Foto - Rijeka - Okolica

Brzi prikaz posljednjih 50 galerija

 Sabbia Lounge Bar Crikvenica - Subota - 29.07. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Nedjelja, 30. srpnja 2017. god. u 17:21

 

U subotu je u Sabbia Lounge Baru u Crikvenici zavladala "Groznica subotnje večeri". Poglede svih prisutnih mamile su atraktivne djevojke koje su preplavile cijeli bar. Savršen plesni ritam, kokteli, ples i vrući pogledi ispod obrva recept su za odličan provod. Partyjalo se sve do jutra uz odličnu glazbu.


Opširnije...
 
Discotheque Pulse Crikvenica - Light Glow Party - 29.07. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Nedjelja, 30. srpnja 2017. god. u 13:36

 

Discotheque Pulse u Crikvenici u subotu je svojim gostima pripremio pravu programsku poslasticu 'Light Glow Party'. Čitav Pulse svijetlio je u raznim bojama, atmosfera je bila sjajna, a 'neonski sjaj' potrajao je do jutra. Djelić jučerašnje atmosfere možete vidjeti na našim fotografijama.


Opširnije...
 
Sabbia Lounge Bar Crikvenica - Jägermeister party - 28.07. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Subota, 29. srpnja 2017. god. u 14:09

 

Ovog petka Sabbia Lounge Bar u Crikvenici svojim je posjetiteljima ponudio još jednu odličnu noć uz veliku dozu zabave sa Jägermeister partyjem. Plesalo se i uživalo čitave noći, a atmosfera je na samom vrhuncu bila cijelo vrijeme. Luda zabava trajala sve do jutra.


Opširnije...
 
Discotheque Pulse Crikvenica - Heineken party - 28.07. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Subota, 29. srpnja 2017. god. u 13:58

 

Petak je u diskoteci Pulse u Crikvenici protekao uz već tradicionalno odličnu zabavu uz veliki Heineken party. DJ puštajući vruće hitove atmosferu je konstantno držao na samom vrhuncu, a atraktivne hostese djelile su mnoštvu prigodne Heineken nagrade. Djelić atmosfere možete vidjeti na našim fotografijama.


Opširnije...
 
Phanas Beach Bar - Smirnoff Illuminato party - 20.07. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Petak, 21. srpnja 2017. god. u 17:03

 

Phanas Beach Bar Kostrena u četvrtak je proslavio svoj 6. rođendan uz veliki Smirnoff Illuminato party. Za zabavu do ranih jutarnjih sati zaduženi je bio odlični DJMickee. Posebno su posjetitelje motivirale seksi plesačice, koje su atmosferu učinile uzavrlom.


Opširnije...
 

   Stranica 6 od 23

Najave događanja

 

        Kontaktirajte nas  |  Press služba: press@party.hr  |  Uredništvo: urednistvo@party.hr  |  Foto služba: photo@party.hr  |  Marketing: marketing@party.hr
logo
© 2017 PartyHR. All Rights Reserved.