Foto - Rijeka - Okolica

Brzi prikaz posljednjih 50 galerija

 Caffe bar 'Master' - LSD band - 17.12. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Ponedjeljak, 19. prosinca 2016. god. u 17:32

 

U subotu je u Caffe baru 'Master' na Viškovu bilo je vrlo veselo uz LSD band (Love sing and dance). Plesa i veselja nije nedostajalo u ugodnom ambijentu Mastera uz odličnu live glazbu i atmosferu na samom vrhuncu. Dobra zabava potrajala je dugo u noć uz promotivne cijene pića. Djelić atmosfere pogledati možete na fotografijama.


Opširnije...
 
Caffe bar 'Master' - Trio FriX - 03.12. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Ponedjeljak, 05. prosinca 2016. god. u 17:19

 

U subotu je u Caffe baru 'Master' na Viškovu bilo je vrlo veselo uz Trio FriX. Plesa i veselja nije nedostajalo u ugodnom ambijentu Mastera uz odličnu live glazbu i atmosferu na samom vrhuncu. Dobra zabava potrajala je dugo u noć uz promotivne cijene pića. Djelić jučerašnje atmosfere pogledati možete na fotografijama.


Opširnije...
 
NUbar lounge - Proslava 4. rođendana - 26.11. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Nedjelja, 27. studenog 2016. god. u 17:25

 

Mnogobrojna ekipa popunila je u subotu NUbar lounge gdje se održavala proslava njegovog 4. rođendana. Prava poslastica večeri bio je atraktivan nastup RiS GIRLS plesačica Ivone Brnelić. Djelić atmosfere pogledati možete na našim fotografijama.


Opširnije...
 
Cheers Pub Rešetari - Proslava druge godišnjice - 12.11. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Ponedjeljak, 14. studenog 2016. god. u 00:14

 

Mnogobrojna ekipa popunila je u petak Cheers Pub na Rešetarima gdje se održavala proslava njegove druge godišnjice. Plesalo se je i uživalo u odličnoj atmosferi, koja je na samom vrhuncu bila cijelo vrijeme uz nastup Barcode Acoustic benda.


Opširnije...
 
Mocca Bar Coffee House - Oktoberfest u Mocci - 07.10. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Subota, 08. listopada 2016. god. u 20:24

mocca0710161

 

U čast najvećeg pivskog festivala na svijetu, koji se u prvim jesenjim danima održava u Münchenu već preko 180 godina, Mocca Bar Coffee House organizirao je za sve svoje posjetitelje, vrsne ljubitelje piva, veliki Oktoberfest party. U štihu pravog Oktoberfesta točeno pivo u velikim kriglama donosile su konobarice u tradicionalnoj bavarskoj nošnji uz nezaobilazne grickalice. Za dobru glazbu pobrinuo se je DJ Zax.


Opširnije...
 

   Stranica 9 od 23

Najave događanja

 

        Kontaktirajte nas  |  Press služba: press@party.hr  |  Uredništvo: urednistvo@party.hr  |  Foto služba: photo@party.hr  |  Marketing: marketing@party.hr
logo
© 2017 PartyHR. All Rights Reserved.