Foto - Rijeka - Centar

Brzi prikaz posljednjih 50 galerija

 Nina 2 - Partyana - 27.11. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Nedjelja, 28. studenog 2010. god. u 15:08

 

Dok je vani hladnoća uzela maha, na Nini je bilo sve toplije i toplije, atmosfera se zagrijavala sve više, a prepuni klub je bio dokaz kako se najbolja zabava održava upravo na Nini. Vesele hrvatske domaćice u jednoj sali vrtio je DJ Igor Relić, a u drugoj sali za vruće house hitove bio je zadužen DJ Rango. Na terasu kluba ekipa se dodatno zagrijavala šarenim koktelima ispod crvenih lampa kako bi kasnije mogla bolje zaplesati, naravno, uz glazbu koju oni odaberu!


Opširnije...
 
Boa RI - Subota - 27.11. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Nedjelja, 28. studenog 2010. god. u 15:01

 

Ove subote je elitni Club Boa Rijeka posjetiteljima ponudio još jednu odličnu subotnju noć uz veliku dozu zabave. Plesalo se, veselilo, pilo čitave noći, a DJ Chiwe je miksajući najveće hitove atmosferu konstantno držao na samom vrhuncu. Luda zabava je trajala sve do jutra.


Opširnije...
 
Capitano - Subotnji Party - 27.11. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Nedjelja, 28. studenog 2010. god. u 14:58

 

Subota je u Capitano baru započela dobrom vibrom. Oko ponoći ekipa se počela okupljati i stiskati oko područja šanka gdje su konobari imali pune ruke posla. Atmosfera je cijelo vrijeme bila na samom vrhuncu, vesela ekipa plesala je i pjevala uz odličnu glazbu za koju je bio zadužen DJ Vale.


Opširnije...
 
Dvorana mladosti - Mate Mišo Kovač - 26.11. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Subota, 27. studenog 2010. god. u 01:45

 

Ovog petka u krcatoj Dvorani mladosti na Trsatu, pjevalo se i plesalo uz odličnog i legendarnog Mate Mišu Kovača. Popularni pjevač na noge je dignuo i doslovno zapalio sve prisutne redaćuji svoje ultra popularne hitove kojih mu u svojoj bogatoj glazbenoj karijeri definitivno ne nedostaju. Atmosfera je bila na vrhuncu, vesela ekipa revno je pratila glasom svog omiljenog pjevača, veselila se... a Mišo se ponovno dokazao kao meštar odlične zabave. Sve pohvale na vrhunskom koncertu.


Opširnije...
 
Terminal - 5 rođendan Radija Trsat - 26.11. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Subota, 27. studenog 2010. god. u 01:10

 

U petak je u Klubu Terminal svoj peti rođendan proslavio Radio Trsat. Atmosfera je bila odlična, plesalo se, uživalo i slavilo. Za dobro raspoloženje gostiju pobrinuo se DJ Alen Tibljaš koji je vrteći odličnu glazbu zapalio sve. Zabava je trajala cijelu noć, do ranih jutarnjih sati.


Opširnije...
 

   Stranica 503 od 518

Najave događanja

 

        Kontaktirajte nas  |  Press služba: press@party.hr  |  Uredništvo: urednistvo@party.hr  |  Foto služba: photo@party.hr  |  Marketing: marketing@party.hr
logo
© 2020 PartyHR. All Rights Reserved.