wls1809211

Nekoliko tisuća gostiju plesalo je u ritmu najboljeg i najvećeg do sada, četvrtog izdanja We Love Sound Festivala. Svjetske DJ zvijezde Loco Dice, Pan Pot, Len Faki, Reinier Zonneveld i drugi publiku iz cijele Europe zagrijali su i oduševili na dosad najboljem izdanju ovog već tradicionalnog Festivala.

Festival je po prvi put održan za dvije pozornice. Između drveća Jaruna postavljem je veliki beduinski šator ispod kojeg vlada izvrsna energija. Na prvom podiju večer je započela uz Adoo-a. Dejan Milićević predstavio je izvrsni regionalni sound po kojem je poznat diljem svijeta. DJ dvojac PAN-POT pokazao je koliko su željni nastupa i druženja s publikom. Zagrebačka publika s veseljem je prihvatila Len Fakia, dok je Festival na ovom dijelu, izvrsnim setom, pred oduševljenom publikom svojim live nastupom zatvorio Reinier Zonneveld, a koji je u Zagrebu nastupio po prvi put. Sudeći po ovacijama publike, Zonneveld je nova velika DJ zvijezda na techno sceni, a koji će se zasigurno vrlo brzo pozicionirati među ponajbolje DJ-je techno glazbe.

Obje pozornice i podij bili su puni s nekoliko tisuće gostiju iz Hrvatske, ali i posjetitelja koji su stigli iz cijele Europe te zemalja regije. Hrvatski DJ-i Kali, Pips i legenda zagrebačke elektorničke scene Felver dali su izvrstan uvod pred nastup njemačkog DJ, tuniskog podrijetla, Loco Dicea koji nije krio oduševljenje povratkom u Zagreb na njimu jedan od najdražih festivala. Program je zatvorio Len Faki sa posebnom house DJ setom.

Nakon pauze izazvane pandemijom publika je pokazala koliko je željna kvalitetnih glazbenih sadržaja. Četvrti We Love Sound održao se uz strogo poštivanje epidemioloških preporuka pa su tako na Festival mogli ući samo oni posjetitelji koji su imali EU Covid certifikat, negativan test, a testiranje je bilo omogućeno i na samom ulazu.

Festival se održao uz podršku Turističke zajednice Grada Zagreba. We Love Sound Festival najavljuje nova zimska izdanja u zagrebačkoj Hali kada su na rasporedu mjesečna glazbena gostovanja svjetskih DJ zvijezda.

Tekst: Press
Fotografije: Marko Obradović, Julien Duval i Todor Milivojević

PODJELITE ČLANAK!
Pin It

FOTO: DALMACIJA

Oglašavanje - Reklama

FOTO: ZAGREB

Oglašavanje - Reklama

FACEBOOK

PREPORUKA ZA ČITANJE

Pretraživanje

Kontakti

PartyHR, Vaša party zona! Portal PartyHR posvećen je mnogim stvarima koje čine zabavu, o ljudima koji ju stvaraju i atmosferi koja ju prati.

U današnje vrijeme teško da se netko može zamisliti bez izlazaka, pa bili oni fini, burni, dnevni ili noćni, sve je to postalo kao jedan opijum koji danas ljude opušta i stvara im užitak.

Kontaktirajte nas:
Press služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Uredništvo: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Foto služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Marketing: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Marketing  Impressum  Uvjeti korištenja  Kontakt

FOTO: ZAGREB

FOTO: ISTRA

FOTO: OSTALO