Foto - Rijeka - Centar

Brzi prikaz posljednjih 50 galerija

 Nina 2 - Ring Ring Night - 26.02. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Nedjelja, 27. veljače 2011. god. u 15:33

 

Ove subote na Nini se održavala odlična zabava za sve ukuse, a maškarana ekipa dodatno je začinila u uveselila večer. U jednoj Sali najbolje domaće hitove puštao je DJ Igor Relić, dok u drugoj Sali ekipa je čagala  na najbolji house pod vodstvom DJ Ranga. Sljedećeg vikenda Nina sudjeluje u velikom maškaranom maratonu, prava ludnica na riječki način, zato ni slučajno nemojte to propustiti!


Opširnije...
 
Rijeka - Dražen Zečić - 26.02. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Nedjelja, 27. veljače 2011. god. u 15:24

 

U šatoru na Gatu Karoline Riječke u subotu je održan koncert Dražena Zečića. Popularni pjevač na noge je dignuo i doslovno zapalio sve prisutne redajući svoje popularne hitove kojih mu u svojoj bogatoj glazbenoj karijeri definitivno ne nedostaju. Atmosfera je bila na vrhuncu, vesela ekipa revno je pratila glasom svog omiljenog pjevača, veselila se... a Zečić se ponovno dokazao kao meštar odlične zabave. Vruća atmosfera nastavila se i nakon završetka nastupa popularnog Zečića uz grupu Eureku, čija je svirka na noge i ples natjerala sve.


Opširnije...
 
Set - Revija nakita - 25.02. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Subota, 26. veljače 2011. god. u 03:10

 

U petak se je u Caffe Baru Set održala modna revija naziva "Revija nakita". Iris design predstavila se kolekcijom unikatnih kreacija koje potpisuje dizajnerica Marina Flego. Piće večeri bilo je Aperol spritz, koji je za ovu prigodu bio promotivno snižen.


Opširnije...
 
Rijeka - Prljavo kazalište - 25.02. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Subota, 26. veljače 2011. god. u 02:48

 

U šatoru na Gatu Karoline Riječke u petak je održan koncert Prljavog kazališta. Popularni Prljavci na noge su digli i doslovno zapalili sve prisutne redajući svoje popularne hitove kojih im u svojoj bogatoj glazbenoj karijeri definitivno ne nedostaju. Atmosfera je cijelo vrijeme bila na samom vrhuncu, vesela ekipa revno je pratila glasom svoju omiljenu grupu, veselila se. Zabava je trajala do ranih jutarnjih sati.


Opširnije...
 
Terminal - High Heels Party - 25.02. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Subota, 26. veljače 2011. god. u 00:46

 

U petak je Terminal imao pravo poslasticu za sve R’n’B EXCLUSIVE “High Heels Party”. Nakon mjesec dana od posljednjeg R’n’B EXCLUSIVE partya Terminal je bio ozvučen najboljim R&B i Reggaeton hitovima za koje je zadužen bio DJ Jericho. Terminal su preplavile djevojke u štiklicama, a one sa najvećim i najljepšim štiklama dobile su na kraju i nagrade.


Opširnije...
 

   Stranica 437 od 465

Najave događanja

 

        Kontaktirajte nas  |  Press služba: press@party.hr  |  Uredništvo: urednistvo@party.hr  |  Foto služba: photo@party.hr  |  Marketing: marketing@party.hr
logo
© 2018 PartyHR. All Rights Reserved.