Foto - Zagreb

Brzi prikaz posljednjih 50 galerija

 Club H2O Zagreb - Andreana Čekić - 18.01. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Četvrtak, 24. siječnja 2019. god. u 10:33

 

U prepunom Clubu H2O odlične ekipe, nastupila je u petak Andreana Čekić. Neprolazni hitovi ispunili su u petak H2O. Pjevanja i plesa nije nedostajalo, a atmosfera je cijelo vrijeme bila užarena i na samom vrhuncu uz neponovljivu Andreanu.


Opširnije...
 
Opera Club Zagreb - Loyal Fridays - 18.01. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Četvrtak, 24. siječnja 2019. god. u 10:30

 

U petak u prepunom Klubu Opera održao se je Loyal Fridays party. Mnogobrojna ekipa zabavljala se je u odličnoj atmosferi koja je konstatno bila na samom vrhuncu. Zabava je trajala do sitnih noćnih sati.


Opširnije...
 
Club H2O Zagreb - Pure Fun Saturday - 12.01. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Ponedjeljak, 14. siječnja 2019. god. u 14:05

 

U subotu je u Clubu H2O u Zagrebu bilo vrlo veselo uz odličnu glazbu i atmosferu na samom vrhuncu sve do jutra. Club H2O nudi novi koncept zabave, s dosad neviđenim svjetlosnim efektima u Hrvatskoj, podiže pojam zabave i plesanja na novu dimenziju. Poput razvikanih svjetskih klubova vodi nas u novo neistraženo putovanje zabavom i osjećajima. Središte zabave H20 najavljuje vrhunske provode uz poznate hitove, performere i brojna glazbena iznenađenja.


Opširnije...
 
Opera Club Zagreb - Silhouette Saturday - 12.01. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Ponedjeljak, 14. siječnja 2019. god. u 14:02

 

U subotu u prepunom Klubu Opera u Zagrebu održao se je Silhouette Saturday party. Mnogobrojna ekipa zabavljala se je u odličnoj atmosferi koja je konstantno bila na samom vrhuncu. Zabava je trajala do sitnih noćnih sati.


Opširnije...
 
Club H2O Zagreb - Stoja - 11.01. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Ponedjeljak, 14. siječnja 2019. god. u 13:59

 

U prepunom Clubu H2O odlične ekipe, nastupila je u petak Stoja. Neprolazni hitovi ispunili su u petak H2O. Pjevanja i plesa nije nedostajalo, a atmosfera je cijelo vrijeme bila užarena i na samom vrhuncu uz neponovljivu Stoju.


Opširnije...
 

   Stranica 9 od 441

Najave događanja

 

        Kontaktirajte nas  |  Press služba: press@party.hr  |  Uredništvo: urednistvo@party.hr  |  Foto služba: photo@party.hr  |  Marketing: marketing@party.hr
logo
© 2019 PartyHR. All Rights Reserved.