Foto - Rijeka - Centar

Brzi prikaz posljednjih 50 galerija

 Caffe Bar & Night Bar Lilac - 4. godišnjica - 08./09.10. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Nedjelja, 10. listopada 2021. god. u 20:38

 

U petak i subotu u Caffe Baru & Night Baru Lilac održala se je velika proslava povodom četvrte godišnjice bara. Odlične glazbe i veselja nije nedostajalo na proslavi koja je privukla mnogobrojne goste. Djelić jučerašnje atmosfere pogledati možete na fotografijama koje slijede. Caffe Baru & Night Baru Lilac želimo puno uspjeha i sreće u daljnjem radu.


Opširnije...
 
Caffe Bar Kosi Toranj Rijeka - Joe2Shine - 09.10. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Nedjelja, 10. listopada 2021. god. u 12:02

kosi0910211

 

U subotu povodom otvorenja zimske sezone Caffe Bara Kosi Toranj Rijeka, DJ pult preuzeo je jedan od najtraženijih DJ-eva na ovim prostorima, fantastični Joe2Shine. U prekrasnom ambijentu bara atmosfera je bila odlična, a Joe2Shine vrućim vibracijama rasplesao je sve. Što više reći osim - vrhunski party! Djelić jučerašnje atmosfere pogledati možete na fotografijama koje slijede.


Opširnije...
 
Caffe Bar Kosi Toranj - Proslava prve godišnjice - 24.09. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Subota, 25. rujna 2021. god. u 11:53

 

U petak se je u Rijeci održala svečana proslava prve godišnjice Caffe Bara Kosi Toranj. Odlične glazbe i veselja nije nedostajalo na godišnjici koja je privukla mnogobrojne goste i uzvanike. Uz pravi štimung glazbe za koju su zaduženi bili DJ Emilio Dalbello i Tonči Trinajstić na saksofonu, mnogobrojni gosti i uzvanici uživali su cijelu večer. Djelić jučerašnje atmosfere pogledati možete na fotografijama koje slijede. Caffe Baru Kosi Toranj želimo puno uspjeha i sreće u budućem radu.


Opširnije...
 
Kancelarija Bar Rijeka - Proslava 3. godišnjice - 18.09. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Nedjelja, 19. rujna 2021. god. u 13:20

kancelarija1809211

 

U subotu se je u Rijeci održala proslava 3. godišnjice KANCELARIJE BARA. Odlične glazbe i veselja nije nedostajalo na proslavi koja je privukla mnogobrojne goste i uzvanike. Uz pravi štimung live glazbe mnogobrojna ekipa uživala je čitave večeri. Ovaj šarmantni bar nalazi se u neposrednoj blizni Osnovne škole Nikola Tesla (Đure Šporera 2A). Dođite i uvjerite se u odličnu atmosferu, jedinstven ambijent sa ljubaznim konobarima na usluzi. Posjetom zasigurno nećete ostati ravnodušni. Djelić jučerašnje atmosfere pogledati možete na fotografijama koje slijede.


Opširnije...
 
Kancelarija Bar Rijeka - Lilium modna revija - 03.07. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Nedjelja, 04. srpnja 2021. god. u 11:42

zena0307211

 

Sinoć smo bili na jedinstvenom eventu u Rijeci u koji je uloženo puno truda i kreativnosti. Ovom posebnom revijom u organizaciji Kancelarija Bara i Lilium salona slavilo se sve žene jer dobar stil ne poznaje godine. Manekenke su bile stvarne žene kojima je ovo bio prvi izlaz na modnu pistu.


Opširnije...
 

   Stranica 1 od 526

Najave događanja

 

        Kontaktirajte nas  |  Press služba: press@party.hr  |  Uredništvo: urednistvo@party.hr  |  Foto služba: photo@party.hr  |  Marketing: marketing@party.hr
logo
© 2021 PartyHR. All Rights Reserved.