Foto - Rijeka - Centar

Brzi prikaz posljednjih 50 galerija

 Terminal - Gramophonedzie - 21.05. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Subota, 22. svibnja 2010. god. u 12:22

 

Ovog petka je u riječkom klubu Terminal, DJ pult preuzeo megapopularni sprski DJ i producent Marko Miličević poznatiji kao Gramophonedzie! Pod pseudonimom Gramophonedzie Marko nastupa i radi već četiri godine. Ogromni uspjeh postigao je singlom „Why Don't You“, koji je od eksperimentalnog projekta prerastao u svjetski mega hit i dospio do 1. mjesta na MTV Dance Chart britanskog MTV-a!.


Opširnije...
 
Phanas pub - Friday party - 21.05. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Subota, 22. svibnja 2010. god. u 12:17

 

Petak u Phanasu započeo je dobrom vibrom. Oko ponoći ekipa se počela okupljati i stiskati oko područja šanka gdje su konobari imali pune ruke posla. Donji kat je bio prepun dok je gornji imao nešto manje ljudi, no dobra atmosfera im je bila zajednička. Svake minute moglo se vidjeti kako nekolicina izlazi ispred Phanasa zapaliti cigaretu i tako naizmjence, a s time možemo zaključiti da je i ispred ispred Phanasa bilo vrlo veselo.


Opširnije...
 
Terminal - Lady Lu - 15.05. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Nedjelja, 16. svibnja 2010. god. u 15:18

 

U subotu je u klubu Terminal svoj nastup imala Lady Lu Menzes. Djevojka je MC i vokalistica porijeklom iz Brazila, proslavila se je nastupajući na kultnim "Sound of Pirates" partijima koje organiziraju Nicola Fassano i Steve Forest - svjetski poznati talijanski DJ-i producenti koji rade glazbu i kao "Fish and Chips".

 

Lady Lu Menzes uspjela je svojim nastupom zapaliti većinu publike koja je ove subotnje večeri u nešto manjem broju posjetila klub Terminal. Pilo se i plesalo do ranih jutarnjih sati uz dobru muziku koju je puštao dj Chiwe.


Opširnije...
 
El Rio - Milde Sorte Party - 14.05. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Subota, 15. svibnja 2010. god. u 12:56

 

El Rio ovoga puta postalo je okupljalište posjetitelja srednje dobi koji su svoju mladost proveli na plesnom podiju disko kluba Milde Sorte.

Klub je nakon svog procvata i mnoštva posjetitelja iz cijele Europe koji su dolazili na vrhunsku zabavu u Opatiju, jednostavno zatvorio svoja vrata nakon nekog vremena. Danas se Milde Sorte nalazi u ruševinama prekrivenim grmljem, sam pogled nekima mami suze na oči kada se prisjete svoje mladosti u tom klubu.


Opširnije...
 
Klub Boa - Klub Terminal - 08.05. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Nedjelja, 09. svibnja 2010. god. u 17:49

 

Dobru zabavu prvo smo potražili u elitnom klubu Boa, smještenog u samom centru grada rijeke, gdje smo susreli veliki broj dobro raspoloženih cura. DJ Sale 4 love standardno je svojom odličnom glazbom i mixevima držao atmosferu na vrhuncu, pilo se i feštalo da ranih jutarnjih sati.

 

Iako smo htjeli još malo ostati i družiti se s dobrom ekipom, trebali smo skočiti i do kluba Terminal gdje se održavao Dock Sessions feat. DJ FRX.


Opširnije...
 

   Stranica 503 od 504

Najave događanja

 

        Kontaktirajte nas  |  Press služba: press@party.hr  |  Uredništvo: urednistvo@party.hr  |  Foto služba: photo@party.hr  |  Marketing: marketing@party.hr
logo
© 2019 PartyHR. All Rights Reserved.