Club H2O Zagreb - Grupa Magazin - 25.12. Ispis E-mail
Autor: Press centar   Objavljeno: Ponedjeljak, 26. prosinca 2016. god. u 19:33

 

Čarobni božićni party razveselio je brojne posjetitelje koji su najljepši blagdan u godini proslavili u društvu grupe Magazin u klubu H20. Legendarna splitska grupa pjevala je neke od najpoznatijih domaćih hitova, a nezaboravne blagdanske trenutke s omiljenom publikom zabilježili su fotografijama koje svjedoče međusobnoj ljubavi koja traje već 25 godina tradicionalno na Božić u Zagrebu. Pjevačica Andrea Šušnjara zablistala je u crvenoj haljini, a neposredno prije koncerta ispod velikog okićenog bora pronašla je mali poklon iznenađenja koji ju je dodatno razveselio. Božićni repertoar uključivao je hitove kao što su Kokolo, Ginem, Dva su zrna grožđa pa sve do najnovijih uspješnica.

 

Stotine rasplesanih gostiju ispratilo je Božić te najavilo novo druženje na dočeku Nove 2017. godine. Klub H20 poznat je po odličnim dočecima, a i sam je klub uređen u blagdanskom duhu. Ispod velikog bora možda upravo i vas čeka poklon iznenađenja. Vrhunska sound and light produkcija, te ono najvažnije, druženje s prijateljima obilježili su još jednu plesnu godinu u jednom od najpopularnijih zagrebačkih klubova.

 

Tekst: Press

Fotografije: GITZ Production

 

Najave događanja

 

        Kontaktirajte nas  |  Press služba: press@party.hr  |  Uredništvo: urednistvo@party.hr  |  Foto služba: photo@party.hr  |  Marketing: marketing@party.hr
logo
© 2017 PartyHR. All Rights Reserved.