Foto - Rijeka - Okolica

Brzi prikaz posljednjih 50 galerija

 Caffe bar TIN Kastav - Rođendanski party - 18.03. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Nedjelja, 19. ožujka 2017. god. u 20:26

 

U subotu je Caffe bar TIN u Kastvu povodom svoje 12. godišnjice rada ugostio Brevis band. Mnogobrojni posjetitelji ovog popularnog caffe bara u Kastvu u plesu i veselju proslavili su još jednu godišnjicu svog omiljenog bara. Djelić jučerašnje atmosfere pogledati možete na našim fotografijama.


Opširnije...
 
Caffe bar 'Master' - Double trouble duo - 04.03. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Nedjelja, 05. ožujka 2017. god. u 22:11

 

U subotu je u Caffe baru 'Master' na Viškovu bilo je vrlo veselo uz 'Double trouble duo'. Plesa i veselja nije nedostajalo u ugodnom ambijentu Mastera uz odličnu live glazbu i atmosferu na samom vrhuncu. Dobra zabava potrajala je dugo u noć uz promotivne cijene pića. Djelić atmosfere pogledati možete na fotografijama.


Opširnije...
 
Caffe bar 'Master' - Pinky and the Brain - 18.02. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Nedjelja, 19. veljače 2017. god. u 22:42

 

U subotu je u Caffe baru 'Master' na Viškovu bilo je vrlo veselo uz 'Pinky and the Brain'. Plesa i veselja nije nedostajalo u ugodnom ambijentu Mastera uz odličnu live glazbu i atmosferu na samom vrhuncu. Dobra zabava potrajala je dugo u noć uz promotivne cijene pića. Djelić atmosfere pogledati možete na fotografijama.


Opširnije...
 
Night club Life Viškovo - Otvorenje - 03.02. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Nedjelja, 05. veljače 2017. god. u 12:40

 

U petak se je na Viškovu održalo svečano otvorenje Night cluba Life. Odlične glazbe i veselja nije nedostajalo na otvorenju koje je privuklo mnogobrojne goste i uzvanike. Uz pravi štimung glazbe za koju su zaduženi bili Tamburaški sastav Fontana i DJ Turbo, u novootvorenom prostoru mnogobrojni gosti i uzvanici uživali su dugo u noć. Djelić jučerašnje atmosfere pogledati možete na fotografijama koje slijede. Night clubu Life želimo puno uspjeha i sreće u budućem radu.


Opširnije...
 
Caffe bar 'Master' - Little Aliens - 24.12. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Ponedjeljak, 26. prosinca 2016. god. u 02:05

 

U subotu je u Caffe baru 'Master' na Viškovu bilo je vrlo veselo uz 'Little Aliens'. Plesa i veselja nije nedostajalo u ugodnom ambijentu Mastera uz odličnu live glazbu i atmosferu na samom vrhuncu. Dobra zabava potrajala je dugo u noć uz promotivne cijene pića. Djelić atmosfere pogledati možete na fotografijama.


Opširnije...
 

   Stranica 8 od 23

Najave događanja

 

        Kontaktirajte nas  |  Press služba: press@party.hr  |  Uredništvo: urednistvo@party.hr  |  Foto služba: photo@party.hr  |  Marketing: marketing@party.hr
logo
© 2017 PartyHR. All Rights Reserved.