Foto - Zagreb

Brzi prikaz posljednjih 50 galerija

 Opera Club Zagreb - Chasin' friday - 18.10. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Ponedjeljak, 21. listopada 2019. god. u 13:15

opera1810191

 

U petak u prepunom Klubu Opera održao se je Chasin' friday party, uz vrhunske DJ-je. Mnogobrojna ekipa zabavljala se je u odličnoj atmosferi koja je konstantno bila na samom vrhuncu. Zabava je trajala do sitnih noćnih sati.


Opširnije...
 
Club H2O Zagreb - Novo vrijeme - 12.10. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Srijeda, 16. listopada 2019. god. u 12:29

 

U subotu je u Clubu H2O u Zagrebu bilo vrlo veselo uz odličnu glazbu i atmosferu na samom vrhuncu sve do jutra, u posebnoj večeri naziva "Novo vrijeme". Club H2O nudi novi koncept zabave, s dosad neviđenim svjetlosnim efektima u Hrvatskoj, podiže pojam zabave i plesanja na novu dimenziju. Poput razvikanih svjetskih klubova vodi nas u novo neistraženo putovanje zabavom i osjećajima. Središte zabave H20 najavljuje vrhunske provode uz poznate hitove, performere i brojna glazbena iznenađenja.


Opširnije...
 
Club H2O Zagreb - Lapsus band - 11.10. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Srijeda, 16. listopada 2019. god. u 11:38

 

U prepunom Clubu H2O odlične ekipe, nastupio je u petak Lapsus band. Neprolazni hitovi ispunili su u petak H2O. Pjevanje, plesa nije nedostajalo, a atmosfera je cijelo vrijeme bila užarena i na samom vrhuncu uz odlični Lapsus band.


Opširnije...
 
Club H2O Zagreb - Ladies Night - 05.10. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Četvrtak, 10. listopada 2019. god. u 13:30

 

U subotu je u Clubu H2O u Zagrebu bilo vrlo veselo uz odličnu glazbu i atmosferu na samom vrhuncu sve do jutra, u posebnoj večeri naziva "Ladies Night". Club H2O nudi novi koncept zabave, s dosad neviđenim svjetlosnim efektima u Hrvatskoj, podiže pojam zabave i plesanja na novu dimenziju. Poput razvikanih svjetskih klubova vodi nas u novo neistraženo putovanje zabavom i osjećajima. Središte zabave H20 najavljuje vrhunske provode uz poznate hitove, performere i brojna glazbena iznenađenja.


Opširnije...
 
Lauba Zagreb - Ciferšlus - 04.10. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Srijeda, 09. listopada 2019. god. u 08:57

lauba0410191

 

Jedna neobična kombinacija, spoj kakav Zagreb još nije doživio, jedna noć za pamćenje. Bruce Lee nakratko se pojavio na plesnom podiju Laube i zaplesao sa stotinama Zagrepčana. Disco groznica proteklog je vikenda zavlada gradom.


Opširnije...
 

   Stranica 10 od 467

Najave događanja

 

        Kontaktirajte nas  |  Press služba: press@party.hr  |  Uredništvo: urednistvo@party.hr  |  Foto služba: photo@party.hr  |  Marketing: marketing@party.hr
logo
© 2020 PartyHR. All Rights Reserved.