Švicarska - KnockOut Snow Festival: Krankšvester - 06.01. Ispis E-mail
Autor: Press centar   Objavljeno: Ponedjeljak, 14. siječnja 2019. god. u 10:38

 

Svoj 8. rođendan KnockOut Snow Festival (www.knockoutsnowfestival.eu) slavi na jednom od najboljih svjetskih skijališta - 4 Doline, koje broji čak 412 kilometara staza. Festival se održava od 5. do 12. siječnja, a hrvatski skijaši i partijaneri okupirali su Veysonnaz, Thyon i Nendaz.

 

Tijekom prvih večeri ovogodišnjeg izdanja festivala uživalo se u nastupima osječkog hip-hop dvojca Krankšvester, čije hitove mladi jednostavno obožavaju, te poznatog DJ dua Vanillaz koji je na švicarske snježne padine donio dašak svjetskih mega pozornica.

 

Da zabave ne bi nedostajalo tu su i publici omiljeni domaći DJ-evi Luca Montecchi, Alwoox i DoMinique, koji osim u Party Areni o vrućim ritmovima brinu i na apres ski partijima.

 

U nastavku tjedna nastupit će i legendarni balkanski bend koji je osvojio cijeli svijet i koji se ove zime vraća na snježne padine - Dubioza kolektiv te Connect, koji svima dobro znane hip-hop hitove još jednom donose među planinske vrhove.

 

Iako je skijaška sezona u punom jeku, već sad se zna gdje će je mladi iz Hrvatske zatvoriti - na KnockOut Snow Closingu (www.knockoutsnowclosing.eu), koji će se od 15. do 17. ožujka održati u Kranjskog Gori, a gdje će se za zabavu do jutra pobrinuti Petar Grašo i Alen Vitasović!

 

Tekst: Press
Fotografije: Manuel Paljuh

 

Najave događanja

 

        Kontaktirajte nas  |  Press služba: press@party.hr  |  Uredništvo: urednistvo@party.hr  |  Foto služba: photo@party.hr  |  Marketing: marketing@party.hr
logo
© 2020 PartyHR. All Rights Reserved.