Foto - Rijeka - Okolica

Brzi prikaz posljednjih 50 galerija

 Crikvenica - Maškarani šator: Koktelsi - 11.01. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Nedjelja, 12. siječnja 2014. god. u 14:55

 

Ovogodišnje maškarane fešte u šatoru otvorili su “Koktelsi” čiji su neponovljivi hitovi jamčili vrhunsku zabavu do ranih jutarnjih sati.


Opširnije...
 
NUbar - R'n'B Exclusive Warm Up - 13.12. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Nedjelja, 15. prosinca 2013. god. u 11:40

 

U petak u prekrasnom ambijentu NUbar lounge-a održao se je R'n'B Exclusive '4th Anniversary' Warm Up party. Warm Up party dodatno su začinile atraktivne R’n’B Honeys 'WEARING ZIGMAN'.


Opširnije...
 
NUbar - R'n'B Exclusive Warm Up - 22.11. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Subota, 23. studenog 2013. god. u 18:20

 

U petak u prekrasnom ambijentu NUbar lounge-a održao se je R'n'B Exclusive Warm Up party. Za dobru atmosferu pobrinuli su se specijalni gosti: DJ Chill & DJ Independent. Warm Up party dodatno su začinile atraktivne R’n’B Honeys “WEARING ZIGMAN”.


Opširnije...
 
NUbar - R'n'B Exclusive Warm Up - 25.10. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Subota, 26. listopada 2013. god. u 18:55

 

U petak u prekrasnom ambijentu NUbar lounge-a održao se je R'n'B Exclusive Warm Up party. Za dobru atmosferu pobrinuli su se specijalni gosti: DJ Chilly E, DJ Maik We i Nosa. Sve gošće mogle su se našminkati te prepustiti u ruke djevojka iz XENIA i Sensus studia. Warm Up party dodatno su začinile atraktivne R’n’B Honeys “WEARING ZIGMAN”.


Opširnije...
 
Matejna - Colonia - 20.09. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Subota, 21. rujna 2013. god. u 14:59

 

U petak je povodom Matejne na Viškovu nastupila grupa Colonia na čelu s Indirom Vladić. Svojih stasom i glasom dolaskom na pozornicu Indira je opčinila mnoge. Krcati šator pjevao je i plesao sa Indirom, koja je cijelo vrijeme koncerta držala atmosferu na samom vrhuncu. Manifestacija „Matejna” dobila je ime po zaštitniku župe i mjesta, Svetom Mateju. Od lokalnog događanja prerasla je u razinu regionalnog događanja na kojoj se svojim programima predstavljaju sve udruge s područja Općine Viškovo, ali i nastupaju najpoznatije zvjezde hrvatske estrade. Najveći Viškovski blagdan na taj način okuplja veliki broj posjetitelja iz nama susjednih općina, gradova i županija.


Opširnije...
 

   Stranica 23 od 29

Najave događanja

 

        Kontaktirajte nas  |  Press služba: press@party.hr  |  Uredništvo: urednistvo@party.hr  |  Foto služba: photo@party.hr  |  Marketing: marketing@party.hr
logo
© 2018 PartyHR. All Rights Reserved.