Foto - Zagreb

Brzi prikaz posljednjih 50 galerija

 Opera Club Zagreb - Loyal Fridays - 11.01. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Ponedjeljak, 14. siječnja 2019. god. u 13:56

 

U petak u prepunom Klubu Opera održao se je Loyal Fridays party. Mnogobrojna ekipa zabavljala se je u odličnoj atmosferi koja je konstatno bila na samom vrhuncu. Zabava je trajala do sitnih noćnih sati.


Opširnije...
 
Club H2O Zagreb - Ladies Night - 05.01. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Ponedjeljak, 07. siječnja 2019. god. u 10:47

 

U subotu je u Clubu H2O u Zagrebu bilo vrlo veselo uz odličnu glazbu i atmosferu na samom vrhuncu sve do jutra, u posebnoj večeri naziva "Ladies Night". Club H2O nudi novi koncept zabave, s dosad neviđenim svjetlosnim efektima u Hrvatskoj, podiže pojam zabave i plesanja na novu dimenziju. Poput razvikanih svjetskih klubova vodi nas u novo neistraženo putovanje zabavom i osjećajima. Središte zabave H20 najavljuje vrhunske provode uz poznate hitove, performere i brojna glazbena iznenađenja.


Opširnije...
 
Club H2O Zagreb - Đani - 04.01. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Ponedjeljak, 07. siječnja 2019. god. u 10:43

 

U prepunom Clubu H2O odlične ekipe, nastupio je u petak Đani. Neprolazni hitovi ispunili su u petak H2O. Pjevanja i plesa nije nedostajalo, a atmosfera je cijelo vrijeme bila užarena i na samom vrhuncu uz neponovljivog Đanija.


Opširnije...
 
Club H2O Zagreb - Doček Nove godine - 31.12. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Srijeda, 02. siječnja 2019. god. u 13:56

 

U ponedjeljak je u Clubu H2O u Zagrebu bilo vrlo veselo na pravom spektaklu povodom dočeka Nove godine uz odličnu glazbu i atmosferu na samom vrhuncu sve do jutra. Club H2O nudi novi koncept zabave, s dosad neviđenim svjetlosnim efektima u Hrvatskoj, podiže pojam zabave i plesanja na novu dimenziju. Poput razvikanih svjetskih klubova vodi nas u novo neistraženo putovanje zabavom i osjećajima. Središte zabave H20 najavljuje vrhunske provode uz poznate hitove, performere i brojna glazbena iznenađenja.


Opširnije...
 
The Best Venue Hall - Nova godina - 31.12. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Srijeda, 02. siječnja 2019. god. u 13:53

 

U ponedjeljak na dočeku Nove 2019. godine u u kultnom zagrebačkom klubu The Best Venue Hall, gosti su se zabavljali do ranih jutarnjih sati uz odličnu glazbu i atraktivne plesačice. Djelić atmosfere pogledati možete na našim fotografijama.


Opširnije...
 

   Stranica 10 od 441

Najave događanja

 

        Kontaktirajte nas  |  Press služba: press@party.hr  |  Uredništvo: urednistvo@party.hr  |  Foto služba: photo@party.hr  |  Marketing: marketing@party.hr
logo
© 2019 PartyHR. All Rights Reserved.