Rijeka - 11. Riječke stepenice - 25.08. Ispis E-mail
Autor: Press centar   Objavljeno: Nedjelja, 27. kolovoza 2017. god. u 14:46

stepenice2508171

 

11. Riječke stepenice, jedno od najvećih modnih događanja u Hrvatskoj održano je na stepenicama pored Grand hotela Bonavia. Ovo atraktivno modno događanje na kamenim stubama u srcu grada najljepša je i najglamuroznija modna revija na otvorenom i prava turistička atrakcija. Modna rapsodija odvijala se pred mnogobrojnom publikom, čak 15 modnih revija u jedinstvenom ambijentu u centru grada u programu koji je trajao sat i pol.

 

Kolekcije za jesen/zima predstavili su: Vesna Sposa, Di Caprio by Varteks, Boutique Rival, Jeordie's, Biba vjenčanice, La Tramp, Ghetaldus Rijeka, Showroom Antonela, My happy skirt, Adriana Rajčić design, Wedding City, Temaku, Eni Surijan, Hero4Heroes ,a prilika je dana i mladim dizajnerima pa su kolekciju predstavili i učenici Srednje trgovačke i tekstilne škole iz Rijeke.

 

Osim trenova u odjeći na revijama su predstavljeni trendovi za kosu od strane stilista Perman Experience iz te vizažistica Paole Peček, Ive Peradenić i Patrizie Jaklin. After party nakon manifestacije nastavljen je u lijepom ambijentu Teatro lounge bara.

 

Tekst: Press
Fotografije: PartyHR

 

Najave događanja

 

        Kontaktirajte nas  |  Press služba: press@party.hr  |  Uredništvo: urednistvo@party.hr  |  Foto služba: photo@party.hr  |  Marketing: marketing@party.hr
logo
© 2017 PartyHR. All Rights Reserved.