Foto - Rijeka - Okolica

Brzi prikaz posljednjih 50 galerija

 Mosquito bar - Novi izgled - 06.06. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Četvrtak, 06. lipnja 2013. god. u 20:54

 

Mosquito bar je ugodni ambijent tik do plaže na Kostrenskom lungo mare. Naša uloga je zabavljati Vas kroz cijeli dan pa do 2h ujutro. Imamo odbojkaški teren koji možete iznajmljivati i ludo se zabavljati. Kroz cijelo ljeto Vas očekuju zanimljivi programi.


Opširnije...
 
Mocca - Karlovačko karaoke party - 31.05. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Subota, 01. lipnja 2013. god. u 16:31

 

Ovog petka u Mocca bar-u održao se veliki Karlovačko party uz karaoke. Vesela ekipa se natjecala u najboljem pjevanju karaoka, a pobjedila je simpatična Kristina i osvojila 1. mjesto i glavnu nagradu. Za sve ostale koji su naručivali Karlovačko te večeri bile su spremne zanimljive nagrade koje su dijelile lijepe hostese.


Opširnije...
 
Mocca - Heineken party - 26.04. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Subota, 27. travnja 2013. god. u 15:15

 

Petak je u Mocci protekao uz već tradicionalno odličnu zabavu uz veliki Heineken party. DJ puštajući vruće hitove atmosferu je konstantno držao na samom vrhuncu, a atraktivne hostese djelile su mnoštvu prigodne Heineken nagrade.


Opširnije...
 
Crikvenica - Gustafi - 09.02. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Nedjelja, 10. veljače 2013. god. u 19:01

 

I ovaj maškarani vikend u Crikvenici bio je rezerviran za vrhunsku zabavu, ples i pjesmu u maškaranome šatoru na crikveničkome parkiralištu "Riviera", uz grupe "Trend" i "Point", te glavne goste večeri dinamične Gustafe.


Opširnije...
 
Crikvenica - Tamara Brusić - 26.01. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Nedjelja, 27. siječnja 2013. god. u 13:42

 

I ovaj maškarani vikend u Crikvenici bio je rezerviran za vrhunsku zabavu, ples i pjesmu u maškaranome šatoru na crikveničkome parkiralištu "Riviera", uz grupe "Trend" i "Point", te gošću večeri Tamaru Brusić.


Opširnije...
 

   Stranica 38 od 42

Najave događanja

 

        Kontaktirajte nas  |  Press služba: press@party.hr  |  Uredništvo: urednistvo@party.hr  |  Foto služba: photo@party.hr  |  Marketing: marketing@party.hr
logo
© 2019 PartyHR. All Rights Reserved.