Green Gold Club - Crvena jabuka - 18.11. Ispis E-mail
Autor: Press centar   Objavljeno: Subota, 19. studenog 2016. god. u 21:33

 

Ovaj vikend u zagrebačkom Green Goldu bio je u znaku Crvene jabuke, koja je napravila pravi pop - rock koncertni spektakl. Kao što smo i najavljivali roker u duši i čovjek u starkama, Žera i Crvena jabuka svojim velikim hitovima priredili su još jednu noć za pamćenje, a Green Gold Club pokazao da je pravi domaćin kada je u pitanju nezaboravan provod, zabava, ali i koncerti poznatih izvođača.

 

'Stižu me sjećanja', 'To mi radi', 'Volio bi da si tu', 'Nekako s proljeća', kao i akutalan hit 'Mjeseče' redali su se jedan za drugim, a publika je više od dva sata zajedno sa frontmenom Žerom energično pjevala.

Ovim koncertom u Green Goldu, kao i mnogim prethodnim, ali i onima koji tek slijede Crvena jabuka još jednom je pokazala zašto su već godinama pri samome vrhu najtraženijih u regiji, te da je iza njih dugogodišnja i više nego uspješna karijera.

Tekst: Press
Fotografije: Matija Ljubek

 

Najave događanja

 

        Kontaktirajte nas  |  Press služba: press@party.hr  |  Uredništvo: urednistvo@party.hr  |  Foto služba: photo@party.hr  |  Marketing: marketing@party.hr
logo
© 2017 PartyHR. All Rights Reserved.