Foto - Rijeka - Centar

Brzi prikaz posljednjih 50 galerija

 Caffe bar & Night bar 'Lilac' - Subota - 14.10. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Nedjelja, 15. listopada 2017. god. u 15:02

 

U subotu u centru grada Rijeke u Caffe baru & Night baru 'Lilac'', odlične glazbe i veselja nije nedostajalo. Djelić jučerašnje atmosfere pogledati možete na našim fotografijama.


Opširnije...
 
Caffe bar & Night bar 'Lilac' - Petak - 13.10. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Subota, 14. listopada 2017. god. u 18:05

 

U petak je Caffe bar & Night bar 'Lilac' u Rijeci pripremio za sve svoje posjetitelje pravu poslasticu, noć Panonskog piva. Vesela ekipa popunila je vrlo brzo cijeli klub i luda zabava mogla je započeti. Atmosfera je bila užarena i cijelo vrijeme na samom vrhuncu. Zabava je trajala dugo u noć.


Opširnije...
 
Karolina Rijeka - Subotnja noć - 07.10. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Petak, 13. listopada 2017. god. u 20:57

karolina071017

 

Za Caffe bar - Night bar Karolinu i ove se subote tražila 'karta viška'. Sjajna zabava i vatrena atmosfera koju stvara odličan DJ Deni zvukom privlači i oduševljava brojne goste iz vikenda u vikend.


Opširnije...
 
Champagne Pommery bar - Subota - 07.10. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Petak, 13. listopada 2017. god. u 20:54

pommery071017

 

I u subotu je u riječkom Champagne Pommery baru bilo vruće. Ponovo se okupio velik broj pripadnica nježnijeg spola. Za sjajnu atmosferu najzaslužniji je bio DJ Macola, koji je držao pun i rasplesan podij do ranih jutarnjih sati.


Opširnije...
 
Karolina Rijeka - R'n'B Exclusive - 06.10. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Nedjelja, 08. listopada 2017. god. u 15:43

 

Nakon burne ljetne turneje u sklopu koje je popularni party brand R`n`B Exclusive posjetio najbolje klubove na cijelom Jadranu, isti se napokon vratio u Rijeku odakle je sve počelo. Night bar Karolina, ovog je petka ugostila prvi ovosezonski R`n`B Exclusive pod parolom „Back to Hometown“. Budući da je odaziv gostiju bio veći nego što smo očekivali, sa sigurnošću možemo reći kako se riječka publika itekako zaželjela ovog zaista posebnog klupskog koncepta.


Opširnije...
 

   Stranica 1 od 441

Najave događanja

 

        Kontaktirajte nas  |  Press služba: press@party.hr  |  Uredništvo: urednistvo@party.hr  |  Foto služba: photo@party.hr  |  Marketing: marketing@party.hr
logo
© 2017 PartyHR. All Rights Reserved.