Foto - Rijeka - Centar

Brzi prikaz posljednjih 50 galerija

 Terminal - Callegari modna revija - 08.04. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Subota, 09. travnja 2011. god. u 13:36

 

Već tradicionalno kao i svake godine, u petak je škola Callegari održala svečanu dodjelu diploma u riječkom popularnom klubu Terminal. Veličanstvenom modnom revijom predstavili su se mladi modni dizajneri škole: Devčić, Martina Hek, Višnja Huljev Tudor, Iva Kondić, Ana Mrak, Nikolina Petrušić, Nika Ravnić, Nataša Ribić, Tanja Semion Valentić i Danijela Malinarić čiju su kolekciju utpotpunili torbe i modni dodaci trgovine Panther. Nakon modne revije i dodjele diploma slijedio je vrući party za koji je zadužen bio DJ Don Guliani.


Opširnije...
 
Phanas - Bacardi Party - 08.04. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Subota, 09. travnja 2011. god. u 13:10

 

U petak se u Phanasu održao Bacardi party. Atraktivne hostese, odlična glazba, veselo društvo i puno, puno Bacardia po promotivnoj cijeni bilo je i više nego dovoljno da se napravi odličan štimung u Phanas pubu. Atraktivne hostese dočekivale su svakog posjetitelja s osmjehom na licu upoznavajući ih s akcijskim cijenama omiljenog pića te večeri. Vesela ekipa zabavljala se čitave noći, spasonosna tekućina Bacardi tekla je potocima, plesalo se i veselilo uz odličnu glazbu Dj, koji je puštao sve vruće hitove.


Opširnije...
 
Stereo - Hari Rončević - 08.04. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Subota, 09. travnja 2011. god. u 11:39

 

Ovog petka u krcatom Stereu pjevalo se i plesalo uz odličnog i legendarnog Haria Rončevića. Popularni pjevač na noge je dignuo i doslovno zapalio sve prisutne goste redaćuji svoje ultra popularne hitove kojih mu u svojoj bogatoj glazbenoj karijeri definitivno ne nedostaju. Atmosfera je bila na vrhuncu, vesela ekipa revno je pratila glasom svog omiljenog pjevača, veselila se... a Hari se ponovno dokazao kao meštar odlične zabave.


Opširnije...
 
Boa RI - Jakša is back!!! - 02.04. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Nedjelja, 03. travnja 2011. god. u 16:09

 

U subotu se u elitnom klubu Boa Rijeka održao Jakša is back!!! party. Atraktivne djevojke, vesela ekipa, litre, litre cuge uz odličnu svirku poznatog hrvatskog saksofoniste Jakše Jordes uz glazbenu podršku rezidenta kluba legendarnog Chiwe DeeJay-a., bila je udarna kombinacija, koja je atmosferu cijele večeri držala na samom vrhuncu. Zabava je trajala dugo u noć. Sljedeće subote ne propustite još jednu spektakularnu noć u klubu Boa uz veliki "Sensation - Beograd" - official pre-party.


Opširnije...
 
Nina 2 - Subotnji klupski cabaret - 02.04. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Nedjelja, 03. travnja 2011. god. u 15:09

 

Najbolja klupska večer u gradu ove subote održavala se na brodu Nina 2, pod nazivom "Subotnji klupski cabaret". Dok je u jednoj Sali DJ Rango rasplesao ekipu u house ritmu, u drugoj sali ekipa se veselila na domaće hrvatske pjesme koje je puštao DJ Igor Relic. Uz domaćice i najbolje house pjesme Nina je i ove subote potvrdila svoj status najposjećenijeg kluba u Rijeci uz najbolju atmosferu.


Opširnije...
 

   Stranica 407 od 442

Najave događanja

 

        Kontaktirajte nas  |  Press služba: press@party.hr  |  Uredništvo: urednistvo@party.hr  |  Foto služba: photo@party.hr  |  Marketing: marketing@party.hr
logo
© 2017 PartyHR. All Rights Reserved.