Foto - Rijeka - Okolica

Brzi prikaz posljednjih 50 galerija

 RiStudiofitness & Nubar - Opening party - 15.09. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Nedjelja, 16. rujna 2012. god. u 19:04

 

Plesačica i koreografkinja Ivona Brnelić u subotu je pred mnogim uzvanicima i gostima svečano otvorila RiStudiofitness & Nubar. Za glazbeni program pobrinuo se Damir Kedžo, a plesne točke izvela je RiS plesna skupina. Među mnogobrojnim uzvanicima bili su dizajner Juraj Zigman, Edvin Liverić, Jasmin Mekich, Barbara Štrbac, estetski kirurg dr. Zambelli sa suprugom Sanjom, Maja Sulić, supruga poznatog rukometaša Renata Sulića, te mnogi drugi.


Opširnije...
 
Phanas Beach Bar - Otvorenje sezone - 08.06. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Subota, 09. lipnja 2012. god. u 13:20

 

U petak je na atraktivnoj plaži Spužvina u Kostreni Phanas Beach Bar otvorio novu ljetnu sezonu. Otvorenje je privuklo veliki broj gostiju koji su provod u centru grada odlučili zamijeniti sa onim pod vedrim nebom na atraktivnoj plaži. Zanosne hostese, sexy plesačice, litre hladne cuge i odlična glazba, bilo je dovoljno da se stvori odlična party atmosfera koja je trajala čitave noći.


Opširnije...
 
Pulse - Tamburaški sastav Milenij - 10.05. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Petak, 11. svibnja 2012. god. u 19:37


Zagrebački klub Pulse ponovno je oživio četvrtak. Tamburaški sastav Milenij iz tjedna u tjedan u ovaj klub privlači stotine gostiju željnih dobre zabave. Ovo četvrtka u klubu su se dobro zabavljali glazbenik Joško Čagalj Jole, manekenka Iris Rajčić s prijateljicama, nogometaši Nikola Pokrivač i Kristijan Ipša, ali i brojni drugi.


Opširnije...
 
Grobnik - Sexy Car Wash - 29.04. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Nedjelja, 29. travnja 2012. god. u 18:48

 

U nedjelju u sklopu Street Racea na Grobniku održao se na radost svih posjetitelja vrući Sexy Car Wash. Atraktivne plesačiče rashlađivale su jedna drugu polijevajući se vodom i trljajući se spužvom prale su automobil zaštitarske kuće Klemm Security.


Opširnije...
 
Grobnik - Street Race - 29.04. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Nedjelja, 29. travnja 2012. god. u 17:57

 

Sezona Street Racea je počela, a prva utrka u ovogodišnjem kalendaru bila je na Grobniku i to 28. i 29. travnja, kada su osim najboljih hrvatskih street racera nastupili i vozači iz susjednih zemalja, točnije iz Slovenije, Austrije, Italije, BiH, Srbije i Mađarske. Na utrci je bilo 200 natjecatelja podijeljenih u tri discipline: Street Race - utrka ubrzanja, Street Style - natjecanje u vizualnom tuningu vozila i SPL Competition - natjecanje u glasnoći zvuka u automobilu. Mnogobrojna publika uživala je u Street Show-u, bogatoj produkciji, prezentacijskim vožnjama, atraktivnim hostesama, sexy car washu i još mnogim posebitostima.


Opširnije...
 

   Stranica 39 od 41

Najave događanja

 

        Kontaktirajte nas  |  Press služba: press@party.hr  |  Uredništvo: urednistvo@party.hr  |  Foto služba: photo@party.hr  |  Marketing: marketing@party.hr
logo
© 2019 PartyHR. All Rights Reserved.