Foto - Rijeka - Centar

Brzi prikaz posljednjih 50 galerija

 Nina 2 - Halloween party - 30.10. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Nedjelja, 31. listopada 2010. god. u 05:44

 

Najbolji Halloween party održao se ove subote u Klubu Nina 2. Već samim dolaskom ispred broda, dočekale su Vas prigodno izrezbarene bundeve, leteći šišmiši, a unutra, simpatično osoblje kluba maskiranog i obojanog lica. Atmosferu ove posebne i lude noći konstantno su držali na samom vrhuncu odličan dvojac, DJ Igor Relić na domaćem dijelu i DJ Rango na house dijelu.


Opširnije...
 
Karolina - 1. Heineken Party - 30.10. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Nedjelja, 31. listopada 2010. god. u 05:08

 

Nakon što su prošlu subotu Karolinu Rječku osvojile vruće kaubojke na Coyote partyu i plesom zapalile sve prisutne, ove subote, održao se ekskluzivni 1. ovosezonski Heineken party. Atraktivne hostese, vrijedne nagrade i litre hladnog Heinekena začinili su ovu posebnu noći. Plesalo se, veselilo, pilo čitave noći, DJ je miksajući najveće hitove atmosferu konstantno držao na samom vrhuncu. Luda zabava je trajala dugo u noć.


Opširnije...
 
Terminal - DJ Russo & Robi Cuba - 30.10. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Nedjelja, 31. listopada 2010. god. u 04:44

 
U subotu je u Terminalu svoje gostovanje imao rezident zagrebačkog kluba Gallery DJ. Russo Partymaker, uz pratnju odličnog riječana Robia Cuba na bongosima, zabave nije nedostajalo. Atmosfera je bila na vrhuncu, a Terminal pun. Veliki dio ekipe pronašao je svoje mjesto i na balkonu terminala gdje su uživali u glazbi s cigaretom u ruci.


Opširnije...
 
Boa RI - MC Alex Donati - 30.10. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Nedjelja, 31. listopada 2010. god. u 04:24

 

U subotu je u elitnom klubu Club Boa Rijeka, uz Chiwe Deejay-a nastupio i specijalan gost iz Italije, MC Alex Donati. Puštajući odličnu glazbu na noge su digli mnogobrojnu veselu ekipu, pilo se, veselilo, plesalo čitave noći do ranih jutarnjih sati. Naročito moramo pohvaliti djevojke koje su svojom elegantnom odjećom i obućom uljepšale ovu subotnju noć.


Opširnije...
 
Gala Bar - Izbor Kraljice PGŽ - 29.10. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Subota, 30. listopada 2010. god. u 03:24

 

U petak je Gala Bar bio središte mode i glamura u gradu Rijeci. Održala se finalna večer izbora Kraljice Primorsko-goranske i Istarske županije za Kraljicu Hrvatske. Sudjelovalo je 8 kandidatkinja koje su nosile odjeću Future Nove, vjenčanice Nadia i kupaće kostime Pletix. U glazbenom dijelu programa brojnu publiku oduševio je nastup Dina Antonića (HTZ), te trbušne plesačice.


Opširnije...
 

   Stranica 500 od 512

Najave događanja

 

        Kontaktirajte nas  |  Press služba: press@party.hr  |  Uredništvo: urednistvo@party.hr  |  Foto služba: photo@party.hr  |  Marketing: marketing@party.hr
logo
© 2019 PartyHR. All Rights Reserved.