Foto - Rijeka - Okolica

Brzi prikaz posljednjih 50 galerija

 Bakar - Međunarodna veslačka regata - 20.05. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Petak, 20. svibnja 2011. god. u 16:12

 

Pomorska škola Bakar ove je godine organizirala 17. Međunarodnu veslačku regatu pomorskih učilišta u Bakarskom akvatoriju. Veslačke ekipe srednjih škola i pomorskih fakulteta preplavile su lučicu Pomorske škole Bakar. Uplovljavanjem školskog broda Vila Velebita dva i remorkera Rijavec, označilo je početak ove tradicionalne regate.


Opširnije...
 
Viškovo - Ivan Zak - 15.01. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Nedjelja, 16. siječnja 2011. god. u 15:41

 

Ove subote na Viškovu orilo se od pjesama i veselja. Glavna zabava događala se u šatoru gdje je nekoliko stotina obožavatelja čekalo svoga omiljenog pjevača – Ivana Zaka. Nakon dobrog zagrijavanja koje je priredio DJ, na pozornicu su kročili članovi benda koji su samo glazbom dodatno podgrijavali atmosferu, a prava euforija nastala je dolaskom Zaka na pozornicu.


Opširnije...
 
Viškovo - Zlatko Pejaković - 25.12. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Nedjelja, 26. prosinca 2010. god. u 15:13

 

Legenda hrvatske estrade Zlatko Pejaković nastupio je u šatoru na Viškovu na sam Božić i još jednom svojim nastupom dokazao kako sa svojim dobro znanim hitovima i dalje žari i pali. Čim je kročio na binu nastala je euforia i cijeli šator je u jednom glasu pjevao sa Pejakovićem koji je pun energije zapalio se prisutne. Plesalo se, pilo, uživalo u odličnoj atmosferi čitavu noć.


Opširnije...
 
Viškovo - Mladen Grdović - 23.12. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Petak, 24. prosinca 2010. god. u 13:07

 

Iako se svi pripremaju na feštu za Božić, u šatoru na Viškovu fešta je uranila i to već u četvrtak nastupom Mladena Grdovića. Iako je Mladen kasnio, to ekipi nije smetalo koja je vrijeme provodila za šankom i plesom uz glazbu Eureka band-a. Čim je Mladen kročio na pozornicu ekipa se počela stiskati ispred kako bi što bolje pjevala poznate hitove sa Mladenom.


Opširnije...
 
Bakar - Miroslav Škoro - 17.07. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Nedjelja, 18. srpnja 2010. god. u 16:19

 

U subotu na prepunom Žalu ribara održala se tradicionalna Bakarska noć, uz nastup fantastičnog i neponovljivog Miroslava Škore i grupe Aurora. Bila je to tradicionalna fešta na kojoj su se okupile sve generacije, kako bi se zabavili i proveselili uz odličan nastup Miroslava Škole. Škoro je redajući svoje velike i svima dobro znane hitove digao publiku na noge i pjevao skupa sa njima. Ugostitelji su se potrudili bogatom ponudom jela i pića ponuditi mnoštvo sa raznim jelima sa roštilja. Bila je to još jedna luda, nezaboravna i vruća Bakarska noć.


Opširnije...
 

   Stranica 43 od 43

Najave događanja

 

        Kontaktirajte nas  |  Press služba: press@party.hr  |  Uredništvo: urednistvo@party.hr  |  Foto služba: photo@party.hr  |  Marketing: marketing@party.hr
logo
© 2020 PartyHR. All Rights Reserved.