Foto - Rijeka - Okolica

Brzi prikaz posljednjih 50 galerija

 Sabbia Lounge Bar Crikvenica - Absolut party - 11.07. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Petak, 13. srpnja 2018. god. u 11:58

 

U srijedu Sabbia Lounge Bar u Crikvenici svojim je posjetiteljima ponudio još jednu odličnu noć uz veliku dozu zabave sa Absolut partyjem. Plesalo se i uživalo čitave noći, a atmosfera je na samom vrhuncu bila cijelo vrijeme. Luda zabava trajala sve do jutra.


Opširnije...
 
Sabbia Lounge Bar Crikvenica - Massive Foam Party - 07.07. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Ponedjeljak, 09. srpnja 2018. god. u 06:55

 

U subotu se je u Sabbia Lounge Baru u Crikvenici održao Massive Foam Party. Plesalo se i uživalo čitave noći, a atmosfera je na samom vrhuncu bila cijelo vrijeme. Luda zabava trajala sve do jutra.


Opširnije...
 
Sabbia Lounge Bar Crikvenica - Utorak - 03.07. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Srijeda, 04. srpnja 2018. god. u 11:42

 

U utorak je Sabbia Lounge Bar u Crikvenici svojim posjetiteljima ponudio još jednu odličnu noć uz veliku dozu zabave sa Havana Club Memento Mojito partyjem. Plesalo se i uživalo čitave noći, a atmosfera je na samom vrhuncu bila cijelo vrijeme. Luda zabava trajala sve do jutra.


Opširnije...
 
Sabbia Lounge Bar Crikvenica - Subota - 30.06. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Ponedjeljak, 02. srpnja 2018. god. u 06:31

 

U subotu je u Sabbia Lounge Baru u Crikvenici zavladala "Groznica subotnje večeri". Poglede svih prisutnih mamile su atraktivne djevojke koje su preplavile cijeli bar. Savršen plesni ritam, kokteli, ples i vrući pogledi ispod obrva recept su za odličan provod. Partyjalo se sve do jutra uz odličnu glazbu.


Opširnije...
 
Sabbia Lounge Bar Crikvenica - Petak - 29.06. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Nedjelja, 01. srpnja 2018. god. u 08:37

 

U petak je u Sabbia Lounge Baru u Crikvenici zavladao atraktivni Fire show. Poglede svih prisutnih mamile su atraktivne djevojke koje su preplavile cijeli bar. Savršen plesni ritam, kokteli i ples recept su za odličan provod. Partyjalo se sve do jutra uz odličnu glazbu.


Opširnije...
 

   Stranica 9 od 41

Najave događanja

 

        Kontaktirajte nas  |  Press služba: press@party.hr  |  Uredništvo: urednistvo@party.hr  |  Foto služba: photo@party.hr  |  Marketing: marketing@party.hr
logo
© 2019 PartyHR. All Rights Reserved.