Foto - Rijeka - Okolica

Brzi prikaz posljednjih 50 galerija

 Beach Bar Bamboo Crikvenica - Hot Night Party - 08.07. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Nedjelja, 09. srpnja 2017. god. u 15:33

 

Subota je u Beach Baru Bamboo u Crikvenici protekla uz već tradicionalno odličnu zabavu uz veliki Hot Night Party. Deejay DaNe puštajući vruće hitove atmosferu je konstantno držao na samom vrhuncu, a atraktivne plesačice svojim su plesom na noge digle sve. Djelić atmosfere možete vidjeti na našim fotografijama.


Opširnije...
 
Phanas Beach Bar Kostrena - Opening party - 06.07. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Petak, 07. srpnja 2017. god. u 18:35

 

U četvrtak je na atraktivnoj plaži Spužvina u Kostreni Phanas Beach Bar otvorio 6. ljetnu sezonu. Otvorenje je privuklo veliki broj gostiju koji su provod u centru grada odlučili zamijeniti sa onim pod vedrim nebom na atraktivnoj plaži. DJ Mickee, DJ Joe2Shine, zanosne hostese, litre hladnog Jägermeistera bili su dovoljni da se stvori odlična party atmosfera koja je trajala čitave noći.


Opširnije...
 
Caffe Bar SAX Viškovo - Go-Go party - 16.06. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Subota, 17. lipnja 2017. god. u 15:57

 

Mnogobrojna ekipa popunila je u subotu Caffe Bar SAX na Viškovu gdje se održao poseban Go-Go party. Atraktivna plesačica svojim je plesom uz glazbenu potporu za koju je zadužen bio DJ Master zapalila cijeli SAX. Plesalo se je i uživalo u odličnoj atmosferi, koja je na samom vrhuncu bila cijelo vrijeme.


Opširnije...
 
Caffe bar 'Master' - Pinky and the Brain - 20.05. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Ponedjeljak, 22. svibnja 2017. god. u 00:35

 

U subotu je u Caffe baru 'Master' na Viškovu bilo je vrlo veselo uz 'Pinky and the Brain'. Plesa i veselja nije nedostajalo u ugodnom ambijentu Mastera uz odličnu live glazbu i atmosferu na samom vrhuncu. Dobra zabava potrajala je dugo u noć uz promotivne cijene pića. Djelić atmosfere pogledati možete na fotografijama.


Opširnije...
 
Caffe Bar SAX Viškovo - Proslava 3. godišnjice - 13.05. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Nedjelja, 14. svibnja 2017. god. u 20:00

 

Mnogobrojna ekipa popunila je u subotu Caffe Bar SAX na Viškovu gdje se održavala proslava njegove treće godišnjice. Plesalo se je i uživalo u odličnoj atmosferi, koja je na samom vrhuncu bila cijelo vrijeme uz live svirku Šteki & Unique banda.


Opširnije...
 

   Stranica 7 od 23

Najave događanja

 

        Kontaktirajte nas  |  Press služba: press@party.hr  |  Uredništvo: urednistvo@party.hr  |  Foto služba: photo@party.hr  |  Marketing: marketing@party.hr
logo
© 2017 PartyHR. All Rights Reserved.