Foto - Rijeka - Centar

Brzi prikaz posljednjih 50 galerija

 Caffe bar & Night bar 'Lilac' - Subota - 17.02. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Nedjelja, 18. veljače 2018. god. u 16:40

 

U subotu u centru grada Rijeke u Caffe baru & Night baru 'Lilac', odlične glazbe i veselja nije nedostajalo. Djelić jučerašnje atmosfere pogledati možete na našim fotografijama.


Opširnije...
 
Karolina Rijeka - Reopening party - 16.02. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Nedjelja, 18. veljače 2018. god. u 16:39

 

Na otvorenju preuređenog Caffe bara - Night bara Karolina, dobropoznatog riječkog kluba smještenog na Gatu Karoline Riječke, nastupio je popularni Jägermeister Brass Band. Hrvatska inačica poznatog njemačkog Blaskapelle glazbenog sastava, Jägermeister Brass Band, svojim je zvukovima puhačkih instrumenata i bubnjeva, oduševio mnogobrojne goste preuređene Karoline. Bogat klupski program koji nas očekuje ove sezone sigurno će ucrtati Karolinu u kartu vrhunske zabave i odlične glazbe.


Opširnije...
 
Caffe bar & Night bar 'Lilac' - Petak - 16.02. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Subota, 17. veljače 2018. god. u 18:20

 

U petak u centru grada Rijeke u Caffe baru & Night baru 'Lilac', odlične glazbe i veselja nije nedostajalo. Djelić jučerašnje atmosfere pogledati možete na našim fotografijama.


Opširnije...
 
Dvorana mladosti Rijeka - Petar Grašo - 14.02. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Srijeda, 14. veljače 2018. god. u 23:17

petar1402181

 

Na spektakularnom koncertu Petra Graše povodom Valentinova u riječkoj Dvorani mladosti na Trsatu okupilo se više od četiri tisuće obožavatelja. Tokom cijelog koncerta publika je na sav glas pjevala Petrove hitove, a na par trenutaka činilo se kao da ga je uspjela nadglasiti. Poseban gost večeri bio je Tonči Huljić. Nakon koncerta prepunog emocija, još jednom je dokazano koliko Rijeka i riječka publika vole Petra.


Opširnije...
 
Riječki karneval 2018. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Ponedjeljak, 12. veljače 2018. god. u 00:39

karneval1102181

 

Od samog početka Riječkog karnevala, sve zabave, koncerti, sportska natjecanja, najrazličitija maškarana događanja vodila su ovome danu, kulminaciji  svih ludosti - Međunarodnoj karnevalskoj povorci. Povorka koja se sa svakim pravom naziva krunom karnevalskih svečanosti na Kvarneru, pa i šire, ove je godine pokazala 101 grupu s više od 10.000 sudionika i 71 alegorijskih kola, a kao novost, na samom početku, predstavila se povorka mladih - Carnival DJ Session s 10 karnevalskih grupa i oko 2.000 sudionika.


Opširnije...
 

   Stranica 1 od 462

Najave događanja

 

        Kontaktirajte nas  |  Press služba: press@party.hr  |  Uredništvo: urednistvo@party.hr  |  Foto služba: photo@party.hr  |  Marketing: marketing@party.hr
logo
© 2018 PartyHR. All Rights Reserved.