Foto - Rijeka - Centar

Brzi prikaz posljednjih 50 galerija

 Trsat - Klapa Intrade - 19.08. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Petak, 20. kolovoza 2010. god. u 15:52

 

U četvrtak na Perivoju Gospe Trsatske održan je koncertni spektakl za pamćenje, najpopularnije hrvatske klape, zadarske klape „Intrade“. Klapska pjesma, dalmatinska šansona, zvuk gitare i mandoline, širila se perivojom. Atmosfera je bila odlična. Veliki broj ljudi, koji su došli slušati ih, pjevušili su i pratili gromoglasnim pljeskom svoju omiljenu klapu. Bio je to koncert koji će ostati svima u lijepom sjećanju.


Opširnije...
 
Karolina - Johnnie Walker Party - 14.08. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Nedjelja, 15. kolovoza 2010. god. u 21:51

 

U subotu se u Karolini Riječkoj održao veliki Johnnie Walker Party. Svi ljubitelji viskija i najpoznatijeg "šetača" došli su na svoje. Atraktivne hostese, odlična glazba i DJ pobrinuli su se da atmosfera bude stalno na vrhuncu. Vesela ekipa zabavljala se dugu u noć.


Opširnije...
 
Karolina - Tesla party - 11.08. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Petak, 13. kolovoza 2010. god. u 06:36

 

U srijedu se u prepunoj Karolini Riječkoj, nabijenoj pozitivnom vibrom i energijom, održao veliki Tesla party. Nastup američkog kvarteta Tesla Orchestra na Gatu Karoline Riječke, bila je uvertira u najenergičniji party u gradu. Posebnost Tesla Orchestra je ta što on svira pomoću golemih strujnih zavojnica između kojih se stvaraju munje, proizvodeći extra posebne elektrozvukove. Vesela ekipa doslovno je preplavila Karolinu Riječku, bio je to nazaboravan party, noć koja će mnogima ostati u lijepom pamćenju.


Opširnije...
 
Karolina - Mirisna Karolina - 06.08. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Subota, 07. kolovoza 2010. god. u 12:23

 

Nakon dvije godine Karolina Riječka polako ali sigurno otvorila je svoja vrata. Iako je grad polu prazan to nije omelo brojne znatizeljnike da posjete baš Karolinu koja je u suradnji sa Udrugom konobara i barmena Hrvatske pripremila raznovrsne osvježavajuće koktele za svoje goste.


Opširnije...
 
Nina 2 - Rođendanski party - 29.07. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Subota, 31. srpnja 2010. god. u 17:36

 

Rođendanska proslava Kluba Nina 2 u Rijeci, održanoj u četvrtak 29.07., privukla je mnoštvo uzvanika, koji su mogli uživati u voćnim delicijama i bogatom buffet-u pripremljenom za tu priliku. Klub je odisao cvijetnim aranžmanom u plavo - bijelim tonovima, kako i priliči našem gradu. U prvom dijelu večeri, riječka je klapa Cinquina zabavljala goste poznatim tradicionalnim melosom i acapella izvedbom uživo, dok je u drugom dijelu večeri pjevačica Sabrina Hebiri zagrijala publiku soul i pop izvedbama poznatih svjetskih imena.


Opširnije...
 

   Stranica 488 od 493

Najave događanja

 

        Kontaktirajte nas  |  Press služba: press@party.hr  |  Uredništvo: urednistvo@party.hr  |  Foto služba: photo@party.hr  |  Marketing: marketing@party.hr
logo
© 2019 PartyHR. All Rights Reserved.