Foto - Rijeka - Okolica

Brzi prikaz posljednjih 50 galerija

 Sabbia Lounge Bar Crikvenica - Subota - 20.07. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Ponedjeljak, 22. srpnja 2019. god. u 08:19

 

U subotu je u Sabbia Lounge Baru u Crikvenici bilo vrlo veselo. Poglede svih prisutnih mamile su atraktivne djevojke koje su preplavile cijeli bar. Savršen plesni ritam, kokteli, ples i vrući pogledi ispod obrva recept su za odličan provod. Partyjalo se sve do jutra uz odličnu glazbu.


Opširnije...
 
Sabbia Lounge Bar Crikvenica - Season Opening - 19.07. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Subota, 20. srpnja 2019. god. u 19:52

 

U petak se je u Sabbia Lounge Baru u Crikvenici održalo veliko otvorenje ljetne sezone uz veliki Season opening party. Mnogobrojna ekipa plesala je i uživala u odličnoj atmosferi, koja je na samom vrhuncu bila cijelo vrijeme. Vruća zabava trajala je do samog jutra. Sabbia Lounge Baru želimo puno uspjeha u novoj ljetnoj sezoni.


Opširnije...
 
Lord of the Pubs - Party starih hitova - 10.07. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Ponedjeljak, 15. srpnja 2019. god. u 07:21

 

Nakon jedne malo duže stanke Royal organization tj. pod novim imenom Blackout organization je pripremila 10.07.2019. ludu i nezaboravnu noć uz najbolje stare domaće ali ovoga puta i narodne hitove u dobro poznatom Lord of the pubs u Crikvenici.


Opširnije...
 
Phanas Beach Bar Kostrena - Big opening party - 05.07. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Subota, 06. srpnja 2019. god. u 13:53

 

U petak je na atraktivnoj plaži Spužvina u Kostreni Phanas Beach Bar otvorio svoju ljetnu sezonu. Otvorenje je privuklo veliki broj gostiju koji su provod u centru grada odlučili zamijeniti sa onim pod vedrim nebom na atraktivnoj plaži. Fenomenalni Global Disco, zanosne hostese, plesačice Diamond Soul Entertainmenta, litre hladnog The Botanis gina bili su dovoljni da se stvori odlična party atmosfera koja je trajala čitave noći.


Opširnije...
 
La Cliniqe Viškovo - Noć pjevačica - 01.05. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Četvrtak, 02. svibnja 2019. god. u 13:21

 

Srijeda je u La Cliniqe-u na Viškovu protekla uz live glazbu i nastup atraktivnih pjevačica. Otpjevavši brojne hitove, pjevačice su oduševile sve prisutne. Djelić atmosfere možete vidjeti na našim fotografijama.


Opširnije...
 

   Stranica 4 od 45

Najave događanja

 

        Kontaktirajte nas  |  Press služba: press@party.hr  |  Uredništvo: urednistvo@party.hr  |  Foto služba: photo@party.hr  |  Marketing: marketing@party.hr
logo
© 2021 PartyHR. All Rights Reserved.