Foto - Rijeka - Centar

Brzi prikaz posljednjih 50 galerija

 Invidia - Ladies night - 28.01. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Subota, 29. siječnja 2011. god. u 13:01

 

U petak je u klubu Invidia, uz FrenkieDJ i najbolju glazbu, nastupio i specijalan gost, sexy striper Sandro. Ljepši spol preplavio je Invidiu, atmosfera je bila vruća, skoro pa prevruće za cure slabijeg srca. Striper Sandro začinio je večer svojim izazovnim plesnim točkama sa kojima je svake minute na njegovom isklesanom tijelu bilo sve manje odjeće. Kroz dva večernja izlaska stripera posjetiteljice su mogle „napariti“ svoje oči, a ujedno i uživati u odličnoj večeri u Clubu Invidia.


Opširnije...
 
Terminal - Single Ladies Night - 28.01. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Subota, 29. siječnja 2011. god. u 12:40

 

U petak je Terminal plesao uz odličnu glazbu koju su puštali DJ K’pow iz Ljubljane i DJ Jericho (Ri- Balance Crew), povodom posebnog izdanja večeri R’n’B EXCLUSIVE “Single Ladies Night”. Atmosfera je bila na samom vrhuncu, vesela ekipa plesala je i uživala. Atraktivne Ballantine's hostese obilazile su mnoštvo i informirale ih o promotivnim cijenama omiljenog im Ballantinesa. Odlična zabava trajala je do samog jutra.


Opširnije...
 
Nina 2 - Cut MIX Klupska Večer - 22.01. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Nedjelja, 23. siječnja 2011. god. u 04:37

 

Klub Nina 2 je i ove subote priredio za sve svoje goste nezaboravnu subotnju noć, ovaj put uz Cut MIX klupsku večer. Bila je to najbolja zabava u cijeloj Rijeci koja je rasplesala veselu ekipu na cijelom brodu. U jednoj sali palio i žario je house dok je u drugoj tlo podrhtavalo u ritmu najboljih hrvatskih zabavnih domaćih hitova. Nina je bila prepuna, pilo se i plesalo do iznemoglosti uz vrhunsku zabavu. Atmosferu su konstantno držali na samom vrhuncu već svima dobro poznati dvojac, DJ Igor Relić na domaćem dijelu i DJ Rango na house dijelu.


Opširnije...
 
Boa RI - 1st Anniversary Party - 22.01. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Nedjelja, 23. siječnja 2011. god. u 04:15

 

U subotu su na svoje došli mnogi ljubitelji elitnog kluba Boa u Rijeci koji je proslavio svoju prvu godišnjicu rada. Kao što je i bilo predviđeno, klub se popunio u vrlo kratkom roku. Mnoge cure su si dale oduška glamuroznim haljinama, cipelama i košuljama da se pokažu na ovom velikom događaju.


Opširnije...
 
Mea Culpa - WhatsUp - 22.01. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Nedjelja, 23. siječnja 2011. god. u 02:47

 

U subotu se u Mea Culpa baru u Varaždinu održao brandirani popularni klupski program WHATSUP! Za glazbu je bio zadužen Turkthedj. Party je trajao dugo u noć uz odličnu glazbu koja je svo vrijeme držala atmosferu na samom vrhuncu.


Opširnije...
 

   Stranica 414 od 437

Najave događanja

 

        Kontaktirajte nas  |  Press služba: press@party.hr  |  Uredništvo: urednistvo@party.hr  |  Foto služba: photo@party.hr  |  Marketing: marketing@party.hr
logo
© 2017 PartyHR. All Rights Reserved.