×

Upozorenje

Fotografije su arhivirane i nisu dostupne za online pregled!
×

Napomena

Ukoliko su Vam potrebne navedene fotografije molimo Vas da nam se javite na e-mail adresu: urednistvo@party.hr, sa točnim nazivom arhiviranog albuma. Naziv albuma je: images/stories/albumi/soderica250616
Šoderica - Partyloop Open Air - 25.06. Ispis
Autor: Press centar   Objavljeno: Nedjelja, 26. lipnja 2016. god. u 18:49

 

Ovog vikenda, u subotu, na jezeru Šoderica održan je 14. Partyloop Open Air, jedan od najvećih događaja elektronske glazbe ovoga kraja. Svima dobro poznati Krnya, uz čije ritmove je velik broj partijanera ovih prostora razvijao svoju ljubav prema elektronskoj glazbi, otvorio je ovogodišnji Partyloop Open Air. U kombinaciji s električnom gitarom, kojom je virtuoz Ferzzo začinio njegov nastup, postavljeni su temelji za odličan party.

 

Stanny Abram, slovenski producentski genije, zavrtio je ploče nakon njegovog nastupa, a publika željna dobre glazbe okupila se ispred pozornice unatoč povremenoj kiši.

Iako smo na izlazak sunca trebali čekati još nekoliko sati, Miss Sunshine je svojom pojavom na pozornici obasjala okupljene i nastavila odličnim setom.

Ovakav vizualno scenski spektal ono je za čim je urbana scena ovih prostora vapila. Unatoč lošem vremenu i još lošijem rezultatu utakmice, Šoderica je ove subote pulsirala dobrim vibracijama.

Tekst: Press
Fotografije: Matija Gudlin
{gallery}albumi/soderica250616:140:90:0{/gallery}