Foto - Zagreb

Brzi prikaz posljednjih 50 galerija

 Club H2O Zagreb - Đani - 04.01. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Ponedjeljak, 07. siječnja 2019. god. u 10:43

 

U prepunom Clubu H2O odlične ekipe, nastupio je u petak Đani. Neprolazni hitovi ispunili su u petak H2O. Pjevanja i plesa nije nedostajalo, a atmosfera je cijelo vrijeme bila užarena i na samom vrhuncu uz neponovljivog Đanija.


Opširnije...
 
Club H2O Zagreb - Doček Nove godine - 31.12. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Srijeda, 02. siječnja 2019. god. u 13:56

 

U ponedjeljak je u Clubu H2O u Zagrebu bilo vrlo veselo na pravom spektaklu povodom dočeka Nove godine uz odličnu glazbu i atmosferu na samom vrhuncu sve do jutra. Club H2O nudi novi koncept zabave, s dosad neviđenim svjetlosnim efektima u Hrvatskoj, podiže pojam zabave i plesanja na novu dimenziju. Poput razvikanih svjetskih klubova vodi nas u novo neistraženo putovanje zabavom i osjećajima. Središte zabave H20 najavljuje vrhunske provode uz poznate hitove, performere i brojna glazbena iznenađenja.


Opširnije...
 
The Best Venue Hall - Nova godina - 31.12. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Srijeda, 02. siječnja 2019. god. u 13:53

 

U ponedjeljak na dočeku Nove 2019. godine u u kultnom zagrebačkom klubu The Best Venue Hall, gosti su se zabavljali do ranih jutarnjih sati uz odličnu glazbu i atraktivne plesačice. Djelić atmosfere pogledati možete na našim fotografijama.


Opširnije...
 
Ritz Club Zagreb - I born to be wild - 29.12. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Srijeda, 02. siječnja 2019. god. u 13:42

 

'I born to be wild' party u Ritz Clubu u Zagrebu u subotu je donio nevjerojatan spoj glazbe i ljepote. Atraktivne plesačice zaludile su publiku svojim plesom u prepunom Ritz Clubu.


Opširnije...
 
Club H2O Zagreb - MC Stojan - 28.12. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Ponedjeljak, 31. prosinca 2018. god. u 14:14

 

U prepunom Clubu H2O odlične ekipe, nastupio je u petak MC Stojan. Neprolazni hitovi ispunili su u petak H2O. Pjevanja i plesa nije nedostajalo, a atmosfera je cijelo vrijeme bila užarena i na samom vrhuncu uz neponovljivog Stojana.


Opširnije...
 

   Stranica 2 od 433

Najave događanja

 

        Kontaktirajte nas  |  Press služba: press@party.hr  |  Uredništvo: urednistvo@party.hr  |  Foto služba: photo@party.hr  |  Marketing: marketing@party.hr
logo
© 2019 PartyHR. All Rights Reserved.