stepenice2308191

Po trinaesti put zaredom Rijeku je ponovno oduševila modna poslastica 13. Riječke stepenice jedno od najljepših modnih događanja u Hrvatskoj. Pistom su prošetale ljepotice poput Vedrane Linardić i Nikoline Minovske, aktualne Miss Universe Hrvatske Mie Rkman te nekadašnjih missica Barbare Filipović, Mie Pojatine, Tee Mlinarić i Eme Gračan.

 
Svoje kolekcije na kamenim stubama pored Hotela Bonavia Plava Laguna predstavili su boutique Rival, Vjenčanice Biba, Pletinella, Jeordie's, Fashionbourg, Ghetaldus Rijeka, Atelier Couture by Martina Kuzlić, Ante Jurković, Showroom Antonela, a pod pokroviteljstvom Udruženja obrtnika Rijeka svoje modele prikazali su Krojački obrt Botun, Krojački obrt Stopica, Krojački salon Dajana, Lilium Dresses, Boutique Rival, Cro design studio i Dor Jan Felt te Učenici trgovačke i tekstilne škole. Tim Perman Experience otkrio je da će se jesenski trendovi u kosi biti niska pundža dok će što se tiče make-upa naglasak biti na istaknutim očima naglašavaju vizažistice Paola Peček, Patrizia Jaklin i Monika Ivekić.

U prvim redovima revije su gledali Danijela Gračan sa suprugom Nenadom, Ivana Paris, Phillip Kleva, Damir Kedžo, Lea Mijatović i brojni drugi.

Dašak vjetra pridonio je lepršavosti kreacija te osvježio čak oko dvije tisuće posjetitelja na trgu u centru Rijeke koje su svoje osvježenje potražili u melenim bočicama vode Ona. Party se nastavio do ranih jutarnjih sati u popularnom riječkom okupljalištu Teatro lounge baru.

Tekst: Press
Fotografije: Bastardoo


Galerija fotografija II
Fotografije: I. Škrobonja

PODJELITE ČLANAK!
Pin It

FOTO: DALMACIJA

Oglašavanje - Reklama

FOTO: ZAGREB

Oglašavanje - Reklama

FACEBOOK

PREPORUKA ZA ČITANJE

Pretraživanje

Kontakti

PartyHR, Vaša party zona! Portal PartyHR posvećen je mnogim stvarima koje čine zabavu, o ljudima koji ju stvaraju i atmosferi koja ju prati.

U današnje vrijeme teško da se netko može zamisliti bez izlazaka, pa bili oni fini, burni, dnevni ili noćni, sve je to postalo kao jedan opijum koji danas ljude opušta i stvara im užitak.

Kontaktirajte nas:
Press služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Uredništvo: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Foto služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Marketing: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Marketing  Impressum  Uvjeti korištenja  Kontakt

FOTO: ZAGREB

FOTO: ISTRA

FOTO: OSTALO