila na najbolji način i Dan žena pretvorila u glazbenu čaroliju.

'Prvi puta u svom životu i karijeri doživjela sam trenutak u kojem ne poznajem riječi za opisati čaroliju koja se dogodila sinoć. Koncert sam nazvala Otvoreno srce, jer to je ono što sam željela prenijeti ljudima, ali nisam ni slutila da će pokrenuti takvu lavinu emocija. To nije bio koncert, to je sinoć -postao put.

U nekoliko trenutaka tijekom koncerta zastala sam kako bi upila energiju i bila svjedokom toga. Ljudi su dolazili na binu usred pjesme i grlili me dok sam pjevala. Neobično, čudesno, prekrasno! To je Otvoreno srce, jer samo ono, nemoguće čini mogućim!', sabrala je Danijela svoje emocije nakon koncerta.

Na dvosatnom koncertu redali su se kako legendarni hitovi, tako i novi: Danima godinama satima, Pleši samnom, Neka mi ne svane, Ljubav ne odustaje... Skladbe su se nizale u savršenom ritmu, a publika je Danijeli uzvraćala čistom srećom, osmijesima i gromoglasnim pljeskom.

Teško je opisati sve detalje čarobne večeri u Lisinskom, no svakako treba izdvojiti i  glazbene goste. Ovoga puta Danijeli se na pozornici pridružila još jedna velika zvijezda, Vesna Pisarović s kojom je otpjevala 'Da znaš', a što je publika nagradila ovacijama, baš kao i duet s drugim glazbenim gostom - Markom Toljom s kojim je izvela skladbu 'Ti si princeza'.

Poseban trenutak u Lisinskom svakako je bila i dodjela nagrade Hrvatske diskografske udruge, koju je Danijeli povodom 30 godina iznimne karijere uručila direktorica HDU-a, Maja Vidmar Klarić.

Znakovito, na Dan žena Danijelu su iz prvog reda bodrile njezine drage prijateljice, kao i sestra Izabela, koje su te večeri nosile dio kolekcije nakita 'Open heart'.
Za cvjetne dekoracije koje su pozornicu učinile raskošnom, te prema Danijelinoj želji donijele proljeće u Lisinski, zaslužna je Marija Kelčec, dok su Danijeline haljine kreirali dizajneri Oliver Jularić i Gabrijela Kanižaj - G-Blue.

Spektakularni koncert Danijele Martinović u Lisinskom samo je uvertira u ono najbolje što nas tek očekuje u ovoj njezinoj iznimnoj godini!

Tekst: Press
Fotografije: Mario Poje

PODJELITE ČLANAK!
Pin It

FOTO: DALMACIJA

Oglašavanje - Reklama

FOTO: ZAGREB

Oglašavanje - Reklama

FACEBOOK

PREPORUKA ZA ČITANJE

Pretraživanje

Kontakti

PartyHR, Vaša party zona! Portal PartyHR posvećen je mnogim stvarima koje čine zabavu, o ljudima koji ju stvaraju i atmosferi koja ju prati.

U današnje vrijeme teško da se netko može zamisliti bez izlazaka, pa bili oni fini, burni, dnevni ili noćni, sve je to postalo kao jedan opijum koji danas ljude opušta i stvara im užitak.

Kontaktirajte nas:
Press služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Uredništvo: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Foto služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Marketing: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Marketing  Impressum  Uvjeti korištenja  Kontakt

FOTO: ZAGREB

FOTO: ISTRA

FOTO: OSTALO