Foto - Rijeka - Okolica

Brzi prikaz posljednjih 50 galerija

 Caffe bar 'Metropolis' - DMD Band - 28.09. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Subota, 29. rujna 2018. god. u 20:54

 

Caffe bar & Night bar Metropolis na Zametu, u petak je svojim gostima priredio pravi užitak, ugosteći 'DMD Band'. Odlična zabava uz live svirku i povoljne cijene pića potrajala je dugo u noć.


Opširnije...
 
Metropolis Beach Bar - Sunset Sessions Kostrena - 31.08. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Subota, 01. rujna 2018. god. u 17:42

 

Metropolis Beach Bar Kostrena u petak je svojim gostima priredio pravi užitak na velikom Sunset Sessions Kostrena Pt.3 partyju, popraćen House i Tech-House ritmovima. Odlična zabava potrajala je dugo u noć.


Opširnije...
 
Sabbia Lounge Bar Crikvenica - Subota - 04.08. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Nedjelja, 05. kolovoza 2018. god. u 08:01

 

U subotu je u Sabbia Lounge Baru u Crikvenici bilo vrlo veselo. Poglede svih prisutnih mamile su atraktivne djevojke koje su preplavile cijeli bar. Savršen plesni ritam, kokteli, ples i vrući pogledi ispod obrva recept su za odličan provod. Partyjalo se sve do jutra uz odličnu glazbu.


Opširnije...
 
Sabbia Lounge Bar Crikvenica - Petak - 03.08. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Subota, 04. kolovoza 2018. god. u 13:11

 

U petak je u Sabbia Lounge Baru u Crikvenici zavladao atraktivni Fire show. Poglede svih prisutnih mamile su atraktivne djevojke koje su preplavile cijeli bar. Savršen plesni ritam, kokteli i ples recept su za odličan provod. Partyjalo se sve do jutra uz odličnu glazbu.


Opširnije...
 
Sabbia Lounge Bar Crikvenica - 12th Anniversary - 28.07. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Nedjelja, 29. srpnja 2018. god. u 22:59

 

U subotu se je u Sabbia Lounge Baru u Crikvenici održala proslava 12-tog rođendana ovog poznatog mjesta za izlaske u Crikvenici. Odlične glazbe i veselja nije nedostajalo na proslavi koje je privuklo mnogobrojne goste. Uz posebnu zakusku i zagrijavanje uz pravi štimung DJ-a mnogobrojni gosti uživali su dugo u noć. Djelić atmosfere pogledati možete na fotografijama koje slijede.


Opširnije...
 

   Stranica 9 od 43

Najave događanja

 

        Kontaktirajte nas  |  Press služba: press@party.hr  |  Uredništvo: urednistvo@party.hr  |  Foto služba: photo@party.hr  |  Marketing: marketing@party.hr
logo
© 2019 PartyHR. All Rights Reserved.