Foto - Rijeka - Centar

Brzi prikaz posljednjih 50 galerija

 Boa RI - Niki Belluci - 19.11. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Subota, 20. studenog 2010. god. u 04:38

 

U elitnom klubu Clubu Boa Rijeka u petak se za Dj pultom našla najprovokativnija Dj-ica Europe - Niki Belluci. Taj mađarski simbol šarma, energije i slobode ima značajnu prošlost u sportu, a okušala se u svijetu erotske fotografije i kao porno glumica. Atmosfera je u Boi bila na vrhuncu, a čim se pojavila Niki za Dj pultom, doslovno je zapalila svih svojim izgledom i glazbom.


Opširnije...
 
Nina 2 - Klubbing 2U - 13.11. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Nedjelja, 14. studenog 2010. god. u 16:12

 

Odličan klubbing održavao se ove subote na brodu Nina2. Klub sa dvije posebne sale i dva glazbena ukusa i ove subote pružio je potpunu zabavu svim svojim posjetiteljima. U jednom dijelu uz DJ Ranga ekipa je plesala u ritmu pravog house ritma uz ponudu zanimljivih koktela, dok u drugom dijelu mnoštvo je poskakivalo u ritmu pravih hrvatskih zabavnih domaćih hitova koje je vrtio DJ Igor Relić. Odlična atmosfera u oba dijela broda dijela samo je davala do znanja kakva zabava se održava na Nini!


Opširnije...
 
Karolina - Wild Wild West - 13.11. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Nedjelja, 14. studenog 2010. god. u 16:10

 

U subotu je Karolina Riječka bila u vrućoj atmosferi divljeg zapada, održavao se pravi Wild Wild West Party. Atraktivne hostese, vruće plesačice uz potporu 100% kaubojski nastrojenog DJ. Denija garancija je bila odličnog partya o kojemu će se dugo pričati. Mnogobrojna vesela ekipa hladila se uz čašicu Johnnie Walkera, dok se temperatura strelovito uzdizala uz atraktivan Wild Wild West performans na šanku.


Opširnije...
 
Boa RI - DJ BarZu - 13.11. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Nedjelja, 14. studenog 2010. god. u 16:05

 

U subotu je u elitnom klubu Club Boa po drugi put nastupila mlada nada hrvatske elektronske scene DJ BarZu-a, pobjednik "Tuborg Green Beat" natjecanja za warm up DJ-a prije Davida Guette u Areni Zagreb. Plesalo se i uživalo čitave noći, atmosfera je bila na samom vrhuncu svo vrijeme. Sva pića su za ovu priliku bila -50 posto.


Opširnije...
 
Nina 2 - Klupska večer - 06.11. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Nedjelja, 07. studenog 2010. god. u 16:28

 

Klub Nina 2 kao dobro poznati sinonim za dobru zabavu i odličan provod u gradu Rijeci u subotu je imao na rasporedu subotnju klupsku večer na 360 stupnjeva. Bila je to klupska večer, prava vruća zabava koja je rasplesala svu ekipu na party brodu. U jednoj sali "palio i žario" je house dok je u drugoj tlo podrhtavalo u ritmu najbolje hrvatske domaće glazbe. Atmosferu su konstantno držali na samom vrhuncu najbolji dvojac, DJ Igor Relić na domaćem dijelu i DJ Rango na house dijelu. Nina je bila prepuna, pilo se i plesalo do iznemoglosti uz vrhunsku zabavu.


Opširnije...
 

   Stranica 424 od 437

Najave događanja

 

        Kontaktirajte nas  |  Press služba: press@party.hr  |  Uredništvo: urednistvo@party.hr  |  Foto služba: photo@party.hr  |  Marketing: marketing@party.hr
logo
© 2017 PartyHR. All Rights Reserved.