Caffe bar 'Metropolis' - GoOpti - 06.04. Ispis E-mail
Autor: Press centar   Objavljeno: Nedjelja, 08. travnja 2018. god. u 03:06

 

U petak u Caffe baru & Night baru Metropolis na Zametu, održala se je press konferencija kompanije GoOpti. Predstavnici tvrtke 'Lukas usluge RI j.d.o.o.' predstavili su mogobrojnim gostima svoju franšizu od GoOpti za Rijeku i Pulu, tj. za Primorsko Goransku i Istarsku Županiju. GoOpti je međunarodna kompanija specijalizirana za putnički cestovni prijevoz čija ponuda uključuje razne opcije transfera, uključujući niskotarifne transfere u zračne luke i gradove, VIP transfere za poslovne putnike, unaprijed određene FIX transfere i prilagođene transfere koji se organiziraju s obzirom na vaše želje i potrebe. Na ulazu u Metropolis atraktivne hostese dočekivale su goste pićem dobrodošlice, rakijom Suzi, a poslije press konferencije održao se je afterparty uz DMD Band.

 

Goopti brojke:

 

- 92% zadovoljnih kupaca

- 1.104.970 putnika prevezeno

- Preko 30.752.000 km što je više od 40x do mjeseca i natrag

- 29.000 + putnika svaki mjesec

- 145.000 usluga do sada

- 142 redovitih GoOpti puteva

- 810 vozila u našoj floti

- 1.621 prodajnih partnera

- 90 prijevozničkih tvrtki

- 14.000t manje co2 ispusta.


GoOpti povijest

 

Naše putovanje započinje 2011. godine, kada smo osnovali jedinstveni online prodajni sustav za troškovno učinkovit prijevoz putnika i uveli goOpti transfere. To se pokazalo kao odlična odluka, u tri mjeseca su naše usluge postale profitabilne, a u manje od godinu dana došlo je do povrata ulaganja. Najvažnije je od svega da smo ubrzo od klijenata dobili pozitivnu povratnu informaciju, što nas je uvjerilo u to da moramo nastaviti tražiti još bolja rješenja.


2014. godine razvili smo inovativni optimizacijski sustav utemeljen na umjetnoj inteligenciji, otvorili smo novi web-portal sa sustavom za rezervacije koji je usmjeren na korisnike, te smo proveli potpunu reviziju naših proizvoda.

 

Želimo biti predvodnik na svjetskoj razini i kada je riječ o pružanju sigurnih pouzdanih i povoljnih transfera, te našim putnicima pružiti pozitivan doživljaj putovanja.

 

Želimo uvesti javni prijevoz ondje gdje su tradicionalne vrste javnog prijevoza nedovoljno razvijene ili ih uopće nema, nastaviti putnicima pružati najbolji mogući spoj cijene i udobnosti, pomoći hotelima da klijentima omoguće pouzdan prijevoz po povoljnim cijenama, surađivati sa zrakoplovnim kompanijama s ciljem povećanja popunjenosti letova na način da pružamo prijevoz od velikih i manjih zračnih luka do udaljenih lokacija.

 

Povezati Primorsku goransku i Istarsku županiju sa novim linijama npr. Rijeka - Trst, Rijeka - Venecija, Rijeka - Wien, Rijeka - Munchen, Rijeka - Budimpešta, Rijeka - Ljubljana, Rijeka - Treviso, Rijeka - Milano, Rijeka - Pula, Rijeka - Zagreb, Rijeka - Zadar, Split - Dubrovnik, Osijek - Vukovar - Varaždin - Vinkovci, itd.

 
Podaci o firmi:

Lukas usluge Ri j.d.o.o.

Petra Jurčića 4, 51000 Rijeka

Osnovana: 25.04.2017.g. i u stalnom rastu s 19 vozača

OIB: 51409397288 vl. Mario Širok

Tel: 091/604-7120

 

Tekst: Press / PR
Fotografije: I. Škrobonja

 

Najave događanja

 

        Kontaktirajte nas  |  Press služba: press@party.hr  |  Uredništvo: urednistvo@party.hr  |  Foto služba: photo@party.hr  |  Marketing: marketing@party.hr
logo
© 2019 PartyHR. All Rights Reserved.