Foto - Zagreb

Brzi prikaz posljednjih 50 galerija

 Gallery Club Zagreb - New Year 2023. - 31.12. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Srijeda, 11. siječnja 2023. god. u 10:30

gallery3112221

 

U subotu na velikom novogodišnjem partyju u Gallery Clubu na Jarunu, gosti su se zabavljali do ranih jutarnjih sati uz odličnu glazbu i slavljeničku atmosferu. Specijalni gost večeri bio je Ivano Grosso.


Opširnije...
 
Arena Zagreb - Zdravko Čolić - 26.12. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Četvrtak, 29. prosinca 2022. god. u 18:31

arena2612221

 

Gromoglasnim pljeskom večeras je dupke ispunjena Arena Zagreb dočekala Zdravka Čolića, već nekoliko desetljeća jedno od najvećih imena regionalne glazbene scene. Dugoočekivani koncert uslijedio je nakon četiri godine, prije koliko je, na istom mjestu, Zagrepčanima također priredio večer o kojoj se dugo pričalo.


Opširnije...
 
MINT club & more Zagreb - Grupa Magazin - 25.12. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Četvrtak, 29. prosinca 2022. god. u 18:30

mint251222

 

Grupu Magazin i Zagreb za vrijeme Božića godinama veže jedna posebna ljubav. MINT club & more do posljednjeg je mjesta bio ispunjen obožavateljima splitske grupe s kojom su u glas pjevali hitove kao što su Piši mi, Blizanci, Kokolo, Put putujem i brojne druge. Posebno za ovu prigodu, jedan od najboljih zagrebačkih klubova je bio uređen u Božićnom duhu.


Opširnije...
 
Klub Kontesa Zagreb - Ivana Marić - 12.11. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Ponedjeljak, 14. studenog 2022. god. u 20:02

maric1211221

 

Glazbenica Ivana Marić, u subotu 12.11. proslavila je svoj četrdeseti rođendan na najljepši mogući način, koncertom za svoje najbliže suradnike i najbrže fanove u klubu Kontesa, Zagreb. Posebnu večer otvorila je pjesmom 'Kako je s njom', kojom se vrlo uspješno predstavila na ovogodišnjem Zagrebačkom festivalu, nakon čega je uslijedio niz uspješnica kao što je 'Divota od života', 'Nađi vremena za ljubav', 'Tebe voljeti', 'Trn i cvijet', ali i neke posebne koje je napisala u svojim prvim glazbenim koracima. Kao posebni gosti na pozornici su joj se pridružili skladatelj, gitarist i producent Zoran Mišolongin koji je ujedno i autor njezinog posljednjeg singla 'Kako je s njom', prijatelj i suradnik Luka Banić, harfistica Doris Karamatić uz koju je otpjevala nekoliko sevdaha, Filip Gjud, kao i vrhunski glazbenici bras sekcije Vanja Ileković, Davor Dropuljić, Andrej Henigmann, Mario Hegedić, članovi Ivaninog stalnog pratećeg benda kojeg čine Dario Horvat, Boris Novak, Emil Bišćan, Krešo Stankić, Tomislav Kraljević i Vjekoslav Cepanec, te prateći vokali Matea Majerle i Danijela Večerinović.


Opširnije...
 
Arena Zagreb - Massimo - 05.11. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Nedjelja, 06. studenog 2022. god. u 16:53

arena0511221

 

Koncert života, kruna karijere, apsolutni trijumf glazbene raskoši jednog od najvećih. Na sve ove načine, ali i puno više može se opisati dugoočekivani koncert neponovljivog Massima koji je sinoć pred prepunim auditorijem održan u Areni Zagreb. Spektakularnu večer čast je imao otvoriti zbor Concordia Discors pod ravnanjem dirigenta Lobela Filipića koji je u prekrasnom aranžmanu Brune Urlića izveo Massimove pjesme "Bilo gdje" i "1000 ljudi". Osjećaj iščekivanja proširio se ispunjenom dvoranom, a uskoro ga je zamijenio usklik oduševljenja kada se na pozornicu popeo protagonist večeri - Massimo.


Opširnije...
 

   Stranica 1 od 482

Najave događanja

 

        Kontaktirajte nas  |  Press služba: press@party.hr  |  Uredništvo: urednistvo@party.hr  |  Foto služba: photo@party.hr  |  Marketing: marketing@party.hr
logo
© 2023 PartyHR. All Rights Reserved.