lisinski2602191

Klapa Rišpet, jedna od naših najpopularnijih klapa, sinoć je u rasprodanom Lisinskom, zajedno sa svojom publikom, slavila ljubav. Mnogobrojni okupljeni imali su priliku uživati u nezaboravnoj večeri prepunoj emocije, iznimno pozitivne energije i u najljepšim ljubavnim stihovima. Sinoć je, prema mnogima, Dalmacija bila u Lisinskom i osjećala se u zraku.

Neke od njihovih najpoznatijih pjesama poput, 'Kad je pošla ća', 'Šta mi ljube oćeš kazat', 'Fališ mi', 'Prsti zapleteni', 'Samo njoj ću pivat', 'Šapnut ću ti tajnu', samo su neke od skladbi uz koje ljubitelji dalmatinske pisme, sinoć stvarali najljepše uspomene. Koncert nisu propustila i poznata lica poput Joška Jelčića, Ane Čagalj, Duška Čurlića, Maria Valentića, Tome Madžara te mnogih drugih.

Na pozornici Lisinskog, klapi Rišpet su se pridružili kolege i prijatelji, Jelena Rozga, Doris Dragović i Joško Čagalj - Jole, koji su svojim nastupima dodatno uljepšali ovu klapsku večer, za koju su ulaznice odavno planule. Ovo je definitivno događaj koji ne viđa svaki dan jer su upravo rasprodana oba koncerta dokaz da publika voli čistu emociju, stihove prožete morem i nezaobilaznim dalmatinskim temperamentom. Bez sumnje, radi velikog interesa publike, ovo su koncerti koji se pamte jer se upravo na njima stvaraju nezaboravne uspomene. Danas u isto vrijeme na istom mjestu, publika će opet u glas, pjevati s najdražom klapom i gostima, na rasprodanom drugom koncertu.

Tekst: Press
Fotografije: Bojan Zibar

PODJELITE ČLANAK!
Pin It

FOTO: DALMACIJA

Oglašavanje - Reklama

FOTO: ZAGREB

Oglašavanje - Reklama

FACEBOOK

PREPORUKA ZA ČITANJE

Pretraživanje

Kontakti

PartyHR, Vaša party zona! Portal PartyHR posvećen je mnogim stvarima koje čine zabavu, o ljudima koji ju stvaraju i atmosferi koja ju prati.

U današnje vrijeme teško da se netko može zamisliti bez izlazaka, pa bili oni fini, burni, dnevni ili noćni, sve je to postalo kao jedan opijum koji danas ljude opušta i stvara im užitak.

Kontaktirajte nas:
Press služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Uredništvo: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Foto služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Marketing: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Marketing  Impressum  Uvjeti korištenja  Kontakt

FOTO: ZAGREB

FOTO: ISTRA

FOTO: OSTALO