Arena Zagreb - Saša Matić - drugi dan - 16.12. Ispis E-mail
Autor: Press centar   Objavljeno: Utorak, 18. prosinca 2018. god. u 13:42

arena1612181

 
Saša Matić održao je do sad najveći koncert u Hrvatskoj i razveselio više od 27 tisuća posjetitelja koji su na dvodnevni glazbeni spektakl u Arenu Zagreb stigli iz svih krajeva. Omiljeni glazbenik anđeoskog glasa publici je zapjevao neke od svojih najvećih hitova poput Ružmarin, Nađi novu ljubav, More tuge, a na spektakularnoj zagrebačkoj pozornici ugostio je kolege i dugogodišnje prijatelje Željka Samardžića, Acu Lukasa, Jelenu Karleušu, Aleksandru Prijović i Editu Aradinović.

 

„Hvala Zagrebu. Hvala vjernoj publici, hvala kolegama. Teško mi je u jednoj rečenici sabrati ovako lijepe dojmove, ovo je bio vrlo emotivan vikend za mene.“ - istaknuo je Saša Matić te dodao: „Sada nam dolaze blagdani i kraj godine, a slijedeće se svakako vraćam u Hrvatsku gdje ću s veseljem opet zapjevati ovoj divnoj publici.“

 

U dvije Extra koncertne večeri, od kojih je prva rasprodana prije gotovo dva mjeseca, sa Sašom Matićem pjevale su sve generacije te tako pokazale pravu moć glazbe, zajedništva i pozitivne energije. Uz bok regionalnim zvijezdama, zapjevao je i pobjednik talent showa Extra FM-a Valentino Perutina kojeg su vidno oduševljenog na velikoj pozornici Arene Zagreb ponijele emocije.

 

„Sve se može sakriti osim ljubavi, a Sašu Matića Zagreb iznimno voli.“ - dodao je Željko Samardžić te tako podržao dugogodišnjeg prijatelja i na najljepši način opisao zagrebački koncert.

 

Glazbeno putovanje trajalo je gotovo tri sata, a brojna publika Sašu je ovacijama vraćala na pozornicu. Obje večeri simpatični glazbenik ispunio je želju tisućama posjetitelja te ih svojim navećim hitom Nađi novu ljubav pozdravio do nekog novog susreta.

 

Tekst: Press
Fotografije: Bruno Zlomislić / Gitz Production

 

Najave događanja

 

        Kontaktirajte nas  |  Press služba: press@party.hr  |  Uredništvo: urednistvo@party.hr  |  Foto služba: photo@party.hr  |  Marketing: marketing@party.hr
logo
© 2019 PartyHR. All Rights Reserved.