Foto - Rijeka - Centar

Brzi prikaz posljednjih 50 galerija

 Nina 2 - Hot=Vruće - 23.10. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Nedjelja, 24. listopada 2010. god. u 15:40

 

Hot=Vruće pravi su sinonimi kojim se može opisati atmosfera koja je vladala ove subote u Klubu Nina 2. Bila je to klupska večer, prava zabava koja je rasplesala veselu ekipu na cijelom brodu. U jednoj sali "pržio" je house dok je u drugoj tlo podrhtavalo u ritmu najbolje hrvatske domaće glazbe. Atmosferu su konstantno držali na samom vrhuncu dobro poznati dvojac, DJ Igor Relić na domaćem dijelu i DJ Rango na house dijelu. Nina je bila prepuna, pilo se i plesalo do iznemoglosti uz vrhunsku zabavu.


Opširnije...
 
Karolina - Coyote Party - 23.10. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Nedjelja, 24. listopada 2010. god. u 14:18

 

Spetakularan tulum u gradu na Riječini održao se u subotu u Karolini Riječkoj. Vruće kaubojke osvojile su cijelu Karolinu, u kratkim minicama, šeširima zauzele su šank, dominirajući cijelim prostorom najavile su početak sexy Coyote Partya. Svojim plesom, perfomansom, zapalile su sve i podigle atmosferu na sam vrhunac.


Opširnije...
 
Boa RI - Djevojačka večer Ivane Paris - 22.10. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Subota, 23. listopada 2010. god. u 15:43

 

U petak je u elitnom klubu Club Boa u samom centru grada Rijeke bilo vrlo veselo. Svoju djevojačku večer imala je Ivana Paris. U društvu svojih prijateljica, u ugodnom ambijentu, uz glazbu fantastičnog DJ Chiweta proslavili su Ivaninu djevojačku večer i uskoro uplovljavanje u bračnu luku. Jelena Urukalo, Hana Hadžiavdagić, Kristina Lumbar i mnogi drugi celebrity došli su na ovu posebnu noć. Pripremljena je bila i specijalna torta u obliku muškog spolovila sa kojom su se kasnije sve prijateljice počastile.


Opširnije...
 
Terminal - Parangal - 22.10. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Subota, 23. listopada 2010. god. u 14:03

 

Terminal Club je u petak imao večer pod nazivom Parangal u kojoj su glavnu ulogu imali popularni riječki dvojac Extra Robi & Prco. Iako je večer započela praznim Terminalom, kasnije se on polako počeo puniti. Vesela ekipa plesala je uz pjesme popularnog dvojca cijelu noć.


Opširnije...
 
Terminal - ALL IN Selection by S.A.L.L.E DJ - 16.10. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Nedjelja, 17. listopada 2010. god. u 14:43

 

U subotu je Terminal plesao uz odličnu glazbu koju je puštao AS Istre S.A.L.L.E DJ, koji je predstavio video disco show sa najnovijim hitovima, glazba i video spotovi na projekciji mixali su se odjednom. Atmosfera je bila na samom vrhuncu, Terminal je bio pun, vesela ekipa plesala je i uživala u ovoj subotnjoj noći u Terminalu. Atraktivne Ballantine's hostese obilazile su mnoštvo djeleći im prigodne nagrade. Odlična zabava trajala je do samog jutra.


Opširnije...
 

   Stranica 502 od 512

Najave događanja

 

        Kontaktirajte nas  |  Press služba: press@party.hr  |  Uredništvo: urednistvo@party.hr  |  Foto služba: photo@party.hr  |  Marketing: marketing@party.hr
logo
© 2019 PartyHR. All Rights Reserved.