Foto - Rijeka - Okolica

Brzi prikaz posljednjih 50 galerija

 Night club Bačvica Jušići - Friday Clubbing - 25.01. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Subota, 26. siječnja 2019. god. u 15:25

 

U petak je Night club Bačvica u Jušićima sve svoje goste iznenadio live nastupom. Nastupili su Braća Demirović Grand, Jaro, Dijana i Edo. Atraktivne domaćice i hostese zapalile su i onako vruću atmosferu u Bačvici.


Opširnije...
 
Night club Life Viškovo - Godišnjica - 25.01. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Subota, 26. siječnja 2019. god. u 13:42

 

U petak se je na Viškovu održalo svečana proslava 2. godišnjice Night cluba Life. Odlične glazbe i veselja nije nedostajalo na godišnjici koja je privukla mnogobrojne goste i uzvanike. Uz pravi štimung glazbe za koju su zaduženi bili Extra Band, Duška i DJ Turbo, mnogobrojni gosti i uzvanici uživali su dugo u noć. Djelić jučerašnje atmosfere pogledati možete na fotografijama koje slijede. Night clubu Life želimo puno uspjeha i sreće u budućem radu.


Opširnije...
 
Caffe bar 'Pjer' - Badnjak u Pjeru - 24.12. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Srijeda, 26. prosinca 2018. god. u 01:53

 

Mnogobrojna ekipa popunila je u ponedjeljak caffe bar 'Pjer' gdje se održavala proslava povodom Badnjaka. Ovaj šarmantni lokal nalazi se u neposrednoj blizni Pravnog fakulteta (Hahlić 5B, Rijeka). Dođite i uvjerite se u odličnu atmosferu, jedinstven ambijent sa ljubaznim konobarima na usluzi. Posjetom zasigurno nećete ostati ravnodušni.


Opširnije...
 
Caffe bar 'Metropolis' - Božićna zabava - 24.12. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Utorak, 25. prosinca 2018. god. u 10:19

 

Caffe bar & Night bar Metropolis na Zametu, u ponedjeljak je svojim gostima povodom Badnjaka priredio pravi užitak, ugosteći sastav "Rudi nacionale i prijatelji". Odlična zabava uz live svirku i povoljne cijene pića potrajala je dugo u noć.


Opširnije...
 
Discotheque Pulse Crikvenica - X-MAS - 21.12. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Nedjelja, 23. prosinca 2018. god. u 11:10

 

Discotheque Pulse u Crikvenici u petak je svojim gostima pripremila pravu programsku poslasticu u suradnji sa Royal Events naziva 'X-MAS party'. Za užarenu atmosferu zadužen je bio mladi riječki DJ Matej Kukec pod pseudonimom DJ Kuky. X-MAS party zagrijao je sve najvećim hitovima strane muzike, a totalno izbezumio mnogobrojnu ekipu najpoznatijiim hitovima domaće scene. Djelić jučerašnje atmosfere možete pogledati na našim fotografijama.


Opširnije...
 

   Stranica 7 od 45

Najave događanja

 

        Kontaktirajte nas  |  Press služba: press@party.hr  |  Uredništvo: urednistvo@party.hr  |  Foto služba: photo@party.hr  |  Marketing: marketing@party.hr
logo
© 2021 PartyHR. All Rights Reserved.