Foto - Zagreb

Brzi prikaz posljednjih 50 galerija

 KD Vatroslav Lisinski Zagreb - Danijela Martinović - 24.10. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Petak, 25. listopada 2019. god. u 11:52

danijela2410191

 

Prepuna koncertna dvorana Vatroslava Lisinskog više je od dva sata pjevala u glas s Danijelom Martinović te njenim gostima Petrom Grašom, Izabelom Martinović i Gellato Sisters. Koncertna turneja Neopisivo održala se u organizaciji Zaklade „Hrvatska za djecu“. Prikupljena su sredstva za Hrvatski savez za rijetke bolesti.

“Rijetki inspiriraju! Ostavi trag! To je krilatica saveza i mi smo zaista bili inspirirani i poželjeli ostaviti trag. Novorođenački probir je konačni cilj naših aktivnosti. Naime, testiranje sve novorođene djece odmah po rođenju na rijetke bolesti obvezatna je mjera zdravstvene zaštite od 1979 god. zahvaljujući kojoj su spašeni životi više od 500 djece. Nadamo se da ćemo prikupljenim sredstvima omogućiti uključivanje većeg broja rijetkih dijagnoza u obvezno testiranje jer jedino pravodobnim postavljanjem dijagnoze i početkom liječenja možemo spriječiti trajne posljedice na zdravlje oboljelog djeteta a ponekad i smrt!” - izjavila je Upraviteljica Zaklade Renara Gubić.


Opširnije...
 
Hrvatsko narodno kazalište Zagreb - 4 Dive - 22.10. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Petak, 25. listopada 2019. god. u 08:51

dive2210191

 

Prepuno Hrvatsko narodno kazalište s nestrpljenjem je dočekalo jedinstveni nastup četiri iznimne glazbenice. Radojka Šverko, Martina Tomčić Moskaljov, Ivana Husar Mlinac i Marija Husar Rimac, uz glazbenog gosta Brunu Krajcara, vrhunskim i emotivnim izvedbama obilježili su posebnu noć posvećenu svima onima koje je na neki način dotakla bolest štitnjače, uz poruku da u svojoj bolesti nisu sami. Sav prihod od ulaznica namijenjen je liječenju i poboljšanju kvalitete života oboljelih od bolesti štitnjače te podizanju svijesti o ovoj bolesti koja zahtjeva cjeloživotnu terapiju i praćenje.


Opširnije...
 
Club H2O Zagreb - La Casa De H2O - 19.10. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Ponedjeljak, 21. listopada 2019. god. u 13:33

 

U subotu je u Clubu H2O u Zagrebu bilo vrlo veselo uz odličnu glazbu i atmosferu na samom vrhuncu sve do jutra, u posebnoj večeri naziva "La Casa De H2O". Club H2O nudi novi koncept zabave, s dosad neviđenim svjetlosnim efektima u Hrvatskoj, podiže pojam zabave i plesanja na novu dimenziju. Poput razvikanih svjetskih klubova vodi nas u novo neistraženo putovanje zabavom i osjećajima. Središte zabave H20 najavljuje vrhunske provode uz poznate hitove, performere i brojna glazbena iznenađenja.


Opširnije...
 
Opera Club Zagreb - Vanguard Saturday - 19.10. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Ponedjeljak, 21. listopada 2019. god. u 13:29

opera1910191

 

U subotu u prepunom Klubu Opera u Zagrebu održao se je Vanguard Saturday party. Mnogobrojna ekipa zabavljala se je u odličnoj atmosferi koju su konstantno na samom vrhuncu držali DJ-i. Zabava je trajala do sitnih noćnih sati.


Opširnije...
 
Club H2O Zagreb - Darko Lazić - 18.10. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Ponedjeljak, 21. listopada 2019. god. u 13:23

 

U prepunom Clubu H2O odlične ekipe, nastupio je u petak Darko Lazić. Neprolazni hitovi ispunili su u petak H2O. Pjevanje, plesa nije nedostajalo, a atmosfera je cijelo vrijeme bila užarena i na samom vrhuncu uz neponovljivog Darka.


Opširnije...
 

   Stranica 9 od 467

Najave događanja

 

        Kontaktirajte nas  |  Press služba: press@party.hr  |  Uredništvo: urednistvo@party.hr  |  Foto služba: photo@party.hr  |  Marketing: marketing@party.hr
logo
© 2020 PartyHR. All Rights Reserved.