Foto - Rijeka - Okolica

Brzi prikaz posljednjih 50 galerija

 Lounge & Beach bar 'IN' Selce - Otvorenje - 08.06. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Nedjelja, 10. lipnja 2018. god. u 00:07

 

U petak se je u Selcu održalo svečano otvorenje Lounge & Beach bara 'IN'. Odlične glazbe i veselja nije nedostajalo na otvorenju koje je privuklo mnogobrojne goste i uzvanike. Uz pravi štimung glazbe, u novootvorenom prostoru mnogobrojni gosti i uzvanici uživali su dugo u noć. Djelić jučerašnje atmosfere pogledati možete na fotografijama koje slijede. Lounge & Beach baru 'IN' želimo puno uspjeha i sreće u budućem radu.


Opširnije...
 
Caffe & Night bar Roma - Grand Opening - 01.06. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Subota, 02. lipnja 2018. god. u 23:10

 

U petak se je u Matuljima održalo svečano otvorenje Caffe & Night bar Roma. Odlične glazbe i veselja nije nedostajalo na otvorenju koje je privuklo mnogobrojne goste i uzvanike. Uz pravi štimung live glazbe "Tri kralja acoustic trio" i DJ Diablo, mnogobrojna ekipa uživala je dugo u noć. Djelić jučerašnje atmosfere pogledati možete na fotografijama koje slijede. Caffe & Night bar Roma želimo puno uspjeha i sreće u budućem radu.


Opširnije...
 
Automat Club 'Kajot Intacto' - Izvlačenje nagrada - 01.06. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Subota, 02. lipnja 2018. god. u 22:09

kajot0106181

 

U petak u Automat Clubu 'Kajot Intacto' na Viškovu održano je izvlačenje nagrada nagradne igre koja je trajala od 06.04.2018. do 01.06.2018. U lijepom ozračju automat kluba izvučene su 3 nagrade od kojih se ističe glavna nagrada Skuter KYMCO Super 8.


Opširnije...
 
Lord of the Pubs - Norijada after party - 22.05. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Srijeda, 23. svibnja 2018. god. u 18:39

 

Utorak je u Lord of the Pubs u Crikvenici protekao uz veliki Norijada after party. DJ Taša puštajući vruće vibracije atmosferu je konstantno držao na samom vrhuncu. Plesalo se i uživalo do sitnih jutarnjih sati.


Opširnije...
 
Caffe bar 'Metropolis' - TS Fontana - 11.05. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Nedjelja, 13. svibnja 2018. god. u 02:07

 

Caffe bar & Night bar Metropolis na Zametu, u petak je svojim gostima priredio pravi užitak, ugosteći tamburaški sastav 'Fontana'. Odlična zabava uz live svirku i povoljne cijene pića potrajala je dugo u noć.


Opširnije...
 

   Stranica 13 od 43

Najave događanja

 

        Kontaktirajte nas  |  Press služba: press@party.hr  |  Uredništvo: urednistvo@party.hr  |  Foto služba: photo@party.hr  |  Marketing: marketing@party.hr
logo
© 2019 PartyHR. All Rights Reserved.