Foto - Rijeka - Centar

Brzi prikaz posljednjih 50 galerija

 Champagne Pommery bar - After job party - 06.10. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Nedjelja, 08. listopada 2017. god. u 15:41

 

Prepuni Champagne Pommery bar, melodija tamburica i mnogobrojna ekipa koja je plesala i veselila se čitavu noć, slika je koja se viđa u najboljem baru u gradu uz najbolje tamburaše 'Crescendo'.


Opširnije...
 
Insomnia Club & Lounge bar - Season Opening - 06.10. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Nedjelja, 08. listopada 2017. god. u 10:14

 

U petak se je u Insomnia Clubu & Lounge baru u Rijeci održalo veliko otvorenje zimske sezone uz veliki Jägermeister party. Mnogobrojna ekipa plesala je i uživala u odličnoj atmosferi, koja je na samom vrhuncu bila cijelo vrijeme uz live svirku Extra benda. Vruća zabava trajala je do samog jutra. Insomnia Clubu & Lounge baru želimo puno uspjeha u novoj zimskoj sezoni.


Opširnije...
 
Caffe bar & Night bar 'Lilac' - Ballantine's party - 06.10. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Nedjelja, 08. listopada 2017. god. u 10:13

 

U petak je Caffe bar & Night bar 'Lilac' u Rijeci pripremio za sve svoje posjetitelje pravu poslasticu, veliki Ballantine's party. Vesela ekipa popunila je vrlo brzo cijeli klub i luda zabava mogla je započeti. Atraktivne Ballantine's hostese dodatno su začinile noć u Lilacu. Svakog posjetitlja dočekivale su s osmjehom na licu upoznavajući ih s akcijskim cijenama omiljenog im pića te večeri. Atmosfera je bila užarena i cijelo vrijeme na samom vrhuncu. Zabava je trajala dugo u noć.


Opširnije...
 
Karolina Rijeka - Weekend party - 29./30.09. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Ponedjeljak, 02. listopada 2017. god. u 23:10

karolina3009171

 

Najbolji party u gradu, posebno se osjetio u petak i subotu u prepunoj Karolini, gdje je sjajna atmosfera mnoge potakla na ludu zabavu. DJ Deni rasplesao je sve prisutne najvećim house hitovima i privukao brojne ljepotice koje su preplavile ovu oazu u samom centru Rijeke. Odlična zabava trajala do ranih jutarnjih sati uz posebne cijene pića.


Opširnije...
 
Champagne Pommery bar - Petak/Subota - 29./30.09. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Ponedjeljak, 02. listopada 2017. god. u 23:08

pommery3009171

 

I ovaj je vikend u riječkom Champagne Pommery baru bilo vruće. Za sjajnu atmosferu najzaslužniji je bio DJ Macola, koji je držao pun i rasplesan podij do ranih jutarnjih sati.


Opširnije...
 

   Stranica 3 od 442

Najave događanja

 

        Kontaktirajte nas  |  Press služba: press@party.hr  |  Uredništvo: urednistvo@party.hr  |  Foto služba: photo@party.hr  |  Marketing: marketing@party.hr
logo
© 2017 PartyHR. All Rights Reserved.