Foto - Rijeka - Okolica

Brzi prikaz posljednjih 50 galerija

 Discotheque Pulse Crikvenica - Katarina Grujić - 18.08. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Subota, 19. kolovoza 2017. god. u 17:54

 

Petak je u diskoteci Pulse u Crikvenici protekao uz live glazbu i nastup atraktivne Katarine Grujić. Otpjevavši brojne hitove, Katarina je oduševila sve prisutne. Djelić atmosfere možete vidjeti na našim fotografijama.


Opširnije...
 
Sabbia Lounge Bar Crikvenica - Finlandia party - 18.08. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Subota, 19. kolovoza 2017. god. u 17:38

 

Ovog petka Sabbia Lounge Bar u Crikvenici svojim je posjetiteljima ponudio još jednu odličnu noć uz veliku dozu zabave sa Finlandia partyjem. Plesalo se i uživalo čitave noći, a atmosfera je na samom vrhuncu bila cijelo vrijeme. Luda zabava trajala sve do jutra.


Opširnije...
 
Beach Bar Bamboo Crikvenica - Hot Night Party - 14.08. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Utorak, 15. kolovoza 2017. god. u 23:19

 

Ponedjeljak je u Beach Baru Bamboo u Crikvenici protekla uz već tradicionalno odličnu zabavu uz veliki Hot Night Party. Deejay DaNe puštajući vruće hitove atmosferu je konstantno držao na samom vrhuncu, a atraktivne plesačice svojim su plesom na noge digle sve. Djelić atmosfere možete vidjeti na našim fotografijama.


Opširnije...
 
Sabbia Lounge Bar Crikvenica - Madness night - 12.08. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Nedjelja, 13. kolovoza 2017. god. u 21:14

 

U subotu je u Sabbia Lounge Baru u Crikvenici bilo vrlo veselo. Poglede svih prisutnih mamile su atraktivne djevojke koje su preplavile cijeli bar. Savršen plesni ritam, kokteli, ples i vrući pogledi ispod obrva recept su za odličan provod. Partyjalo se sve do jutra uz odličnu glazbu.


Opširnije...
 
Sabbia Lounge Bar Crikvenica - Jägermeister party - 11.08. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Subota, 12. kolovoza 2017. god. u 16:57

 

Ovog petka Sabbia Lounge Bar u Crikvenici svojim je posjetiteljima ponudio još jednu odličnu noć uz veliku dozu zabave sa Jägermeister partyjem. Plesalo se i uživalo čitave noći, a atmosfera je na samom vrhuncu bila cijelo vrijeme. Luda zabava trajala sve do jutra.


Opširnije...
 

   Stranica 4 od 23

Najave događanja

 

        Kontaktirajte nas  |  Press služba: press@party.hr  |  Uredništvo: urednistvo@party.hr  |  Foto služba: photo@party.hr  |  Marketing: marketing@party.hr
logo
© 2017 PartyHR. All Rights Reserved.