Foto - Rijeka - Okolica

Brzi prikaz posljednjih 50 galerija

 Mon Café Kastav - 3. godišnjica - 03.11. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Nedjelja, 04. studenog 2018. god. u 16:44

 

Kao i svake godine Mon Café u Kastvu se potrudio napraviti spektakl za svoju sad već 3. godišnjicu. Uz lijepe hostese, legendarne Extra Robi & Prco i razne nagrade, večer je prošla u najboljem mogućem ugođaju. Mon Caféu Kastav želimo sretan rođendan i još puno ovakvih super godišnjica!


Opširnije...
 
Restoran Kokolo Rijeka - Noć vještica - 31.10. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Petak, 02. studenog 2018. god. u 10:27

 

Kultni riječki restoran Kokolo za Noć vještica iznenadio je sve svoje goste posebnim menijem Grofa Drakule. Odlične glazbe i veselja nije nedostajalo u ovoj posebnoj noći koja je privukla mnogobrojne goste, koji su uz gurmanske delicije uživali dugo u noć.


Opširnije...
 
Caffe bar 'Metropolis' - Halloween party - 31.10. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Petak, 02. studenog 2018. god. u 09:46

 

Caffe bar & Night bar Metropolis na Zametu, u srijedu je svojim gostima priredio pravi užitak na Halloween partyju, ugosteći tamburaški sastav 'Fontana'. Odlična zabava uz live svirku i povoljne cijene pića potrajala je dugo u noć.


Opširnije...
 
Caffe bar 'Pjer' - Halloween party - 31.10. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Petak, 02. studenog 2018. god. u 09:43

 

Mnogobrojna ekipa popunila je u srijedu caffe bar 'Pjer' gdje se održavao Halloween party i proslava 4. godišnjice rada. Ovaj šarmantni lokal nalazi se u neposrednoj blizni Pravnog fakulteta (Hahlić 5B, Rijeka). Dođite i uvjerite se u odličnu atmosferu, jedinstven ambijent sa ljubaznim konobarima na usluzi. Posjetom zasigurno nećete ostati ravnodušni.


Opširnije...
 
Caffe bar 'Metropolis' - TS Fontana - 27.10. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Nedjelja, 28. listopada 2018. god. u 16:49

 

Caffe bar & Night bar Metropolis na Zametu, u petak je svojim gostima priredio pravi užitak, ugosteći tamburaški sastav 'Fontana'. Odlična zabava uz live svirku i povoljne cijene pića potrajala je dugo u noć.


Opširnije...
 

   Stranica 8 od 43

Najave događanja

 

        Kontaktirajte nas  |  Press služba: press@party.hr  |  Uredništvo: urednistvo@party.hr  |  Foto služba: photo@party.hr  |  Marketing: marketing@party.hr
logo
© 2020 PartyHR. All Rights Reserved.