Foto - Rijeka - Okolica

Brzi prikaz posljednjih 50 galerija

 Caffe bar 'Max' Dražice - Mamuza Brothers - 28.04. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Nedjelja, 29. travnja 2018. god. u 18:16

 

Caffe bar 'Max' u Dražicama, u subotu je svojim gostima priredio pravi užitak, ugosteći bend 'Mamuza Brothers'. Odlična zabava uz live svirku i povoljne cijene pića potrajala je dugo u noć.


Opširnije...
 
Lord of the Pubs - Trash party - 27.04. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Subota, 28. travnja 2018. god. u 14:44

 

Petak je u Lord of the Pubs u Crikvenici protekao uz veliki Trash party u organizaciji Royal organization. DJ Hrvoje puštajući vruće vibracije atmosferu je konstantno držao na samom vrhuncu. Plesalo se i uživalo do sitnih jutarnjih sati.


Opširnije...
 
Caffe bar 'Metropolis' - TS Fontana - 13.04. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Subota, 14. travnja 2018. god. u 19:39

 

Caffe bar & Night bar Metropolis na Zametu, u petak je svojim gostima priredio pravi užitak, ugosteći tamburaški sastav 'Fontana'. Odlična zabava uz live svirku i povoljne cijene pića potrajala je dugo u noć.


Opširnije...
 
Caffe bar 'Metropolis' - GoOpti - 06.04. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Nedjelja, 08. travnja 2018. god. u 03:06

 

U petak u Caffe baru & Night baru Metropolis na Zametu, održala se je press konferencija kompanije GoOpti. Predstavnici tvrtke 'Lukas usluge RI j.d.o.o.' predstavili su mogobrojnim gostima svoju franšizu od GoOpti za Rijeku i Pulu, tj. za Primorsko Goransku i Istarsku Županiju. GoOpti je međunarodna kompanija specijalizirana za putnički cestovni prijevoz čija ponuda uključuje razne opcije transfera, uključujući niskotarifne transfere u zračne luke i gradove, VIP transfere za poslovne putnike, unaprijed određene FIX transfere i prilagođene transfere koji se organiziraju s obzirom na vaše želje i potrebe. Na ulazu u Metropolis atraktivne hostese dočekivale su goste pićem dobrodošlice, rakijom Suzi, a poslije press konferencije održao se je afterparty uz DMD Band.


Opširnije...
 
Caffe bar 'Pul Male' - Mali s VELIKIM band - 31.03. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Ponedjeljak, 02. travnja 2018. god. u 13:10

 

Subota je u Caffe baru 'Pul Male' u Čavlima protekla uz live glazbu fenomenalnog 'Mali s VELIKIM banda'. Otpjevavši brojne hitove band je zapalio sve prisutne. Djelić atmosfere možete vidjeti na našim fotografijama.


Opširnije...
 

   Stranica 13 od 42

Najave događanja

 

        Kontaktirajte nas  |  Press služba: press@party.hr  |  Uredništvo: urednistvo@party.hr  |  Foto služba: photo@party.hr  |  Marketing: marketing@party.hr
logo
© 2019 PartyHR. All Rights Reserved.