revija0606221

Ivana Jurić, nakon prve uspješne samostalne revije prije tri godine u Klovićevim dvorima, predstavila je sinoć ispred Hrvatskog narodnog kazališta svoju novu kolekciju. Topla proljetna večer, koji je vodio Davor Garić, bila je idealna za modnu poslasticu. U publici su uživali pjevačica Indira Vladić, Lidija Bačić te Ivana Lovrić iz grupe Colonia, voditeljica Mia Kovačić, Lucija Lugomer, Tihana Harapin, bivše Miss Hrvatske Antonija Gogić Bračulj te Nina Slamić Gudeljević , nekadašnje Miss Universe Ivana Mišura Vlaović, Mia Pojatina Žaja i Sarah Ćosić Ivanković, Ivančica Pahor, Matea Vukmirović, voditelji HRT-a Uršula Tolj i Davor Meštrović i brojni drugi.

U novoj, vrlo stylish, ljetnoj kolekciji dizajnerice Ivane Jurić dominiraju prozračne lanene haljine s upečatljivim srebrno zlatnim detaljima. Na reviji su prikazane viskozne haljine ljetnih jarkih boja poput narančaste, žute i boje pistacija. U svečanim varijantama koje vidi dizajnerica dominira raskošno perje u raznim bojama u kombinaciji sa satenom ili elegantne i chic haljine sa šljokicama, dok u dnevnim kombinacijama dizajnerica perje kombinira uz pamuk.

Osim elegantnih haljina posjetitelji su mogli vidjeti i kolekciju luksuzne sportske odjeće Haya - unique fitness apparel koja je spektaklularno otvorila ovu modnu večer uz plesni performans Woman like me - Little mix i luksuzne automobile Mc-cars. Vizija brenda Haya je luksuzniji i sofisticiraniji pristup sportu i sportskoj odjeći na domaćoj i internacionalnoj razini, a misija brenda je dizajnirati luksuznu, udobnu i personaliziranu sportsku odjeću premium kvalitete. Haya s prikazanom kolekcijom izlazi iz postojećih okvira dizajna sportske odjeće jer u svom dizajnu koristi kristale oblikovane besprijekorno preciznim rezom koji zavodljivo, ali i vrlo elegantno zrcale svu svjetlost bezuvjetno dijeleći s ostatkom svijeta svoju unutarnju ljepotu. Svrha i smisao kristala je upravo to: balansirati energiju oko sebe svojom unutarnjom ljepotom, prosipati fotone ljepote, sreće i mira. Dodatak kristala na Haya - unique fitness apparel beskompromisno podiže ovaj brend na svjetsku razinu dizajna i kvalitete.

U sklopu revije, s umjetničkom svrhom izloženo je i šest luksuznih automobila MC-cars ispred savršene kazališne vizure kao stacionaran segment uređenja vanjskog prostora.

Prikazane kolekcije istančano i profinjeno naglašavaju žensku figuru dok styling kose stilista Studia Marcela i prigodan make-up vizažista Profokusa te izbor vrhunskih tkanina savršeno balansiraju između profinjenosti i sportske elegancije.

Stoga ne čudi da je predstavljanje ovih modnih kreacija te umjetnički performans Rebecce Krajnović pridonio promicanju modne kulture.

Tekst: Press
Fotografije: Boris Mataković / PR

PODJELITE ČLANAK!
Pin It

FOTO: DALMACIJA

Oglašavanje - Reklama

FOTO: ZAGREB

Oglašavanje - Reklama

FACEBOOK

PREPORUKA ZA ČITANJE

Pretraživanje

Kontakti

PartyHR, Vaša party zona! Portal PartyHR posvećen je mnogim stvarima koje čine zabavu, o ljudima koji ju stvaraju i atmosferi koja ju prati.

U današnje vrijeme teško da se netko može zamisliti bez izlazaka, pa bili oni fini, burni, dnevni ili noćni, sve je to postalo kao jedan opijum koji danas ljude opušta i stvara im užitak.

Kontaktirajte nas:
Press služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Uredništvo: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Foto služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Marketing: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Marketing  Impressum  Uvjeti korištenja  Kontakt

FOTO: ZAGREB

FOTO: ISTRA

FOTO: OSTALO