Foto - Rijeka - Okolica

Brzi prikaz posljednjih 50 galerija

 NUbar - R'n'B Exclusive Warm Up - 22.11. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Subota, 23. studenog 2013. god. u 18:20

 

U petak u prekrasnom ambijentu NUbar lounge-a održao se je R'n'B Exclusive Warm Up party. Za dobru atmosferu pobrinuli su se specijalni gosti: DJ Chill & DJ Independent. Warm Up party dodatno su začinile atraktivne R’n’B Honeys “WEARING ZIGMAN”.


Opširnije...
 
NUbar - R'n'B Exclusive Warm Up - 25.10. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Subota, 26. listopada 2013. god. u 18:55

 

U petak u prekrasnom ambijentu NUbar lounge-a održao se je R'n'B Exclusive Warm Up party. Za dobru atmosferu pobrinuli su se specijalni gosti: DJ Chilly E, DJ Maik We i Nosa. Sve gošće mogle su se našminkati te prepustiti u ruke djevojka iz XENIA i Sensus studia. Warm Up party dodatno su začinile atraktivne R’n’B Honeys “WEARING ZIGMAN”.


Opširnije...
 
Matejna - Colonia - 20.09. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Subota, 21. rujna 2013. god. u 14:59

 

U petak je povodom Matejne na Viškovu nastupila grupa Colonia na čelu s Indirom Vladić. Svojih stasom i glasom dolaskom na pozornicu Indira je opčinila mnoge. Krcati šator pjevao je i plesao sa Indirom, koja je cijelo vrijeme koncerta držala atmosferu na samom vrhuncu. Manifestacija „Matejna” dobila je ime po zaštitniku župe i mjesta, Svetom Mateju. Od lokalnog događanja prerasla je u razinu regionalnog događanja na kojoj se svojim programima predstavljaju sve udruge s područja Općine Viškovo, ali i nastupaju najpoznatije zvjezde hrvatske estrade. Najveći Viškovski blagdan na taj način okuplja veliki broj posjetitelja iz nama susjednih općina, gradova i županija.


Opširnije...
 
Mocca - 5. Godišnjica - 07.09. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Nedjelja, 08. rujna 2013. god. u 14:08

 

Ove subote održala se 5. godišnjica Caffe bara Mocca na Srdočima. Svi koji su došli na godišnjicu mogli su se dobro zabaviti u stilu "Welcome to Las Vegas" i na jednu noć doživit pravu Las Vegas atmosferu. Gost večeri bio je pjevač Elvis koji je sa svojim bendom otpjevao sve najbolje hitove Elvisa Presleya. Odlična zabava trajala je sve do zatvaranja.


Opširnije...
 
Mosquito bar - Otvorenje - 15.06. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Nedjelja, 16. lipnja 2013. god. u 14:36

 

U subotu se na Kostrenskom lungo mare održalo svečano otvorenje Mosquito bar-a. Odlične glazbe i veselja nije nedostajalo na otvorenju koje je privuklo mnogobrojne goste i uzvanike. Uz pravi štimung glazbe za koju su zaduženi bili DJ Sale 4 Love za DJ pultom i Edin Haliti na bongosima, u novootvorenom prostoru mnogobrojni gosti i uzvanici uživali su dugo u noć. Djelić jučerašnje atmosfere pogledati možete u fotografijama koje slijede. Mosquito bar-u želimo puno uspjeha i sreće u budućem radu.


Opširnije...
 

   Stranica 38 od 43

Najave događanja

 

        Kontaktirajte nas  |  Press služba: press@party.hr  |  Uredništvo: urednistvo@party.hr  |  Foto služba: photo@party.hr  |  Marketing: marketing@party.hr
logo
© 2019 PartyHR. All Rights Reserved.