Foto - Rijeka - Okolica

Brzi prikaz posljednjih 50 galerija

 Sabbia Lounge Bar Crikvenica - Petak - 02.08. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Subota, 03. kolovoza 2019. god. u 21:50

 

U petak je u Sabbia Lounge Baru u Crikvenici DJ pult preuzeo DJ Alwoox. Poglede svih prisutnih mamile su atraktivne djevojke koje su preplavile cijeli bar. Savršen plesni ritam, kokteli i ples recept su za odličan provod. Partyjalo se sve do jutra uz odličnu glazbu.


Opširnije...
 
Phanas Beach Bar Kostrena - 8. godišnjica - 26.07. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Subota, 27. srpnja 2019. god. u 09:28

kostrena260719

 

Kao i svake godine Phanas Beach Bar na Kostreni potrudio se je napraviti pravi spektakl za svoju sad već 8. godišnjicu. Za glazbeni show zaduženi su bili DJ Darrio Sec i najbolji svjetski violinista u klupskim nastupima Miguel Lare. Atmosferu su dodatno zagrijali i nastupi atraktivnih plesača i plesačica iz Diamond Soul Entertainment-a. Phanas Beach Baru želimo sretan rođendan i još puno ovakvih super godišnjica.


Opširnije...
 
Sabbia Lounge Bar Crikvenica - Subota - 20.07. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Ponedjeljak, 22. srpnja 2019. god. u 08:19

 

U subotu je u Sabbia Lounge Baru u Crikvenici bilo vrlo veselo. Poglede svih prisutnih mamile su atraktivne djevojke koje su preplavile cijeli bar. Savršen plesni ritam, kokteli, ples i vrući pogledi ispod obrva recept su za odličan provod. Partyjalo se sve do jutra uz odličnu glazbu.


Opširnije...
 
Sabbia Lounge Bar Crikvenica - Season Opening - 19.07. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Subota, 20. srpnja 2019. god. u 19:52

 

U petak se je u Sabbia Lounge Baru u Crikvenici održalo veliko otvorenje ljetne sezone uz veliki Season opening party. Mnogobrojna ekipa plesala je i uživala u odličnoj atmosferi, koja je na samom vrhuncu bila cijelo vrijeme. Vruća zabava trajala je do samog jutra. Sabbia Lounge Baru želimo puno uspjeha u novoj ljetnoj sezoni.


Opširnije...
 
Lord of the Pubs - Party starih hitova - 10.07. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Ponedjeljak, 15. srpnja 2019. god. u 07:21

 

Nakon jedne malo duže stanke Royal organization tj. pod novim imenom Blackout organization je pripremila 10.07.2019. ludu i nezaboravnu noć uz najbolje stare domaće ali ovoga puta i narodne hitove u dobro poznatom Lord of the pubs u Crikvenici.


Opširnije...
 

   Stranica 2 od 43

Najave događanja

 

        Kontaktirajte nas  |  Press služba: press@party.hr  |  Uredništvo: urednistvo@party.hr  |  Foto služba: photo@party.hr  |  Marketing: marketing@party.hr
logo
© 2019 PartyHR. All Rights Reserved.