Foto - Zagreb

Brzi prikaz posljednjih 50 galerija

 Opera Club Zagreb - +ONE / Juliet Sikora - 08.11. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Utorak, 12. studenog 2019. god. u 14:39

 

U petak u prepunom Klubu Opera u Zagrebu održao se je +ONE party uz odličnu glazbu za koju je zadužena bila atraktivna Juliet Sikora. Mnogobrojna ekipa zabavljala se je u odličnoj atmosferi koja je konstantno bila na samom vrhuncu. Zabava je trajala do sitnih noćnih sati.


Opširnije...
 
Metropolis Club Zagreb - Crvena jabuka - 08.11. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Utorak, 12. studenog 2019. god. u 14:12

metropolis0811191

 

Crvena jabuka napravila je pravu trosatnu koncertnu poslasticu za koju se skoro dva tjedna prije početka koncerta tražila karta više. Metropolis club sa svojom publikom proslavio je sedam godina rada, a ovaj maraton odlične svirke i atmosfere bio je svakako pravi poklon publici. Legendarna Crvena jabuka ni dan danas ne silazi sa vrha ne samo hrvatske već i regionalne scene. Njihovi koncerti obilježeni su uvijek s odličnom atmosferom, gdje zajedno pjevaju sa publikom i tako je bilo i ovoga puta. Krenuli su sa prekrasnom baladom „Da znaš da me boliš" i potom nanizali mnoštvo hitova iz svog dugogodišnje uspješne karijere.


Opširnije...
 
Opera Club Zagreb - Vanguard Saturday - 02.11. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Utorak, 05. studenog 2019. god. u 13:29

opera0211191

 

U subotu u prepunom Klubu Opera u Zagrebu održao se je Vanguard Saturday party. Mnogobrojna ekipa zabavljala se je u odličnoj atmosferi koju su konstantno na samom vrhuncu držali DJ-i. Zabava je trajala do sitnih noćnih sati.


Opširnije...
 
Opera Club Zagreb - Chasin' friday - 01.11. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Utorak, 05. studenog 2019. god. u 13:20

opera0111191

 

U petak u prepunom Klubu Opera održao se je Chasin' friday party, uz vrhunske DJ-je. Mnogobrojna ekipa zabavljala se je u odličnoj atmosferi koja je konstantno bila na samom vrhuncu. Zabava je trajala do sitnih noćnih sati.


Opširnije...
 
Metropolis Club Zagreb - Halloween party - 31.10. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Utorak, 05. studenog 2019. god. u 13:09

metropolis3110191

 

Spoj maštovitosti kostima i fantastično uređenje Metropolis cluba i ove godine nisu iznevjerili sve poklonike Halloween partija. Bilo je tu svakakvih strašnih stvorenja prilagođenih ovoj temi, a i muzički odlično popraćeno biranim stvarima sa DJ pulta. Harry Potter Halloween party okupio opet mnoštvo posjetitelja i pružio fantastičnu zabavu.


Opširnije...
 

   Stranica 7 od 467

Najave događanja

 

        Kontaktirajte nas  |  Press služba: press@party.hr  |  Uredništvo: urednistvo@party.hr  |  Foto služba: photo@party.hr  |  Marketing: marketing@party.hr
logo
© 2020 PartyHR. All Rights Reserved.