Foto - Rijeka - Okolica

Brzi prikaz posljednjih 50 galerija

 Sabbia Lounge Bar Crikvenica - Season Opening - 09.06. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Ponedjeljak, 11. lipnja 2018. god. u 00:24

 

U subotu se je u Sabbia Lounge Baru u Crikvenici održalo veliko otvorenje ljetne sezone uz veliki Season opening party. Mnogobrojna ekipa plesala je i uživala u odličnoj atmosferi, koja je na samom vrhuncu bila cijelo vrijeme. Vruća zabava trajala je do samog jutra. Sabbia Lounge Baru želimo puno uspjeha u novoj ljetnoj sezoni.


Opširnije...
 
Lounge & Beach bar 'IN' Selce - Otvorenje - 08.06. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Nedjelja, 10. lipnja 2018. god. u 00:07

 

U petak se je u Selcu održalo svečano otvorenje Lounge & Beach bara 'IN'. Odlične glazbe i veselja nije nedostajalo na otvorenju koje je privuklo mnogobrojne goste i uzvanike. Uz pravi štimung glazbe, u novootvorenom prostoru mnogobrojni gosti i uzvanici uživali su dugo u noć. Djelić jučerašnje atmosfere pogledati možete na fotografijama koje slijede. Lounge & Beach baru 'IN' želimo puno uspjeha i sreće u budućem radu.


Opširnije...
 
Caffe & Night bar Roma - Grand Opening - 01.06. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Subota, 02. lipnja 2018. god. u 23:10

 

U petak se je u Matuljima održalo svečano otvorenje Caffe & Night bar Roma. Odlične glazbe i veselja nije nedostajalo na otvorenju koje je privuklo mnogobrojne goste i uzvanike. Uz pravi štimung live glazbe "Tri kralja acoustic trio" i DJ Diablo, mnogobrojna ekipa uživala je dugo u noć. Djelić jučerašnje atmosfere pogledati možete na fotografijama koje slijede. Caffe & Night bar Roma želimo puno uspjeha i sreće u budućem radu.


Opširnije...
 
Automat Club 'Kajot Intacto' - Izvlačenje nagrada - 01.06. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Subota, 02. lipnja 2018. god. u 22:09

kajot0106181

 

U petak u Automat Clubu 'Kajot Intacto' na Viškovu održano je izvlačenje nagrada nagradne igre koja je trajala od 06.04.2018. do 01.06.2018. U lijepom ozračju automat kluba izvučene su 3 nagrade od kojih se ističe glavna nagrada Skuter KYMCO Super 8.


Opširnije...
 
Lord of the Pubs - Norijada after party - 22.05. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Srijeda, 23. svibnja 2018. god. u 18:39

 

Utorak je u Lord of the Pubs u Crikvenici protekao uz veliki Norijada after party. DJ Taša puštajući vruće vibracije atmosferu je konstantno držao na samom vrhuncu. Plesalo se i uživalo do sitnih jutarnjih sati.


Opširnije...
 

   Stranica 8 od 39

Najave događanja

 

        Kontaktirajte nas  |  Press služba: press@party.hr  |  Uredništvo: urednistvo@party.hr  |  Foto služba: photo@party.hr  |  Marketing: marketing@party.hr
logo
© 2019 PartyHR. All Rights Reserved.