Foto - Zagreb

Brzi prikaz posljednjih 50 galerija

 Jarun - We Love Sound Festival - 17.09. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Četvrtak, 23. rujna 2021. god. u 08:46

wls1809211

 

Nekoliko tisuća gostiju plesalo je u ritmu najboljeg i najvećeg do sada, četvrtog izdanja We Love Sound Festivala. Svjetske DJ zvijezde Loco Dice, Pan Pot, Len Faki, Reinier Zonneveld i drugi publiku iz cijele Europe zagrijali su i oduševili na dosad najboljem izdanju ovog već tradicionalnog Festivala.


Opširnije...
 
Jarun Zagreb - LMF Festival - 21.08. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Ponedjeljak, 23. kolovoza 2021. god. u 22:46

lmf2108211

 

Proteklog vikenda u metropoli premijerno je održan festival elektronike LMF, punim nazivom 'Let The Music Be Free', koji je privukao nekoliko tisuća ljudi željnih dobrog provoda i vrhunske muzike te time u potpunosti opravdao svoj status najiščekivanijeg festivala ovog ljeta. Program je započeo u ranim popodnevnim satima, kada je 6 LMF kamiona krenulo put oko jezera. Evocirajući na kultne party parade kasnih 90-ih, vizualno iznimno atraktivni party kamioni poslužili su kao svojevrsne pokretne pozornice, na kojima su svoje setove odradili poznati strani i domaći DJ-evi. S obzirom na činjenicu kako je ovo prvi festival ovakvog koncepta u Hrvatskoj, već sam početak LMF-a pobudio je ogroman interes kod publike.


Opširnije...
 
Party kamion Zagreb - LMF pop-up - 02.07. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Ponedjeljak, 05. srpnja 2021. god. u 13:35

lmf0207211

 

Najzabavniji party proteklog vikenda održan je na atraktivnoj pozornici - velikom party kamionu pod nazivom LMF - koji je u popodnevnim satima svojim zaraznim techno ritmovima zapalio zagrebačke ulice. Time je i službeno najavljen istoimeni festival, punim imenom 'Let The Music Be Free', koji će svoje premijerno izdanje doživjeti krajem kolovoza na Jarunu. LMF iščekuje se s velikim nestrpljenjem, posebice s obzirom na okolnosti u proteklih godinu i pol, kada su ovakvi događaji bili mogući samo u mašti.


Opširnije...
 
KD Vatroslava Lisinskog - Kraljica Zagreba - 15.06. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Četvrtak, 17. lipnja 2021. god. u 13:19

kraljica1606211

 
Lucija Bagić izabrana je za novu Kraljicu Zagreba u Koncertnoj dvorani Vatroslava Lisinskog uz pridržavanje svih epidemioloških mjera. Lentu i cvijeće uručio joj je Zvonko Popović, predsjednik ocjenjivačkog suda žirija, a krunu joj je predala bivša Kraljica Zagreba - Anita Tepeš. Na svečanoj manifestaciji, održanoj pod pokroviteljstvom grada Zagreba, među dvanaest finalistica iz Zagreba i okolice, Lucija je osvojila najviše simpatija članova žirija.


Opširnije...
 
Zagreb - Otvorenje Foodballerke - 11.06. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Ponedjeljak, 14. lipnja 2021. god. u 08:11

foodballerka1106211

 

Nakon popularnih Fuliranja i Zagreb Burger Festivala, kreativna agencija Kokoš ili jaje otvorila je po četvrti put festival Foodballerku. Posjetitelje je odmah u startu rasplesao Dino Dvornik Tribute Band i osjetio se duh starog normalnog. Plato Tuškanac je od 11. lipnja do 12. srpnja domaćin veseloj družini koja dovodi plesače, DJ'e, Chefove i obećava odličnu zabavu. Djeca će uživati u svom kutku, uz posebne sadržaje nedjeljom - nastupe dječjih zborova i radionicu graffita s Krešimirom Golubićem. Četvrtak je rezerviran za plesnu večer Nicolasa Quesnoita i Ksenije Plušćec Quesnoit iz Plesnog centra Zagreb by Nicolas. Ljubitelji nogometa moći će pratiti utakmice hrvatske reprezentacije na velikom ekranu. Gdje je sport - tu je i Lidl, uvijek uz reprezentaciju i naše navijače! Zato je Lidl Hrvatska ponosni sponzor Foodballerke 2021., a Grill & Chill kutak omiljeno mjesto najvatrenijih navijača.


Opširnije...
 

   Stranica 1 od 475

Najave događanja

 

        Kontaktirajte nas  |  Press služba: press@party.hr  |  Uredništvo: urednistvo@party.hr  |  Foto služba: photo@party.hr  |  Marketing: marketing@party.hr
logo
© 2021 PartyHR. All Rights Reserved.