Najpoznatija hrvatska trudnica, Severina održala je jučer zadnji koncert prije odlaska na porodiljni dopust. Kako sama priznaje ljepši oproštaj nije si mogla ni poželjeti od privatnog koncerta u domu obitelji Grabovac u Slavonskom Brodu. Domaćin, gospodin Robert, čast da u svom prekrasnom domu ugosti najveću i najkariznatičniju hrvatsku zvijezdu, dobio je zahvaljujući svojoj supruzi Željki koja ga je prijavila na natječaj Narodnog radija kao najvećeg Severininog obožavatelja.

Severinu je u domu Grabovaca dočekao tretman dostojan holivudske dive. Crveni tepih, reflektori, zaštitari te mnoštvo kamera i foto aparata, jer ipak se radi o jedinstvenom i nesvakidašnjem koncertnom iskustvu u posebnom trenutku njenog života.

Jednosatni koncert protekao je u obiteljskom, a istovremeno euforičnom i svečanom ozračju uz hitove kao što su 'Brad Pitt', 'Tridesete', 'Gas gas' te stare i nostalgične 'Tvoja prva djevojka', 'Prijateljice' i 'Mili moj'. Grabovci nisu skidali osmjeh s lica, a jednoipolsatni koncert protekao im je kako kažu 'kao u snu'.


Posebnom gošćom bili su oduševljeni i trojica Robertovih i Željkinih sinova koji nisu mogli vjerovati da s mjesta s kojeg inače gledaju TV sada gledaju pravu pozornicu i što je još nevjerojatnije prekrasnu Severinu.

'Ovo je za mene jedno potpuno nesvakodnevno iskustvo. Oduševljena sam kako me ova prekrasna obitelj dočekala. Mi glazbenici uvijek nastojimo biti blizu svojoj publici, a od koncerta u dnevnom boravku stvarno ne može bliže. Budući da smo u Slavoniji i da su nas dočekali s gomilom hrane ja sam ovo doživjela kao malo pjesme prije kulena', rekla je Severina uz smijeh, a sa svojim se domaćinima i svim slušateljima Narodnog radija pozdravila riječima: 'Vidimo se nakon s porodiljnog'. Severina je za povratak najavila i novi singl za koji kaže da će biti jedna prava laganica. 'Ne znam hoće li biti toliki hit kao Brad Pitt, toliki njegov uspjeh nismo mogli ni sanjati'.

Iako je Severina ovih dana izjavila kako je stvorena da bude majka i supruga, svi koji su sinoć plesali u dnevnom boravku obitelji Grabovac složit će se da je Seve prije svega rođena da bude zvijezda i vrhunska zabavljačica velikog srca.

Severina je uz pomoć Luke Bulića snimila i pjesmu 'Meni moja seve došla' koju će Robert zahvaljujući Narodnom radiju veselo moći pjevušiti do kraja života.

{gallery}albumi/severina201011:140:90:0{/gallery}

A kako je bilo u Slavonskom Brodu više pogledajte na:

Pogledajte kako je sve počelo:

Tekst / Fotografije / Video: Narodni radio

PODJELITE ČLANAK!
Pin It

FOTO: DALMACIJA

Oglašavanje - Reklama

FOTO: ZAGREB

Oglašavanje - Reklama

FACEBOOK

PREPORUKA ZA ČITANJE

Pretraživanje

Kontakti

PartyHR, Vaša party zona! Portal PartyHR posvećen je mnogim stvarima koje čine zabavu, o ljudima koji ju stvaraju i atmosferi koja ju prati.

U današnje vrijeme teško da se netko može zamisliti bez izlazaka, pa bili oni fini, burni, dnevni ili noćni, sve je to postalo kao jedan opijum koji danas ljude opušta i stvara im užitak.

Kontaktirajte nas:
Press služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Uredništvo: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Foto služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Marketing: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Marketing  Impressum  Uvjeti korištenja  Kontakt

FOTO: ZAGREB

FOTO: ISTRA

FOTO: OSTALO