Foto - Zagreb

Brzi prikaz posljednjih 50 galerija

 Club H2O Zagreb - Ladies Night - 08.12. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Srijeda, 12. prosinca 2018. god. u 13:21

 

U subotu je u Clubu H2O u Zagrebu bilo vrlo veselo uz odličnu glazbu i atmosferu na samom vrhuncu sve do jutra, u posebnoj večeri naziva "Ladies Night". Club H2O nudi novi koncept zabave, s dosad neviđenim svjetlosnim efektima u Hrvatskoj, podiže pojam zabave i plesanja na novu dimenziju. Poput razvikanih svjetskih klubova vodi nas u novo neistraženo putovanje zabavom i osjećajima. Središte zabave H20 najavljuje vrhunske provode uz poznate hitove, performere i brojna glazbena iznenađenja.


Opširnije...
 
Opera Club Zagreb - Vanguard Lust - 08.12. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Srijeda, 12. prosinca 2018. god. u 13:16

opera0812181

 

U subotu u prepunom Klubu Opera u Zagrebu održao se je Vanguard Lust party. Mnogobrojna ekipa zabavljala se je u odličnoj atmosferi koju je konstantno na samom vrhuncu držao DJ Dekova. Zabava je trajala do sitnih noćnih sati.


Opširnije...
 
Hangar Club Zagreb - Epidemija - 07.12. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Srijeda, 12. prosinca 2018. god. u 12:54

hangar0712181

 

Još jedan petak u klubu Hangar u Zagrebu prošao je u sjajnoj atmosferi. Odlični DJ Ace pobrinuo se je da svi bez prestanka plešu uz zavodljive ritmove čitavu noć. Atraktivni fire show dodatno je podigao vruću atmosferu u klubu.


Opširnije...
 
Kupola Schmeck na Fuliranju - Gramophonedzie - 07.12. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Nedjelja, 09. prosinca 2018. god. u 11:19

schmeck0712181

 

Zagrebački advent sve je topliji i veseliji. Kupola Schmeck ugostila je svjetsku DJ zvijezdu Gramophonedzie koji je napravio pravi show za 150 sretnika koji su uspjeli ući u ovo zdanje koje uređenjem podsjeća na neka lijepa stara vremena. Marko Miličević u svjetski DJ vrh probio se 2010. godine velikim hitom „Why Don't You“ koji se i danas izvodi na vodećim svjetskim festivalima i klubovima. Zagrebačka ga publika dobro poznaje, to su pokazali i ovog vikenda. Brojni gosti koji su pristigli u Zagreb nisu mogli vjerovati kog su ugledali za DJ pultom kupole koja je u samo nekoliko dana od otvaranja adventa postala jedno od najpopularnijih mjesta.


Opširnije...
 
Meštrovićev paviljon - Unleash Your Gold - 06.12. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Nedjelja, 09. prosinca 2018. god. u 10:55

chivas0612181

 

Zagreb je sinoć bio domaćin večeri otmjenosti i luksuza, ali i neupitne ležernosti i chica! Unleash Your Gold - kao glavna tematika, provlačila se kroz ovu ekskluzivnu večer, na kojoj je svečano predstavljen najnoviji član Chivas Regal obitelji - Chivas XV. Zagrebačko elegantno predstavljanje novog Chivas blenda privuklo je veliki interes ljubitelja ovog svjetski iznimno popularnog pića. Predstavljanju su tako nazočili brojni poznati Hrvati, poput Marka Tolje, Joška Lokasa, Tomo in der Mühlena, Mije Kovačić, Katarine Baba, Igora Barberića i mnogih drugih.


Opširnije...
 

   Stranica 1 od 430

Najave događanja

 

        Kontaktirajte nas  |  Press služba: press@party.hr  |  Uredništvo: urednistvo@party.hr  |  Foto služba: photo@party.hr  |  Marketing: marketing@party.hr
logo
© 2018 PartyHR. All Rights Reserved.