Club H2O Zagreb - Total Knockout - 18.03. Ispis E-mail
Autor: Press centar   Objavljeno: Nedjelja, 19. ožujka 2017. god. u 23:02

h2o1803171

 

Atraktivni slovenski performeri iz skupine Total Knockout ovog su vikenda zapalili atmosferu u zgrebačkom klubu H2O. Svojim izvedbama napravili su nezapamćen show koji će se dugo pamtiti. Uzavrelu atmosferu koju su priredili zgodni dečki nisu propustile ni brojne osobe iz društvenog života. Na plesnom podiju viđeni su glumica Nela Kočiš, dizajner Ivica Skoko i Snježana Mehun te brojni drugi.

 

Zbog atraktivne lokacije te bogatog i raznolikog sadržaja klub H2O omiljena je destinacija za vrhunsku zabavu. Nezaboravni provodi uz gostovanja aktualnih domaćih i stranih glazbenika, akrobata i performera samo je dio ponude zbog kojeg je ovaj klub omiljen. Za potpuno opuštanje brinu se vrhunski koktel majstori kako bi svakog vikenda doživjeli novi okus egzotičnog provoda.

 

Najmodernijim produkcijskim efektima svrstava se u elitno društvo najboljih renomiranih europskih klubova, a pojam zabave diže na novu razinu.

 

Tekst: Press
Fotografije: Bruno Zlomislić

 

Najave događanja

 

        Kontaktirajte nas  |  Press služba: press@party.hr  |  Uredništvo: urednistvo@party.hr  |  Foto služba: photo@party.hr  |  Marketing: marketing@party.hr
logo
© 2017 PartyHR. All Rights Reserved.