Foto - Rijeka - Okolica

Brzi prikaz posljednjih 50 galerija

 Phanas Beach Bar - Otvorenje - 21.06. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Četvrtak, 23. lipnja 2011. god. u 00:29

 

U utorak se na atraktivnoj plaži Spužvina u Kostreni otvorio Phanas Beach Bar. Otvorenje je privuklo veliki broj gostiju koji su provod u centru grada odlučili zamijeniti sa onim pod vedrim nebom na atraktivnoj plaži. Zanosne hostese, sexy plesačice, litre hladne cuge i odlična glazba, bilo je dovoljno da se stvori odlična party atmosfera koja je trajala čitave noći. Nesumnjivo je da će Phanas Beach Bar postati omiljeno okupljalište ekipe za vrijeme kupanja i u noćnim satima za izlazak.


Opširnije...
 
Grobnik - Auto Track Day - 18.06. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Subota, 18. lipnja 2011. god. u 17:00

 

U subotu se na Automotodromu Grobnik održao Auto Track Day koji je privukao veliki broj ljubitelja brzih cestovnih jurilica. Miris benzina i spaljenih guma osjetio se na Grobničkoj pisti. Track Day podrazumijeva slobodne vožnje vozača sa svojim ili rentanim automobilom po pravoj stazi za utrkivanje. Atraktivne hostese dodatno su zapalile ionako vruću atmosferu na pisti.


Opširnije...
 
Bakar - Međunarodna veslačka regata - 20.05. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Petak, 20. svibnja 2011. god. u 16:12

 

Pomorska škola Bakar ove je godine organizirala 17. Međunarodnu veslačku regatu pomorskih učilišta u Bakarskom akvatoriju. Veslačke ekipe srednjih škola i pomorskih fakulteta preplavile su lučicu Pomorske škole Bakar. Uplovljavanjem školskog broda Vila Velebita dva i remorkera Rijavec, označilo je početak ove tradicionalne regate.


Opširnije...
 
Viškovo - Ivan Zak - 15.01. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Nedjelja, 16. siječnja 2011. god. u 15:41

 

Ove subote na Viškovu orilo se od pjesama i veselja. Glavna zabava događala se u šatoru gdje je nekoliko stotina obožavatelja čekalo svoga omiljenog pjevača – Ivana Zaka. Nakon dobrog zagrijavanja koje je priredio DJ, na pozornicu su kročili članovi benda koji su samo glazbom dodatno podgrijavali atmosferu, a prava euforija nastala je dolaskom Zaka na pozornicu.


Opširnije...
 
Viškovo - Zlatko Pejaković - 25.12. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Nedjelja, 26. prosinca 2010. god. u 15:13

 

Legenda hrvatske estrade Zlatko Pejaković nastupio je u šatoru na Viškovu na sam Božić i još jednom svojim nastupom dokazao kako sa svojim dobro znanim hitovima i dalje žari i pali. Čim je kročio na binu nastala je euforia i cijeli šator je u jednom glasu pjevao sa Pejakovićem koji je pun energije zapalio se prisutne. Plesalo se, pilo, uživalo u odličnoj atmosferi čitavu noć.


Opširnije...
 

   Stranica 44 od 45

Najave događanja

 

        Kontaktirajte nas  |  Press služba: press@party.hr  |  Uredništvo: urednistvo@party.hr  |  Foto služba: photo@party.hr  |  Marketing: marketing@party.hr
logo
© 2020 PartyHR. All Rights Reserved.