Foto - Rijeka - Okolica

Brzi prikaz posljednjih 50 galerija

 Sabbia Lounge Bar Crikvenica - Petak / Subota - 30./31.08. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Ponedjeljak, 02. rujna 2019. god. u 07:35

 

U petak i subotu Sabbia Lounge Bar u Crikvenici svojim je posjetiteljima ponudio još jedan odličan vikend uz veliku dozu zabave. Poglede svih prisutnih mamile su atraktivne djevojke koje su preplavile cijeli bar. Savršen plesni ritam, kokteli, ples i vrući pogledi ispod obrva recept su za odličan provod. Partyjalo se sve do jutra uz odličnu glazbu.


Opširnije...
 
Sabbia Lounge Bar Crikvenica - Petak - 16.08. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Subota, 17. kolovoza 2019. god. u 16:50

 

U petak je u Sabbia Lounge Baru u Crikvenici bilo vrlo vesolo. Poglede svih prisutnih mamile su atraktivne djevojke koje su preplavile cijeli bar. Savršen plesni ritam, kokteli i ples recept su za odličan provod. Partyjalo se sve do jutra uz odličnu glazbu.


Opširnije...
 
Sabbia Lounge Bar Crikvenica - Subota - 10.08. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Nedjelja, 11. kolovoza 2019. god. u 11:31

 

U subotu je u Sabbia Lounge Baru u Crikvenici bilo vrlo veselo. Poglede svih prisutnih mamile su atraktivne djevojke koje su preplavile cijeli bar. Savršen plesni ritam, kokteli, ples i vrući pogledi ispod obrva recept su za odličan provod. Partyjalo se sve do jutra uz odličnu glazbu.


Opširnije...
 
Sabbia Lounge Bar Crikvenica - Petak - 02.08. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Subota, 03. kolovoza 2019. god. u 21:50

 

U petak je u Sabbia Lounge Baru u Crikvenici DJ pult preuzeo DJ Alwoox. Poglede svih prisutnih mamile su atraktivne djevojke koje su preplavile cijeli bar. Savršen plesni ritam, kokteli i ples recept su za odličan provod. Partyjalo se sve do jutra uz odličnu glazbu.


Opširnije...
 
Phanas Beach Bar Kostrena - 8. godišnjica - 26.07. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Subota, 27. srpnja 2019. god. u 09:28

kostrena260719

 

Kao i svake godine Phanas Beach Bar na Kostreni potrudio se je napraviti pravi spektakl za svoju sad već 8. godišnjicu. Za glazbeni show zaduženi su bili DJ Darrio Sec i najbolji svjetski violinista u klupskim nastupima Miguel Lare. Atmosferu su dodatno zagrijali i nastupi atraktivnih plesača i plesačica iz Diamond Soul Entertainment-a. Phanas Beach Baru želimo sretan rođendan i još puno ovakvih super godišnjica.


Opširnije...
 

   Stranica 3 od 45

Najave događanja

 

        Kontaktirajte nas  |  Press služba: press@party.hr  |  Uredništvo: urednistvo@party.hr  |  Foto služba: photo@party.hr  |  Marketing: marketing@party.hr
logo
© 2021 PartyHR. All Rights Reserved.