Foto - Rijeka - Okolica

Brzi prikaz posljednjih 50 galerija

 Caffe bar 'Metropolis' - Božićna zabava - 24.12. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Utorak, 25. prosinca 2018. god. u 10:19

 

Caffe bar & Night bar Metropolis na Zametu, u ponedjeljak je svojim gostima povodom Badnjaka priredio pravi užitak, ugosteći sastav "Rudi nacionale i prijatelji". Odlična zabava uz live svirku i povoljne cijene pića potrajala je dugo u noć.


Opširnije...
 
Discotheque Pulse Crikvenica - X-MAS - 21.12. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Nedjelja, 23. prosinca 2018. god. u 11:10

 

Discotheque Pulse u Crikvenici u petak je svojim gostima pripremila pravu programsku poslasticu u suradnji sa Royal Events naziva 'X-MAS party'. Za užarenu atmosferu zadužen je bio mladi riječki DJ Matej Kukec pod pseudonimom DJ Kuky. X-MAS party zagrijao je sve najvećim hitovima strane muzike, a totalno izbezumio mnogobrojnu ekipu najpoznatijiim hitovima domaće scene. Djelić jučerašnje atmosfere možete pogledati na našim fotografijama.


Opširnije...
 
Caffe bar 'Metropolis' - 7. godišnjica - 15.12. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Nedjelja, 16. prosinca 2018. god. u 12:59

 

Caffe bar & Night bar Metropolis na Zametu, u subotu je svojim gostima priredio pravi užitak povodom proslave svoje 7. godišnjice, ugosteći tamburaški sastav 'Fontana' i veliki Jameson party. Odlična zabava uz live svirku i povoljne cijene pića potrajala je dugo u noć.


Opširnije...
 
Khala Bar Rijeka - Grand Opening - 14.12. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Nedjelja, 16. prosinca 2018. god. u 12:15

 

U petak se je u Rijeci održalo svečano otvorenje Khala Bara. Odlične glazbe i veselja nije nedostajalo na otvorenju koje je privuklo mnogobrojne goste i uzvanike. Uz pravi štimung live glazbe Madafunkaz banda, mnogobrojna ekipa uživala je dugo u noć. Djelić jučerašnje atmosfere pogledati možete na fotografijama koje slijede. Khala Baru želimo puno uspjeha i sreće u budućem radu.


Opširnije...
 
Caffe bar 'Metropolis' - TS Fontana - 07.12. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Subota, 08. prosinca 2018. god. u 12:37

 

Caffe bar & Night bar Metropolis na Zametu, u petak je svojim gostima priredio pravi užitak, ugosteći tamburaški sastav 'Fontana'. Odlična zabava uz live svirku i povoljne cijene pića potrajala je dugo u noć.


Opširnije...
 

   Stranica 6 od 43

Najave događanja

 

        Kontaktirajte nas  |  Press služba: press@party.hr  |  Uredništvo: urednistvo@party.hr  |  Foto služba: photo@party.hr  |  Marketing: marketing@party.hr
logo
© 2020 PartyHR. All Rights Reserved.